EXARXEIA_CITY Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 thelo tis 5 kaliteres sas tenies se kathe katigoria .(peripeteia,komodia,koinoniki,thriler,tromou) thanks !
Em_Zed Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Το ξέρεις φυσικά ότι από ένα τέτοιο τόπικ δεν μπορείς να βγάλεις μια απόφαση, αν πχ το έκανες για να δεις ποιες ταινίες πρέπει να δεις ή τι να δεις ένα βράδυ που βαριέσαι. Επίσης, πρέπει να ξέρεις οτι τέτοια τόπικ είναι επιρρεπή σε απαντήσεις του στυλ Παράθεση από τον τάδε... Τρόμου : Τρόμος 1 ----- Τι λες ρε;;; Σαρεσε αυτή η μαλακία;;; Τι τρομακτικό βρήκες, για πες μου??? Και απο κει και πέρα ξεκινάει ένας αγώνας για να αποδειχτεί κατά πόσο το Τρόμος 1 είναι τρομακτική ταινία... Παρόλα αυτά, για να μη μείνεις με το παράπονο, ορίστε η δική μου πεντάδα. Περιπέτεια : - Κωμωδία : asterix and obelix mission cleopatra Κοινωνική : house of sand and fog Θρίλερ : the eye Τρόμου : the others
Dj_kourampies Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 δες το amores perros (κοινωνικη) για αρχη...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Τρόμου : the others Τι λες ρε;;; Σαρεσε αυτή η μαλακία;;; Τι τρομακτικό βρήκες, για πες μου??? Πλάκα κάνω! Τη θεωρώ αριστούργημα αυτή τη ταινία.
Em_Zed Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Τι λες ρε;;; Σαρεσε αυτή η μαλακία;;; Τι τρομακτικό βρήκες' date=' για πες μου??? Πλάκα κάνω! .[/quote'] Oh, thank god man !!! Στο τσακ ήμουν να βγάλω το τεφτέρι και ναρχίσω να λέω !!! Btw, η δική σου πεντάδα που είναι ;;
john1987 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 αυτα που μου ερχονται ετσι βιαστικα ειναι... περιπετεια:the fugitive κωμωδια:murder by death(προσκληση σε γευμα απο εναν υποψηφιο δολοφονο) κοινωνικη:fight club,american hostory x,insider (sorry δεν μπορουσα να βαλω μονο μια) θριλερ/τρομου:se7en/primal fear/saw
paschalia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μια παρεμβαση (?) . Το ''Οι αλλοι'' δεν ειναι τρομου βρε παιδια . Θριλερ ειναι .
Em_Zed Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Αγαπητή πασχαλιά, τώρα ανοίγεις μεγάλο θέμα, και το βλέπω το τόπικ να ξεφεύγει.. Κι εγώ στην αρχή τα είχα ανάποδα, τους άλλους στο θριλερ και το μάτι στο τρόμου. Αλλά μετά σκέφτηκα οτι θριλερ είναι όλα αυτά τα φιλμς τύπου ρινκγ, κατάρα και τέτοια... Πιστεύω οτι η έννοια φιλμ τρόμου είναι πιο...δυνατή αποτο θριλερ. Γενικά, τον τρόμο τον έχω σε κάτι πιο δυνατό από τον φόβο. Anyway, thats just my thought...
paschalia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Οκ . Να ανοιχτει ενα αλλο τοπικ και να μεταφερει εκει ο dim_b τα τρια τελευταια ποστς .
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Oh' date=' thank god man !!! Στο τσακ ήμουν να βγάλω το τεφτέρι και ναρχίσω να λέω !!! Btw, η δική σου πεντάδα που είναι ;;[/quote'] Χεχε! Την πάτησες! Προσωπικά μου είναι πολύ δύσκολο να βγάλω μια ταινία γιατί όπως λέω πολύ συχνά η κάθε ταινία προσφέρει κάτι διαφορετικό. Αυτόν τον καιρό θα έλεγα τις εξής (μπορεί σε έναν μήνα να είναι άλλες): Περιπέτεια: Δεν είμαι σίγουρος. Δε βλέπω πολλές τέτοιες και δε θυμάμαι να υπάρχει καμία που να αγαπάω. Κωμωδία: Murder By Death! Ίσως και South Park BLU. Πάντως είδα και το Εντιμότατοι Φίλοι μου πρόσφατα, και διεκδικεί θέση! Μη το χάσετε μια που παίζεται στους θερινούς! Κοινωνική: Fight Club. It's a wonderful life. Εντελώς άσχετες μεταξύ τους ταινίες, ε; Το πρώτο γιατί από τη στιγμή που με άλλαξε σαν άνθρωπο είμαι υποχρεωμένος να τη λέω πάντα, και το δεύτερο γιατί αυτόν τον καιρό έχω κάτι προβλήματα με φίλους μου και με κάνει να κλαίω. Και να εκτιμώ τη ζωή. Θρίλερ/Τρόμου: Δεν καταλαβαίνω ακριβώς το διαχωρισμό. Ψυχολογικό θρίλερ που μου άρεσε ήταν το Ένοικος του Πολάνσκι. Θρίλερ που τρόμαξα πάρα πολύ όταν το είδα ήταν το Texas Chainsaw Massacre (ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι). Επίσης βρήκα αριστούργημα το Οι άλλοι. Αυτά προς το παρόν...
