Spitzenklasse Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Παίδες, καλημέρα! Για μια ακόμη φορά ζητώ τα φώτα σας. Έχω κατεβάσει κάποια αρχεία βίντεο σε μορφή .wmv αλλά είναι προστατευμένα, δηλαδή ζητούν άδεια για να αναπαραχθούν. Πρόβλημα δεν έχω με την άδεια για το καθένα γιατί τις έχω αλλά σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος-πρόγραμμα για να μπορέσω να απαλλαγώ από το τρομερά ενοχλητικό φαινόμενο να είμαι υποχρεωμένος να τα βλέπω μόνο μέσα από τον Windows Media Player γιατί μόνο έτσι "διαβάζονται" οι άδειες και αναπαράγονται τα αρχεία αυτά. Γνωρίζω ότι για τα αρχεία ήχου (.wma) υπάρχει το freeme που κάνει καλή δουλειά. Αν ξέρει κάποιος κάτι και για τα κλειδωμένα αρχεία ήχου, ας βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
nick_gr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 επειδή το θέμα είναι "ευαίσθητο" το μόνο που μπορώ να πώ είναι να κοιτάξεις στο forum του doom9.org όλο και κάτι θα βρείς
Spitzenklasse Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Ευχαριστώ, φίλε nick_gr, αν και δεν φανταζόμουνα ότι φλέρταρα με το ban! Κάτι θα κάνω...
polaki Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δε νομίζω οτι φλερτάρεις, συνεχώς έχουμε παρόμοιες ερωτήσεις, και αν ήταν να φλερτάρεις εσύ τότε ΟΛΟΙ μας θα είμασταν bannarismenoi κάθε φορα που συζητάμε για την καινούρια έκδοση του DVD Decrypter, ή τρόπους για να rippάρουμε το τάδε Audio CD με προστασία...
lazaross Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 εγω ακομα δεν καταλαβα γιατι φλερταρε με το ban. τι το κακο ειπε;
bomberb17 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 εγω καπου ειχα διαβασει ενα ποστ για να σπασεις τον admin κωδικο των ΧΡ και επεσε ban....
nick_gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 επειδή δεν ξέρω ποιος απο τους 2 θα ήταν έτοιμος για ban, (ο φίλος που ρωτάει ή εγώ που θα του πώ που να βρεί την απάντηση), το ανέφερα "πλαγίως" ας δώσω και μια γενική απάντηση για το θέμα για όσους το διαβάζουν, η προστασία του drm, στα .wmv έχει "σπάσει" μόνο στην έκδοση 9 του windows media player(αυτήν που έχουν εγκατεστημένη τα windows XP η Microsoft, έχει αναβαθμίσει την προστασία των αρχείων, στην έκδοση 10, και εγκαθιστά το κλείδωμα ώστε να μην μπορεί κατα την απεγκατάσταση της έκδοσης 10, να αφαιρεθεί τελείως απο το σύστημα τέλος έχει διανέμει σε όσους διανέμουν κλειδωμένα video, νέα έκδοση του drm, που νομίζω δεν έχει σπάσει Υ.Γ. Πληροφοριακά το σύστημα είχε καταφέρει να το σπάσει ένας Κινέζος.
Spitzenklasse Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Όταν έθεσα το ερώτημα, μου φάνηκε ενοχλητικό το να χρειάζεται να συνδέεται ο Windows Media Player κάθε φορά με το internet για να μπορέσει να αναπαράξει το αρχείο. Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι ότι, αφού αποθηκέυει τις άδειες για τα αρχεία αυτά σε ένα φάκελο στον σκληρό δίσκο, γιατί να χρειάζεται η σύνδεση και να μην χρησιμοποιούνται οι αποθηκευμένες άδειες. Κοίταξα τις ρυθμίσεις του WMP αλλά δεν έβγαλα τίποτα. Γι' αυτό λοιπόν η "φασαρία" εκ μέρους μου. Πάντως ευχαριστώ όλους που απαντήσατε!
insomniac_new Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 πάλι κατεβάζετε τσόντες; μην το ψάχνεις δεν πρόκειται να δουλεύψουν-περιέχουν τρογιανς κ.α
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.