georgeadams Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Nai alla opos eipa anagkastika ekana apo eki tin agora dioti den ypirxe diathesimotita apo allou Το συγκεκριμένο motherboard είναι σχετικά παλιό μοντέλο, γι' αυτό και δεν το έβρισκες αλλού. Προφανώς στο e-shop είχε ξεμείνει κάποιο στο service ή από κάποια αλλαγή και βρήκαν έτσι τρόπο να το ξεφορτωθούν... Κλασσική νοοτροπία ελληνάρα έμπορα...
georgep800 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Φίλε μου δεν θέλω να σε απογοϊτεύσω αλλα δεν θα ξεμπερδέψεις έυκολα με το e-shop.. Μην μπείς στο κόπο να τους στείλεις e-mail, ΔΕΝ υπάρχει καμία περίπτωση να σου απαντήσουν. Θα σου πρότυνα, όπως αναίφεραν παραπάνω τα παιδιά να πάρεις τηλέφωνο, να τους εξηγήσεις ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΗΝΕΙΣ!. Άν τους πέρνεις απο το τηλέφωνο που τους είχες δώσει, ΠΑΡΕ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ καθώς δεν θα το σηκώσουν αλλιώς!! Τα παραπάνω σου τα λέω απο προσωπική εμπειρία απο αυτά που τράβηξα απο το e-shop για μια πλαστική θήκη μυδαμινής αξίας γι'αυτούς. Φαντάζομαι πως θα αντιμετοπίσουν κάποιον που τους ζημιώνει οικονομικά... Δες τι τράβηξα... e-shop.gr ~ Το πιο ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ηλεκτρονικό κατάστημα
cassidy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Kαλά τα στοιχεία αυτά από πού τα παίρνει???? Πως ξέρει για την υγεία 85% και performance 100% με δεδομένο ότι αυτα τα βγάζει 0.5sec μετά το τεστ???!!!??? Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology (SMART) Ενσωματωμένο στους σκληρούς δίσκους. Τα προγράμματα αυτά διαβάζουν τις τιμές που δίνει.
agent_smith Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Akougontas loipon tis dikies sas gnomes kai prosopikes empiries. Apofasisa na kratisw tin mitriki giati den exw oreksi na mpleksw kai na trexw h na mino xwris to sigkekrimeno montelo gia kkapio diastima xroniko. To sigouro einai oti den ksana perno tipota apo eshop kai an tyxei kati paromio se emena i se filo tha protino na ginete katagkelia se forums i ston inka. skeftome na stilo e-mail sto e-shop me auto to post esys tha to kanate?
tzoykas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Το σωστό είναι πριν προηγηθεί η διαμαρτυρία σου εδώ να την κάνεις στο e-shop. Ξέρουν πολύ καλά ότι αυτά τα πράγματα συζητιούνται, αλλά τίθενται και νομικά ζητήματα για συκοφαντική δυσφήμιση. Οπότε πες αυτά που έχεις να πεις εκεί που πρέπει πρώτα και μετά ενημερώνεις και εμάς. Και να θα διαμαρτυρόμουν σίγουρα σε οποιοδήποτε κατάστημα για οποιοδήποτε ζήτημα κρίνω ότι με θίγει ως πελάτη.
De@th L0rd Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Kαλά τα στοιχεία αυτά από πού τα παίρνει???? Πως ξέρει για την υγεία 85% και performance 100% με δεδομένο ότι αυτα τα βγάζει 0.5sec μετά το τεστ???!!!??? Ta stoixeia afta ta pairnei katef8eian apo S.M.A.R.T. monitoring twn H/D.
petros pepe Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 File Pigene Me Tin Apodiksi Sou K Tin Mitriki K Enan Martira Pou Itane Mprosta Sou Otan Anoiges Tin Mitriki K Kala K Pigene Kane Tous Minisi Re. Min To Skeftese. Kanto. To Ekana Egw K Apolambane Tft 32'' Sto Spiti Mou Ena Laptop Teleytaias Techk Polla Alla. Min Xaseis Tin Eykairia... Geia Sas
ARK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Εγώ πάντως δεν τον πιστεύω τον φίλο. Δικαίωμά μου, έτσι? Παίζονται πολλά παιχνίδια μεταξύ των καταστημάτων. Μην είμαστε τόσο ευκολόπιστοι σε τέτοια ποστ.
