Προς το περιεχόμενο

Τι να αγορασω μεχρι 300 ? ;

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ξερω, αλλα θα πρεπει να κανω μαγικα για να παιζουν τα DVD στον DVD Player.. ( οποιος καταλαβε, καταλαβε.. )

και γενικα θα ηθελα να κανω μια ανβαθμιση.. εχω 2 χαζοηχεια που ουτε 10? δεν κανουν, μια παμπαλαια καρτα γραφικων.. και μια ακομα πιο παμπαλαια καρτα ηχου..

οσο για τα 7.1 ειναι ακριβα και δεν με αφηνουν να ξοδεψω τοσα λεφτα για ενα χρονο μονο.. μετα ολα θα τα αφησω σπιτι! δεν πιστευω οι γονεις να καταλαβαινουν διαφορα απο 5.1 και 7.1 :P Και γενικα εχω ξοδεψει παρα πολλα λεφτα για τον υπολογιστη κατα καιρους..

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε μου φάσκεις και αντιφάσκεις...

Μια λες οτι διαθέτεις 300 euro για να βλέπεις καλύτερα ταινίες (κυρίως) που εγώ τα θεωρώ ΠΟΛΛΑ λεφτά και απ' την άλλη ότι δε σε αφήνουν οι γονείς σου να δώσεις 107 euro για ηχεία. (αλλά δίνεις 85euro για τα 5,1)

Έχεις χαζοηχεία των 10euro χαζοκάρτες ήχου/γραφικών και κατα τα άλλα έχεις ξοδέψει παρα πολλα λεφτα κατα καιρους για τον υπολογιστή.

Με τα 300 euro μπορείς να πάρεις και άριστη κάρτα ήχου και τα 7,1 και μια 9600pro κάρτα γραφικών. Εκτός αν θες να δώσεις πολύ λιγότερα.

Anyway εγώ παραιτούμαι. Καλό βράδυ και καλές αγορές.

Δημοσ.

ναι αυτη η χαζοκαρτα πριν 3 χρονια εκανε 100+ ευρω ομως.. το ιδιο και τα αλλα πραγματα..

τεσπα. ρε παιδες δεν θελω να μαλωνουμε.. μια βοηθεια ζητησα για να με βοηθησετε να επιλεξω 4,5 πραματα.. :)

Δημοσ.

λοιπον πηγα και αγορασα. πηρα τα ηχεια τα Logitech, τα ακουστικα, την καρτα ηχου και καρτα γραφικων την ATI Radeon 9550 gamers edition 128mbs. δεν ειχε 9600pro. ειπε οτι εχουν να φερουν πολυ καιρο. παντα για agp μιλαμε..

θα δω καμμια διαφορα με την 3d blaster 4 mx420 που ειχα ή μπα;

gmt! πηρα ακουστικα χωρις μικροφωνο!! και ειχαν και την ιδια τιμη.. οχι ρε να παρει!

Δημοσ.
θα δω καμμια διαφορα με την geforce4 mx440 που ειχα ή μπα;

Δηλαδή επειδή δεν είχαν στο κωλο-ΠΛΑΙΣΙΟ 9600pro παίρνουμε ό,τι έχουν έτσι?

Λες και είμαστε σε κανα χωριό και δεν υπάρχει άλλο κατάστημα...

Φαντάζομαι ότι την πήρες 68euro

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174052&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=229742&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Αν πήγαινες 2 βήματα παραπέρα θα έπαιρνες αυτήν την 9600 (που είναι και αθόρυβη χωρίς ανεμιστήρα) με 8-9 euro παραπάνω

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510337

ή την 9600pro με 92euro

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510359

Σίγουρα καλύτερη είναι απ' την παλιά σου τουλάχιστον σε επίπεδο effects αλλά μην περιμένεις πολλά από άποψης framerates...

Δημοσ.

δεν εχω αυτη την καρτα. εγω μπερδευτηκα. δες το edited post μου.

