shadowfax-1- Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 και εγω που νομιζα οτι το e-shop ειναι σοβαρο Online shop... Απο αυτα που κυκλοφορουνε ειναι μακραν το καλυτερο νομιζω(και στο 90% των περιπτωσεων και το πιο οικονομικο) Ρε μηπως εκανε καμια λαμακια ο Κουριερ? Παντως παιδια ελενχετε αλλη φορα τι σας ερχεται.Μην τους αφηνετε να φευγουν αν δεν ελενξετε το τι πειρατε Καλη τυχη σου ευχομαι και μακαρι να ξεμπλεξεις
Silok Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 και εγω που νομιζα οτι το e-shop ειναι σοβαρο Online shop... on-line shop δηλαδή πάρε ταξί και τρέχα. Σοβαροφάνεια είναι my friend,όταν παρουσιαστεί το πρόβλημα παράτατα όλα και τρέχα σα λακαμάς να βρείς την άκρη.Και μου αρέσει πως κάποτε λέγαμε θα κάθομαι σπίτι και ότι θέλω θα τόχω μέσω internet(δεν είναι κι ότι καλύτερο βέβαια).Απλά τώρα τρέχεις περισσότερο επειδής εκσυγχρονιστήκαμε.Εγώ πάντως προσπαθώ όταν θέλω κάτι να το παίρνω από shops του εξωτερικού γιατί τουλάχιστον στα περισσότερα on line shops σ'αντιμετωπίζουν σαν καταναλωτή κι όχι σαν το βόιδακλα που θα τους τα σκάσει και μετά άστον να κάνει παρακαλωτηλέφωνα κι αν μας τη βαρέσει από τις μύγες μπορεί και να του απαντήσουμε(σε κινέζικη γλώσσα βέβαια).
Dr_Slump Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 από τον γερμανό είχα πάρει ένα nokia 6680 για καινούριο.... πάω σπίτι και ανακαλύπτω φωτογραφίες κάτι 12χρονων και μετά από 10 λεπτά ένα τρομερό crash όπου έπρεπε να βγάλω τη μπαταρία.... όταν το πήγα πίσω δεν το παραδέχονταν μέχρι που είπα ότι η στεφανίδου είναι συγγενής μου (LOL) και έτσι μετά από 3 ώρες μου έφεραν καινούριο από άλλο κατάστημά τους
iccon Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Egw prosopika eimai euxaristimenos apo to e-shop. Den mou etixe kati stravo. Sigoura an mou tixei tha ta parw kai egw kranio. Alla to kalitero pou exeis na kaneis einai 1. Na tous steileis mail exigontas tous irema xwris "fwnes" ti egine giati apo arxi fwnes den einai oti kalitero. H evgenia polles fores anoigei portes... 2. Pare tilefono stis pwliseis,opos eipe prin enas filos, kai exigise tous ti ginete kai pes tous oti sto service den apantoune. 3. Pigene apo ekei an mporeis. Twra an kapoios ipalilos ekane tin m@l@kia den fteei panta to katastima.. Esi zita kapoion ipeuthino service i akomi kai dimosiwn sxeseon kai thixe to thema. Eimai sigouros oti tha bgaleis akri giati kanena katastima den thelei disarestimenous pelates. Gia kapoion filo pou anefere to INKA.. Autoi ekei den xeroun ti tous ginete (apo prosopiki empiria to anaferw)
De@th L0rd Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Kala me tis katagelies...Ellada eimaste REEEE! Ou mple3eis me lamakies tetoies...
De@th L0rd Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Sto INKA partous an vreis kana Ligmeno Evapore mporei na kanoun kamia "sovarh" katagelia ekei pou to phres.Exoun ginei ametrhtes kataggelies mesw INKA.3ereis tis tous ekanan aftous pou eftaigan?Tous klasan ta varidia...Kai perimenoume aftoi oi an8rwpoi na kanoun kati swsto sthn texnologia(pc) pou den nomizw na katexoun....
comfuzio Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 An den kano lathos gia na kaneis katagkelia sto INKA prepei na pliroseis egrafi 30e
crAss Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Pantos akoma eimai euxaristimenos apo to eshop... Stin arxi panta ekana tilefonikes paraggelies. Apo otan irthe sto xalandri to xrisimopoio san kanoniko katastima mias kai einai konta sto spiti mou. Etsi kerdizo kai se times kai fisika an pane na mou dosoun kati pou den einai sosto (den exei ginei pote mexri tora) den tha to paro. Pantos milame oti exo agorasei idi apo ekei gia ti douleia kai gia filous kapou 15 mixanakia kai os tora den exei parousiastei to paramikro, oute kan fisiologikes vlaves.
