Προς το περιεχόμενο

Το e-shop μου πούλησε μεταχειρισμένο Motherboard

agent_smith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδία. Χθες παράγγειλα από το e-shop ένα motherboard Asus το (ASUS P4P800-E DELUXE).

Σήμερα το πρωί έφθασε η παραγγελία μου και έκπληκτος διαπίστωσα ότι η μητρική πλακέτα ήταν μεταχειρισμένη και όχι μόνο, πάνω στη μητρική ήταν στραβωμένα δυο pins από την τροφοδοσία του power fan και επίσης ήταν τοποθετημένα τα πλαστικά κλιπς που κουμπώνουν στο κουτί και σαν να μιν έφθανε αυτό μου έχουνε φάει όλα τα καλώδια Serial ATA και IDE και επίσης μερικά άλλα ψιλοεξαρτήματα που αναγράφονται πάνω στο κουτί.

Αμέσως παίρνω τηλέφωνο στο e-shop να τους πω τι συμβαίνει και δεν το σήκωνε κανένας.

Ευτυχώς η μητρική δουλεύει, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι άκρως απαράδεχτο και θέλω να δώσετε βάση όσοι το διαβάζετε διότι σαν καταναλωτής όταν πληρώνω για κάτι καινούργιο και στο κουτί του το πληρώνω για να το πάρω ολόκληρο brand new και όχι σε αυτό το χάλι που μου το παρέδωσαν αυτοί οι τύποι.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To idio ki egw.Ti rezilia einai afta re?Den ntrepontai ligo.Sto kefali na tous th fereis th mobo tous lakamades...Akous ekei loufarismena ola apo to kouti kai stravwmena pins...

E L E O S! ! !

Δημοσ.

Ενημέρωσε οπωσδήποτε για το συμβάν και επέστρεψέ την. Πάρε μέχρι να το σηκώσουν. Ξέρουμε όλοι ότι σίγουρα είναι ταλαιπωρία αλλά θα πρέπει να δεχτούν να σου πληρώσουν και τα έξοδα αποστολής. Αν τα πράγματα είναι έτσι είναι απαράδεκτο συμβάν.

Δημοσ.

Ksereis omos pio einai to problima auto to motherboard den to brika kapou allou diathesimo kai to xriazomoun epigontos, giauto den kserw ti na kanw. Kserete ti skeutomouna mipos ta online katastimata sinergazonte me kapies apothikes stock kai promitheuonte apo eki ta proionta pou mas fernoune....

Δημοσ.

Παρε στις πωλήσεις και ζήτα το service...Εγω ετσι έκανα γιατι αλλιως δεν απαντουσε κανενας...

Το ότι ήρθε μεταχειρισμένη δεν μου κανει εντύπωση...πολλά parts που δεν είναι σφραγισμένα τα χρησιμοποιούν τεχνικοι για να δοκιμάσουν κάτι.Επίσης το ότι λείπουν συνοδευτικά πάλι δε μου κάνει εντύπωση μιας και τα τρωνε στη πορεία διαφοροι...[Κι εμενα μου ήρθε η DFI χωρις τη μαμακια για τα jumper]

Εγω προσωπικά το συγκεκριμένο μαγαζί το ξεκοψα...μαλλον πρεπει να ξανασκεφτεις απο που θα κανεις την επόμενη αγορά σου!!!Καλα ξεμπερδέματα...

Δημοσ.

Τηλέφωνο μην περιμένεις να σηκώσουν. Εγώ έπερνα 3 μέρες και τίποτε. Σε κανένα τμήμα. Μόνο σε e-mail Μου απάντησαν. Μην χρησιμοποιήσεις την μητρική. Στείλε τους mail να τους πεις τι έγινε. Δώσε τους και link από το thread αυτό.

Δημοσ.

1. Eprepe na pas kateu8eian ekei kai na tous to dei3eis, xwris na afhseis na perasei oute 1 mera.

2. Otan 8a pas na apaithseis na sou to alla3oun. OXI apla na sou dwsoun kai ta upoloipa, alla na sou to alla3oun !

3. Kalh tuxh (giati me autous den 3erw an 8a bgaleis akrh).

Δημοσ.

Επειδή είμαι άσχετη με τις on-line αγορές, φαντάζομαι ότι η παραγγελία έρχεται με κούριερ! Κανονικά θα πρέπει ο κάθε ενδιαφερόμενος πριν φύγει ο κούριερ, να ελέγξει τι του έχουν φέρει κι αν το προιόν είναι ελλειπές, να το επιστρέψει αμέσως! Δεν μπορεί να αγοράζεις ηλεκτρικές συσκευές ή έπιπλα, και οι μεταφορείς πριν φύγουν σου ανοίγουν τα πάντα για να διαπιστώσεις αν όλα είναι εντάξει και για τα εξαρτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών κλπ, να υπάρχει το 'τρία πουλάκια κάθονται'!

Αμέσως για καταγγελία στο ΙΝΚΑ! :neutral:

Δημοσ.

Σαχλαμάρες...

Στο e-shop όλοι είναι επαγκελματίες ρε παιδιά.

Ο ένας ξίνει τα λιόκια του άλλου και που και που ασχολούντε και μ' εμάς.

Εμένα πάντως με έκαναν να μείνω χωρίς MB για ένα και κάτι μήνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...