lazaross Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Θελω να αγορασω καρτα γραφικων, καρτα ηχου, ηχεια 5.1, ακουστικα και motherboard. Δεν θελω ολα αυτα να ξεπερασουν τα 300?. Επισης εχω μερικες ερωτησεις.. για να εχω ηχο 5.1 εκτος απο την καρτα ηχου και τα ηχεια πρεπει να αλλαξω και την Motherboard ή και κατι αλλο; Πως θα ξερω αν η motherboard που εχω υποστηριζει ηχο 5.1; Για να εχω Usb 2.0 τι πρεπει να κανω; Μπορω να βαλω οτι Motherboard θελω; ννοω και AMD και INTEL; Εχω εναν Intel Pentium 4 στα 2,02 GHz. * Οσον αφορα την Motherboard θελω μια πολυ απλη. την χρειαζομαι μονο σε περιπτωση που αυτη που εχω δεν υποστηριζει 5.1 ηχο. και γενικα ολα αυτα που αγοραζω τα θελω για να βλεπω καλυτερα Dvd, οχι για παιχνιδια ή για κατι αλλο.. * Αυτα που σκεφτομαι να παρω : Καρτα Γραφικων ( Πρεπει να υπαρχουν και φθηνοτερες σε αλλα καταστηματα. ) Ακουστικα Καρτα Ηχου Ηχεια No1 Ηχεια No2 για Motherboard δεν ξερω. και αυτη η καρτα γραφικων ειναι λιγο ακριβη. Αν υπαρχει καποια καλη κατω απο 100 ευρω θα ηταν καλυτερα.. θα χρειαστω καποιο ανεμιστηρακι;
agent_smith Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 * Οσον αφορα την Motherboard θελω μια πολυ απλη. την χρειαζομαι μονο σε περιπτωση που αυτη που εχω δεν υποστηριζει 5.1 ηχο. και γενικα ολα αυτα που αγοραζω τα θελω για να βλεπω καλυτερα Dvd' date=' οχι για παιχνιδια ή για QUOTE'] Kala re file kai tha agoraseis kainourgio M/B mono gia ton ixo tou? pare mia Audigy 2 me 68eyro
lazaross Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 καρτα ηχου ειναι; επειδη ειμαι ασχετος, χρειαζεται και Motherboard ειδικη για να εχω 5.1 ηχο ή μονο καρτα ηχου; * και κατι ασχετο. επειδη μαλλον θα τα παρω το ΠΛΑΙΣΙΟ της Θεσσαλονικης, ξερει κανεις αν τα ωραρια που εχει στο site ισχυου και για τον Ιουλιο; δλδ 9:00-16:45 και 9:00-21:00 ; *
ale3is Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Karta ixou einai.DEN xreiazese idiki mb gia na exeis 5.1 ixo,mono mia 5.1 karta ixou.
silverthan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Για τα ακουστικά που έχεις βάλει μπορώ να σου πω ότι είναι και γ@μώ... Τα προτείνω ανεπιφύλαχτα.
lazaross Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 ειχα ακριβως τα 502, αλλα το καλωδιο κοπηκε!! τωρα θα παρω τα 512, που ειναι σχεδον ιδια με τα αλλα.. ευχαριστα νεα αυτα για την Motherboard! τελικα τ καρτα γραφικων να παρω; λεω να τα παρω ολα απο το πλαισιο, αυριο.. * η καρτα γραφικων με ενδιαφερει να υποστηριζει video out ( ετσι δεν λεγεται οταν θελω να βαλω την εικονα του υπολογιστη στην τηλεοραση; ) εχω τωρα την geforce4 και την συνδεω με την τηλεοραση. θα χρειαστουν και αλλα καλωδια για την καινουρια καρτα ή τα ιδια; *
lazaross Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 καλα αυτα που διαλεξα ή οχι; απο ηχεια; καρτα γραφικων;
ThundeR_21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 hxeia pare ta logitech oxi ta Altec Lancing ta theorw poly metria, karta grafikwn auth pou exeis dialeksei einai arketa kalh akoma kai gia paixnidia ean theleis. H 9600 PRO exei TV OUT kai oxi den xreiazesai kainourgia kalwdia (ipothetw pws exeis s-video kalwdio)
lazaross Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 δεν ξερω αν εχω s-video. παντως με τα καλωδια που εχω μπορω να βλεπω ταινιες απο τον υπολογιστη στην τηλεοραση.. Μηπως υπαρχει καμμια καρτα με 80-100 ευρω; καποιος ειχε πει για μια 9600pro αλλα εκανε 90 ευρω.. * η καρτα ηχου και γραφικων μπαινουν ευκολα στον υπολογιστη; πρεπει να προσεξω κατι; *