De@th L0rd Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Vriskw anohth thn idea na pswnizw genika apo internet katasthmata sthn ellada...O logos? Prospathoun na se 3egelasoun akoma kai mprosta sta matia sou orismenoi otan pas se ena katasthma na agoraseis o idios..E3allou sta vasikotera meionekthmata pou exei to e-shopping pagosmiws einai o kindynos e3apathsis.Giati allo na vlepeis to proion se GIF kai allo na to pianeis sta xeria sou kai na to vlepeis me ta matia sou prin to agoraseis.Merikoi 8a diafwnhsoun me afto pou 8a pw alla to na pswnizeis tetoia pragmata mesw internet einai san na agorazeis gourounia sto saki,giati den exeis opws eipa k prin amesi epafi me to proion.Kai giati olh afth h douleia?Gia 10-15 evrw ligotera?kai megali einai h diafora pou lew.Se filaraki mou seygekrimena to e-shop poulhse TV-card metaxeirismenh.To palhkari to katalave afto alla epeidh tou douleve kai thn vrhke kai 10 euro ligotera thn krathse.Protimw na dwsw ta parapanw eura kai to proion pou agorazw(hardware gia pc) na einai mesa sto kouti tou,me thn zelatina tou,ta mpixlimpidia tou,ta manual kai ta loipa..Toulaxiston an pa8w kati 3erw poion 8a paw na piasw.Afton pou mou to poulhse!Ena akoma 8elw na pw.Mhn agorazete HD apo to e-shop einai h xeiroterh agora.Gia evnohtoys logous...Kai gia opoion agorase prosfata HD apo e-shop as katevasei to HDD life Pro na dei pws paei o HD tou.Deite re paidia kai to palio Topic"to E-shop den mas ta leei kala teleftaia".
polaki Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Πολλες φορές το να πηγαίνεις εσυ ο ιδιος να ψωνίζεις ειναι πολυ κουραστικο και δεν υπάρχει πάντα χρόνος, ενω η ανάγκη σου μπορεί να είναι άμεση.. Σχετικά με τους δίσκους, έτρεξα το πρόγραμμα αυτό και μου έβγαλε στους 2 (80άρηδες WD στη δουλειά τα εξής.. 85% & 86% health status, και 100% και στους 2 performance) ΚΑΛΗ! Η αξιοπιστία και η απόδοση του σκληρού δίσκου είναι αρκετά καλές. Ωστόσο μην αμελείτε την τήρηση εφεδρικών αντιγράφων των δεδομένων σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μιάς και κανένας δεν είναι προστατευμένος απο κακοτυχίες. Kαλά τα στοιχεία αυτά από πού τα παίρνει???? Πως ξέρει για την υγεία 85% και performance 100% με δεδομένο ότι αυτα τα βγάζει 0.5sec μετά το τεστ???!!!???
polaki Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Για την motherboard δεν το συζητάμε, πρέπει να πας από εκεί και να βγάλεις άκρη.. Πακέταρέ την και έφυγες, ούτε που ξέρεις τί πρόβλημα μπορεί να σου βγάλει, και αν δεν υπάρχει άλλη που να θες, ΑΠΑΙΤΗΣΕ να σου κάνουν έκπτωση επί της αρχικής τιμής την οποία μόνο αν συμφωνείς θα δεκτείς..