Panathachamp Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Φυσικά,ο καθένας έχει δικαίωμα να μη λάβει υπόψιν το αρχικό post του φίλου,όπως και το δικό σου,το δικό μου και τόσα άλλα που γίνονται :smile: .
NeTeD Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Εγώ πάντως δεν τον πιστεύω τον φίλο. Δικαίωμά μου' date=' έτσι?Παίζονται πολλά παιχνίδια μεταξύ των καταστημάτων. Μην είμαστε τόσο ευκολόπιστοι σε τέτοια ποστ.[/quote']Αν θες να μας μπούμε στο τριπάκι των θεωριών συνομωσίας και του ύπουλου πολέμου μεταξύ των καταστημάτων, τότε κι εσύ είσαι... του e-shop. Έτσι πιστεύω, δικαίωμα μου, έτσι?
eliask Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Εγώ πάντος μέτα από αγορά από pixmania με χαλασμενη την ενσωματωμένη κάρτα ήχου δεν ξαναμπήκα καν στην διαδικασία να ξαναπαραγγείλω από eshops.Προτιμώ να πληρώσω κάτι παραπάνω και αν συμβεί κάτι να πάω στο κάταστημα και να το αλλάξω αμέσως χωρίς να περιμένω να σηκώσουν το τηλέφωνο , να το στείλω πίσω, να περιμένω κανα μήνα να το δούνε κτλ κτλ....
iccon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Paidia min xexnate oti polla parts erxonte apo RMA apo tous kentrikous antiprosopous. Einai poli logiko i en logo mobo, afou einai kai palia, na tin esteile i kentriki antiprosopia san new kai apla to eshop tin poulise pistevontas apla oti einai new. Auto pou perigrafei o filos .... μου έχουνε φάει όλα τα καλώδια Serial ATA και IDE και επίσης μερικά άλλα ψιλοεξαρτήματα που αναγράφονται πάνω στο κουτί.... ... kati tetoio thimizei.
madsc Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Einai poli logiko i en logo mobo, afou einai kai palia, na tin esteile i kentriki antiprosopia san new kai apla to eshop tin poulise pistevontas apla oti einai new. Αυτό σαν θεωρία ακούγεται τουλάχιστον αστείο αν αναλογιστούμε τον "πόλεμο" που γίνεται στα καταστήματα για το ποιος θα φέρει πρώτος το κάθε καινούριο εξάρτημα που έχει ανακοινωθεί από την έκαστη εταιρεία. Τα περισσότερα "παλιά" κομμάτια είναι rma/επισκευασμένα/μτχ στις εδώ αντιπροσωπείες κ λαυράκι για τους μαγαζάτορες λιανικής λόγως της εξευτελιστικής τιμής χονδρικής τους πώλησης. Πώς λέμε Πλ@ίσιο stock house... Προτείνω να μένετε μακριά από αυτά. /sc
polaki Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Εγώ πάντως δεν τον πιστεύω τον φίλο. Δικαίωμά μου' date=' έτσι?Παίζονται πολλά παιχνίδια μεταξύ των καταστημάτων. Μην είμαστε τόσο ευκολόπιστοι σε τέτοια ποστ.[/quote'] Exo dei to Plaisio na kanei paromoia... Opote ton pistevo. Emena to dikaiologisane legontas mou oti kata lathos vrethike ekei, itan leei ena pou anoiksan oi texnikoi kai proorizotan gia diki tous xrisi ekei... Opote profanos kati paromoio tha etuxe...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.