Em_Zed Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Όχι και τρόμου το 'The Others'! Το είδα σε δωμάτιο εστίας (για όποιον δεν ξέρει ένα πολύ πολύ μικρό χώρο) με 5.1 ηχεία και άκουγα το βήματα απο τα παιδάκια ναρχονται απο πίσω μου !!! Γενικά βρήκα την όλη ατμόσφαιρα, το σπίτι, τον δρόμο που βγαίνει η Νικόλ και γεμίζει ομίχλη (σκηνή ανθολογίας κατά την γνώμη μου) πολύ κλειστοφοβική, και σκοτεινή,γι αυτό και την ανέφερα.
vagpap Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Περιπέτεια: Das Boot Κωμωδία: The Life Of Brian Κοινωνική: American History X - Mystic River Θρίλερ: Seven Τρόμου: Haloween Αυτά μου έρχονται με τη μια στο μυαλό...
mert Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Περιπετεια - Face Off Kωμωδια - Airplane και Life of Brian Κοινωνικη - Fight Club σταθερη αξια Θριλερ - SE7EN Τρομου - The Shining
Panathachamp Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Περιπέτεια: Das Boot Κωμωδία:Life Of Brian/Naked Gun(κωμωδία/παρωδία) Κοινωνικη:Lilja 4-ever Thriller: Donnie Darko (OK,κατάχρηση κατηγορίας ίσως,αλλά δεν μπορούσε να λείπει απο το τοπ-5) Horror:Omen Δεν ζητείται,αλλά καλύτερη ταινία όλων των εποχών θεωρώ το Apocalypse Now,ενώ γενικά στο IMDb έχω βάλει 10 σε 17 ταινίες,άρα ενα τοπ-17 θα με κάλυπτε περισσότερο. :razz:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.