απο τα ακουστικα θα μπορω να ακουω ηχο 5.1 ;

παντως αυτη που πηρα με αυτες που προτεινεις ειναι περιπου το ιδιο. στην RAMDAC υπερτερει η δικια μου. και memory frequency, engine clock ειναι περιπου τα ιδια..

* φιλε δεν ειμαι απο Θεσσαλονικη και ειμασταν υπο πιεση.. ή τωρα ή ποτε θα αγοραζα.. *

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχουν και άλλη 9550 gamers edition πέρα απ' της Asus. Όπως και να χει το ίδιο πράγμα είναι. Μπορούσες να πάρεις πολύ καλύτερη με 20-25 euro επιπλεον αλλά έχεις δυστυχώς φάει κόλλημα με το κωλο-Πλαίσιο.

(*) ποιό μαλάκες πωλητές απ' αυτούς στην Τσιμισκή δεν έχω δει! Ξινόφατσες και νομίζουν ό,τι τα ξέρουν όλα. Την έχει δει "Διευθυντής" και καλά ένα κωλοπαίδι που τον έχουν ορίσει "υπεύθυνο"!

Από τα ακούστικά εννοείται ΔΕ θα ακούσεις 5,1 ήχο. Εκτός αν πήρες τα πανάκριβα της Zalman που δεν το νομίζω.

Δημοσ.

πως μπορω να μαθω ποσα watt ειναι το τροφοδοτικο μου; επισης γιατι στο κουτι της μητρικης που εχω λεει οτι υποστηριζει 6-channel audio και usb 2.0; δλδ αυτες οι θυρες usb που εχω ειναι usb 2.0;

ενταξει ρε συ, τι να την κανω καλυτερη; ηδη κανω πολλα εξοδα! αυτο τον χρονο εχω ξεσκιστει! κινητα, ποδηλατο, mp3 player και στερεοφωνικο ηχοσυστημα!! ελεος!!

Δημοσ.
πως μπορω να μαθω ποσα watt ειναι το τροφοδοτικο μου;

Ανοίγεις το κουτί σου και βλέπεις το αυτοκόλλητο πάνω στο τροφοδοτικό σου.

επισης γιατι στο κουτι της μητρικης που εχω λεει οτι υποστηριζει 6-channel audio και usb 2.0; δλδ αυτες οι θυρες usb που εχω ειναι usb 2.0;

Προφανώς ναι!

Με γειες!

Δημοσ.

τι με γεια; η παλια μου motherboard ειναι αυτη! απο το 2001!! δλδ δεν χρειαζομουν την καρτα ηχου; και πως μπορω να δω αν οντως ειναι usb 2.0 ή 1.0 ;

Δημοσ.

κανα φυλλάδιο της μητρικής δεν έχεις ρε παιδάκι μου?

Ούτε μας λες ποιό μοντέλο έχεις... Εγώ τί να κάνω? Να μυρίσω τα νύχια μου αν υποστηρίζει USB2?

Προφανώς και δε χρειαζόσουν 5,1 κάρτα ήχου.

Δημοσ.

Αχα, μαλιστα. και δλδ τζαμπα πηρα την καρτα ηχου; να μην την βαλω καθολου; αυτη που εχω τωρα ειναι η Avance AC'97 Audio.

με αυτη την καρτα γραφικων θα μπορω να παιζω μετρια παιχνιδια σε μετριες επιδοσεις; πχ fifa 2005 και UT2004..

Δημοσ.

ναι θα μπορείς να παίζεις. Εμένα να φανταστείς η δική μου 9600 παίζει όλα τα games σε λογικές αναλύσεις.

Κάρτα ήχου ε? Μίσο λεπτό να μυρίσω λίγο πάλι τα νύχια μου. Προφανώς πήρες την live5,1?

Βάλτην. Ο,τι και να πήρες καλύτερη θα είναι απ' την Onboard. Θα βοηθήσει και στα games.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...