MariaTs. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Τρόμου : the others Όχι και τρόμου το 'The Others'! Αντίθετα ήταν μία πολύ καλή ταινία μυστηρίου, με αναπάντεχο τέλος! Στο κυρίως θέμα τώρα: Περιπέτεια: Ιndiana Jones Κωμωδία: Γενικώς οι παρωδίες τύπου 'Στραβοί πιλότοι', 'Top Secret' κλπ.. Κοινωνική: Νell με την Jodie Foster Θρίλερ: H Σιωπή Των Αμνών Τρόμου: Blair Witch Project
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 κωμωδια:murder by death(προσκληση σε γευμα απο εναν υποψηφιο δολοφονο)κοινωνικη:fight club' date='american hostory x,insider (sorry δεν μπορουσα να βαλω μονο μια) θριλερ/τρομου:se7en/primal fear/saw[/quote'] Πάντως john1987 βλέπω ότι άλλαξες γνώμη για το Fight Club, και μάλιστα πάρα πολύ! Πολύ ευχάριστο αυτό. Δείχνει ανοιχτόμυαλο άνθρωπο. Και όχι επείδη σου άρεσε η ταινία που μου αρέσει και μένα. Αλλά επειδή είχες τα κότσια να την ξαναδείς με άλλα μάτια. Και μην αφήσεις κανέναν να σου πει "Τη μια τη βρίζεις, την άλλη σου αρέσει" και άλλες τέτοιες βλακείες. Πρέπει να αλλάζει συνεχώς (δε λέω εξελίσσεται γιατί αυτό ποτέ δε φαίνεται παρά μόνο ιστορικά) ο άνθρωπος. Σου εύχομαι να συνεχίσεις να προσαρμόζεσαι και να μην κατασταλάξεις ποτέ στις απόψεις. Ξέχνα τα τοπ10 και τα λοιπά και χρησιμοποίησε ότι σου χρειάζεται στην παρούσα χρονική στιγμή. By the way, πολλά κοινά γούστα βλέπω. Σήμερα το βράδυ θα δω το primal fear. Για να δούμε τι θα δούμε...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Περιπέτεια: Ιndiana JonesΚωμωδία: Γενικώς οι παρωδίες τύπου 'Στραβοί πιλότοι'' date=' 'Top Secret' κλπ..[/quote'] Α, ναι! Ωραία ιδέα τα indiana jones για περιπέτεια. Και λατρεύω και τις παρωδίες. By the way (μια που το έβαλα πρόσφατα και στο παιχνιδάκι βρες την ταινία), δες και το mafia, που ενώ δεν είναι γνωστό έχει αρκετό γέλιο (δεν ξέρω γιατί δεν έπιασε καθόλου). Επίσης γέλασα πολύ στο Rat Race (το τρελό κυνήγι του θησαυρού).
john1987 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 thanks για τα καλα σου λογια μανωλη... βασικα εχω πει οτι μου αρεσε πιο πολυ τη δευτερη φορα που το ειδα αλλα δεν το τονισα και πολυ για να μη με παρουν στο ψιλο... για την ακριβεια το ειδα για 2η φορα και πορωθηκα ασχημα...απο τοτε το ειδα αλλες τρεις φορες και σιγουρα ειναι μεσα στις αγαπημενες μου ταινιες!!!! ειχαμε πει και οτι το dogville σου αρεσε και σε σενα και σε μενα(που δεν εχω δει πολλες "κουλτουριαρικες" ταινιες)... και τωρα on topic! εναλλακτικες...λιγοτερο αγαπημενες...αλλα καλες... περιπετεια:man on fire/training day κωμωδια:party,δειπνο ηλιθιων κοινωνικη:a beautiful mind(πολυ καλη αλλα ισως δεν ειναι αμιγως κοινωνικη)/clockwork orange-θεικο! θριλερ ψυχολογικο:what lies beneath τρομου:night of the living dead(1968) και ... sci/fi:the batterfly effect,minority report,gatacca
Cue Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Βασικά βάζω αυτές που μου έρχονται στο μυαλό πρώτα μιας και δεν μπορώ να ξεχωρίσω πραγματικά. Περιπέτεια : The Rock Κωμωδία : Home Alone Κοινωνική : Magnolia Θρίλερ : Oldboy Τρόμου : Exorcist
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.