Προς το περιεχόμενο

se eidopoioune prin sou kopsoun tis dsl ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη forthnet σου στελνουν ενα email 30 μερες πριν τελειωσει η συνδρομη σου, ενα αλλο 14 ημερες πριν και ενα τελευταιο 7 ημερες πριν. Δεν ξερω αν σου αφηνουν ανεπισημα μερικες ημερες.

Δημοσ.

Autes tis imers ligei to OnDSL paketo tis otenet. den tha sinexiso tin sindromi stin Otenet alla thelo na kratiso tin adsl grammi.

Tha prepei na paro kapoio til stin otenet i ston ote, i den xreiazetai?

Δημοσ.

Vmanos, αυτό είναι ένα ερώτημα που καίει πολλούς, δηλαδή αν σε αφήνει ο OTE να διατηρήσεις τη γραμμή. Έχω ακούσει διφορούμενες απόψεις πάνω σε αυτό το θέμα. Εσύ θα μπορέσεις να μας πεις από πρώτο χέρι αν γίνεται ή οχι.

Δημοσ.
Στη forthnet σου στελνουν ενα email 30 μερες πριν τελειωσει η συνδρομη σου, ενα αλλο 14 ημερες πριν και ενα τελευταιο 7 ημερες πριν. Δεν ξερω αν σου αφηνουν ανεπισημα μερικες ημερες.

emena se ligo kairo telionei alla den exei skasei kana e-mail .

Δημοσ.

Εμένα έλειξε σήμερα. Σου στελνουν email στον λογαριασμό της forthnet και σου αφήνουν τρεις μέρες περιθώριο για να ανανεώσεις. Υπαρχει αντιστοιχη φορμα στο site της forthnet για την dsl

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν, έχω το ondsl της otenet κι εγώ, και αύριο-μεθαύριο λήγει. Kανένα mail δεν μου έχει έρθει ακόμα από την εταιρία για ανανέωση.

Επειδή, προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει ούτε να την ανανεώσω ούτε να συνεχίσω με άλλο παροχέα (φεύγω για σπουδές) τι κάνω?

Απλώς περιμένω να μου κοπεί αυτόματα ή πρέπει να τους πάρω τηλ.?

Δημοσ.

o isp kobetai aytomata asxetos ton sxetikon idopoiiseon (an ginoun h oxi) H grammh ston pOTE diathreite.

Xazos ine na sas thn kopsei na min pairnei ta 25 eyro +fpa ?! (prin tis meiosis)

gia na kopei i dsl prepei na thn kanis graptos. Gia proforika elekste sto 134,isos ginete kai etsi. Panta o katoxos ths grammhes

Δημοσ.

Μπορειτε να μου πειτε πως γινετε χωρις να τραβανε λεφτα απο την πιστ.καρτα που τους εχω δωσει να μην κοβουν την συνδεση(forthnet)?

Ειχα αοριστου χρονου και λεω για κανα 5μηνο(λεγε με Ram),ας την κοψω.

Περνω τηλ. "Θα ηθελα διακοπη της συνδρομης"και τι μου λενε "Ενταξει κυριε,αλλα χρωστατε 441?"..Λεω τι μ@@@κιες μου λενε..

Παω κοιταζω τα ενημ.σημειωματα της πιστωτικης και πραγματι απο καποιο μηνα και μετα δεν τραβαγαν λεφτα..

Το θεμα ειναι ομως οτι δεν με πηρε ποτε κανενας τηλ. να μου πει τι συμβαινει και μια ωραι μερα θα ερχοντουσαν και θα μου ελεγαν "συγνωμη κυριε αλλα χρωστατε 5000?"

Τους περνω παλι τηλ.και τους ρωταω

ερ."1 χρονο τωρα δεν μπορουσε καποιος να με ειδοποιησει?",

απ"επρεπε εσεις να μας παρετε τηλ."

ερ."να μυρισω τα νυχια μου,κυρια μου,δικο σας προβλημα ητανε εσεις χανατε τα λεφτα σας"

απ."καποια στιγμη θα φαινοταν το προβλημα ,κυριε"

επ."ποτε κυρια μου?Στις 10000? θα χτυπουσε καμπανακι?τι να σας πω?Τοσο πολυ οργανωση?Μπραβο..."και το κλεινω..

Το να μην πληρωνεις και να σου κοβουν,το ρευμα,το νερο,το τηλεφωνο το χω δει πολλες φορες,αλλα να μην πληρωνεις και να χεις ιντερνετ πρωτη φορα το βλεπω...

Δημοσ.

πηρα πριν απο λιγο την otenet γιατι και μενα εχει ληξει (τελικα) η συνδρομη αλλα μπαινω κανονικα με dsl ταχυτητες στο net

προσοχη!!

το dslkit γινεται αυτοματα αοριστου χρονου οποτε πρεπει να κανεις διακοπη!

δεν ειναι δηλαδη 3 μηνες και μετα τελος, αν δε διακοψεις πληρωνεις κανονικα καθε μηνα!!

και αποτι ειπαν μπορει να σου στειλουν το λογαριασμο μαζι με αυτο του οτε!

φυσικα δε στελνουν mail!

με αλλα λογια απατεωνιες!!

Δημοσ.

ego ixa argisei na pliroso to logariasmo tou ote (kalokeri ke fititis) ke mou kopsan to tilefono. Sikona to akoustiko ke otan dokimaza na paro tilefono mou elege "i tilefoniki sindesi exei diakopei i kati tetio". Exo dsl apo ton ote ke aoristou xronou otenet. parolo pou mou kopsan to tilefono mporousa na mpo sto net ke na katevazo oti thelo, na vlepo email ktl..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...