doc1000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Φίλε γιατί θες σώνει και καλά να τα πάρεις όλα απ' το Πλαίσιο? Δεν έχει και τις καλύτερες τιμές. Ειδικά τώρα που άνοιξε και e-shop στη Θεσ/νικη! Εγώ ένα πολύπριζο θέλω να πάρω και στο Πλαισιο το έχει 26euro http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=843&Product_Id=259190 ενώ στο e-shop 18,5 ! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701160 Για κάρτα ήχου μην πάρεις αυτή τη χαζο SB live 5,1. Αφού το θες για DVD παρε μια καλή Audigy 2 ZS 7,1 bulk 69,5 euro http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=28&Product_Id=237188 Ηχεία 7,1 (για να εκμεταλλευθείς και την καταπληκτική κάρτα ήχου) με 107,5euro http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26176779&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=220854&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Ακουστικά να πάρεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τέτοια που να δένουν πίσω απ' τα αυτια και όχι πάνω στο κεφάλι. Είναι πολυ πιο ξεκούραστα, ελαφρά. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι θα "ανάψει" το κεφάλι σου με τα άλλα που σκόπευες να παρεις. Εγώ είχα παρόμοια και τα πέταξα για να πάρω αυτά: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26176795&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=264510&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Κάρτα γραφικών τί τη θες τόσο ακριβή και με ανεμιστήρα να σου παίρνει τα αυτιά? Πάρε μια τελείως αθορυβη με σκέτη ψύκτρα: Asus με 47 euro http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174052&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=227076&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Motherboard μην αλλάξεις. Δεν υπάρχει λόγος. Όλες οι κάρτες μπαίνουν εύκολα. Αρκεί να έχεις κλειστό το πολύπριζο όταν τις βάζεις/βγάζεις (και όχι απλά τον υπολογιστή γιατί διαρρέται απο ρεύμα και κλειστός. Εγώ είχα κάνει βραχυκύκλωμα μια φορά) Επίσης όταν τις βγάζεις τις σηκώνεις απ' τη μια γωνία πρώτα. Το ίδιο και όταν την βάζεις. Την πατάς απ' τη μια γωνία πρώτα λίγο και μετά απ' την άλλη.
lazaross Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 oups.. δεν συμφωνω σε πολλα μαζι σου.. καταρχας τοσο φτηνη καρτα δεν θελω. Θελω να δωσω 80-100 ευρω και για να παιζω και κανενα καλο παιχνιδακι που και που.. τα ακουστικα που προτεινεις φοραω τωρα και μου ερχεται να τα σπασω! δεν αντεχονται.. τα αλλα ειναι πολυ τελεια..! καρτα ηχου και ηχεια 7.1 δεν τα θελω. ειναι ακριβα και εγω σε ενα χρονο φευγω για σχολη.. μετα απο 5 χρονια αυτα θα ειναι για πεταμα.. δλδ τζαμπα λεφτα. * απο τα e-shop μπορω να αγοραζω και απο το καταστημα; οχι μονο online? που ακριβως βρισκεται στην Θεσσαλονικη; Ενταξει δεν ειμαι και τοσο απαιτητικος ωστε να θελω και 7.1 μια φορα την εβδομαδα και αν, βλεπω DVD.. *
doc1000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 και γενικα ολα αυτα που αγοραζω τα θελω για να βλεπω καλυτερα Dvd' date=' οχι για παιχνιδια ή για κατι αλλο.. *[/quote'] Ρε φίλε μου... μιας μας λες έτσι μια αλλιώς. Αν θες να παίζεις και παιχνίδια άλλο θέμα... Μετά από 5 χρόνια ό,τι και να πάρεις για πέταμα θα είναι! Πάρε ό,τι σε φωτίσει η Παναγία (μέρες που έρχονται) Το e-shop είναι κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό και μπορείς να τα πάρεις και από κει αφού τα παραγγείλεις Online πρώτα Δες τη διεύθυνση εδω: http://www.e-shop.gr
lazaross Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 ε ναι, τα παιρνω κυριως για να βλεπω DVD. και τι παει να πει αυτο; οτι θελω τιποτα εξειδικευμενα πραματα; Φιλικα παντα.. * ισως επρεπε να το διευκρινισω στην αρχη.. *
doc1000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 κι εγώ βλέπω DVD και ακούω τον ήχο απ' τα ακουστικά μου. Ούτε κι εγώ θέλω εξειδικευμένα πράγματα γι' αυτό και αρκούμαι και στα ακουστικά. Γιατί δηλαδή τα ηχεία 7,1 είναι εξεζητημένα και τα 5,1 (με μόλις 25euro φθηνότερα) ΔΕΝ είναι? Anyway γούστα είναι αυτά και πάρε ό,τι νομίζεις. Δες και τα edited posts μου
dim_b Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Συγνώμη κιόλας γιά την παρέμβαση, αλλά θα δώσεις 300? γιά να βλέπεις DVD από το PC στην τηλεόραση; Ξέρεις ότι με περίπου 100? μπορείς να πάρεις ένα επώνυμο DVD/DivX player; :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.