Paralizer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 mou eixe symbei kai emena ena analogo peristatiko me mia xalasmenh karta grafikon!!!tous thn pao piso kai mou eipa oti tha me enhmerosoun...perase 1,5 mhnas kai an den eperna ego thlefono na matho ti ginete me thn karta ekeinoi oite fonh oute akroash!!!anagasthka kai tous esteila ena mail opou panta me oraio kai evgeniko torpo tou eipa oti an den mou thn antikatasthsoun mesa se 2 meres me kainouria tha anagasto na katafygo se sthles periodikon kai sto INKA gia na prostatepso ta dikaiomata mou san katanaloths!!!to apotelsma poio htan????? mesa se 1 ora me phran thlefono kai sygekrimena h apanthsh tous htan"den xreiazete na kanete kati tetoio kai na mpleksoume se tetoies katastaseis...tha vrethei h lysh...kai xilia signomh" apotelesma kai apo ayto???thn epomenh mera mou eferan olokainouria sfragismenh karta xoris na plhroso draxmh parapano sto spiti mou. ayta...elpizo na sas kalypsa
MariaTs. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Ας έχουμε το ΙΝΚΑ σε δεύτερη μοίρα και να κάνουμε τη δουλειά μας, στο όνομα του ...αδέκαστου Χίου! Η Στεφανίδου έχει άδεια τώρα... Κι ο άγιος φοβέρα θέλει! Πάντως κι εμείς είχαμε ένα πρόβλημα με το floppy! Κοιτάζαμε στη σελίδα του e-shop και για floppy και για dvd-wr! Οι τιμές ήταν όντως πολύ δελεαστικές! Ο άντρας μου, στο τσακ ήταν να κάνει παραγγελία! Τον συγκράτησα και πήγαμε στην αγορά της πόλης! Αγοράσαμε το floppy, ανεμιστηράκια και τροφοδοτικό! Αποτέλεσμα απ'την γενική δοκιμή; Το floppy τα'παιξε' κοινώς κάηκε! Το τροφοδοτικό δεν έκανε για την κεντρική μονάδα του υπολογιστή μας και τα πήγαμε πίσω την άλλη μέρα! Τα πήρε και δεν έβγαλε κιχ ο υπάλληλος ούτε καν ο υπεύθυνος του καταστήματος! Με την τιμή και με κάτι παραπάνω πήραμε το dvd-wr που ήταν στο κουτί του και με όλα τα μπιχλιμπίδια του, που λέει κι ο De@th L0rd! Χρόνος πάντα βρίσκεται για κάποια αγορά που έχουμε κατά νου! Και μην το κάνουμε όλοι: 'αχ δεν μπορώ, έχω ένα σωρό δουλειές και δεν προλαβαίνω'! Δικαιολογίες είναι, γιατί βαριόμαστε τις περισσότερες φορές!
vagos789 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Χρόνος πάντα βρίσκεται για κάποια αγορά που έχουμε κατά νου! Και μην το κάνουμε όλοι: 'αχ δεν μπορώ' date=' έχω ένα σωρό δουλειές και δεν προλαβαίνω'! Δικαιολογίες είναι, γιατί βαριόμαστε τις περισσότερες φορές! [/quote'] Μα ο ελευθερος χρόνος μας ειναι πολυτιμος, ακομα και ανεργος να ημουνα δεν θα ηθελα να μπω στην διαδικασια να παρω αυτοκινητο,να ψαχνω παρκινγκ,να σκεφτομαι πιο ζωο θα μου γδαρει το αμαξι,να περιμενω τον πωλητη να σταματησει να μιλαει στο τηλ κ.ο.κ Βεβαια εισαι και γυναικα, και τα ψωνια για σας ειναι ύψιστη μορφη ηδονης οποτε παω πασο!
MariaTs. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Βεβαια εισαι και γυναικα, και τα ψωνια για σας ειναι ύψιστη μορφη ηδονης οποτε παω πασο! Τώρα με έκανες και γέλασα! Ειδικά εγώ δεν θεωρώ το shopping therapy που λένε, ευκαιρία για να ξεχνάς! Skorping therapy είναι για τις περισσότερες που δεν αφήνουν μία, για ώρα ανάγκης! Αν θέλω να εκτονωθώ, κάθομαι με τις ώρες μπροστά στον υπολογιστή και ασχολούμε με διάφορα! Στο θέμα μας τώρα' το αρνητικό του πράγματος είναι ότι πρόκειτε για την Αττική και ναι εκεί είναι το μεγάλο μπλέξιμο! Αλλιώς είναι όμως να ζεις σε μικρή πόλη και να ξέρεις που θα βρεις τι, κάνοντας απλά έναν περίπατο! Κι αυτό το θετικό το έχουμε εδώ στην Χαλκίδα! Όμως για τέτοια θέματα με ελλατωματικά ή μεταχειρισμένα εξαρτήματα λειτουργείς άμεσα και δεν σκέφτεσαι τίποτα! Στην ανάγκη πέρνεις αεροπλάνο, τρένο.... Tι γράφω η αθεόφοβη!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.