Προς το περιεχόμενο

Τι είναι?

geovard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Einai apla ena forum syzitiseis pano se polla para polla themata pano stin texnologia / internet / games / telephony / music / cinema kai polla alla ;)

Mporeis na tis deis kai apo to index tou forum tis enotites.

Δημοσ.

Ναί δεν λέω καλή η τεχνολογία αλλά δεν θα μπορούσαν να μπούν καί θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος έτσι για να σπάει η μονοτονία?

Δημοσ.

Κρατάω χαρακτήρα,δεν μπορείτε να πείτε....

Υ.Γ. Τι είν' η πατρίδα μας;Μην' είν' οι κάμποι;Μην είναι τα ψηλα βουνά,μην είν' ο ήλιος της που χρυσολάμπει;

Δημοσ.

Μα πως είναι καθαρά τεχνολογίας όταν υπάρχει θέμα πού λέει.''Ποιές ταινίες των τελευταίων δέκα χρόνων νομίζετε θα γίνουν κλασσικές''

Με την ίδια λογική θα μπορούσαμε να θέσουμε το ερώτημα .Ποιοί ποδοσφαιριστές (πλήν Ροναλντίνιο!) νομίζετε θα μείνουν στην Ιστορία.

Εκτός καί άν ο Αθλητισμός αφίνει πολλούς αδιάφορους καί οι μόνες ασκήσεις γυμναστικής πού κάνουν μερικοί είναι στα δάκτυλα με το πληκτρολόγιο!

Κανείς δεν είπε να χάσει το Ινσόμνια τον κύριο χαρακτήρα του, αυτόν πού έχει ως site τεχνολογίας.

Θα είχε νομίζω εξαιρετικό ενδιαφέρον αν μπορούσε κανείς να ταξινομήσει τα μέλη τού Ινσόμνια ανάλογα με τις ηλικίες καί τα ενδιαφέροντά τους.Νομίζω οι περισσότεροι δεν θα ξεπερνούσαν την ηλικία των 20-25 χρονών καί το βασικό(καί μόνο?) τους ενδιαφέρον θα ήταν τα games.

Δημοσ.

Με συγχωρεις, ξεχασα να πω πως το insomnia ειναι forum τεχνολογιας, μουσικης και κινηματογραφου. Υπαρχουν και οι αναλογες θεματικες ενοτητες.

Για ποιο λογο θα ηταν ενδιαφερον να ταξινομηθουν τα μελη του insomnia δεν ξερω.

Παντως οντως θα ηταν οι περισσοτεροι 18-25 χρονων, αφου νομιζω πως αυτη η ηλικιακη κατηγορια ασχολειται περισσοτερο με τεχνολογιες και internet.

Ομως δε νομιζω πως το βασικο ενδιαφερον ειναι τα παιχνιδια, οπως μπορω να κρινω απο μια πολυ προχειρη ματια στα thread που συζητωνται καποια δεδομενη στιγμη..

Κατα τα αλλα καλα κανει το insomnia και ειναι εξειδικευμενο κατα τη γνωμη μου, αφου, καλο ειναι να ξερεις που να ψαξεις αν θελεις να κανεις ερωτηση τεχνολογικης φυσεως.

Δημοσ.

marie1957 Aντί να σφυρίζεις ..κλέφτικα θα μπορούσες να μού απαντήσεις με επιχειρήματα.Όχι άλλη ειρωνεία.Δεν λέει τίποτα.Από ένα μέλος με κοντά 4500 μηνύματα(πολύ εμπειρία δηλαδή) περιμένουμε πολλά περισσότερα καί ανώτερη συμπεριφορά.

Δημοσ.

Pistevo oti ta sections tis mousikis/kinimatografos/kiniti tilefonia yparxoun se ena forum me texnologiko endiaferon logo tou oti tora pia einai allilendeta me tin texnologia.

To mono section pou isos na eleipe (emena oxi prosopika giati den asxoloumai kai toso poly) isos na itan gia psifiakes fotografies kai epekergasia tous.

Chryssa

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

To mono section pou isos na eleipe (emena oxi prosopika giati den asxoloumai kai toso poly) isos na itan gia psifiakes fotografies kai epekergasia tous.

Gadgets

Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, DVD/mp3 players και άλλα ηλεκτρονικά προιόντα που δεν έχουν θέση συζήτησης στα υπόλοιπα forum

;)

Δημοσ.

Παιδιά μην το δέσουμε τώρα καί κόμπο (μην επιμένουμε δηλαδή!).Εγώ μιά προτασούλα έκανα άμα δεν γίνεται ας μην γίνει.Αλλά με ενοχλεί να βλέπω να μιλάνε γιά Ρέμο γιά Αννα βίσση κ.λ.π.(Δείτε σχετικό θέμα στο κομμάτι Μουσική) όταν ισχυρίζεστε ότι αποκλειστικά ενδιαφέρει η τεχνολογία.Αν είναι να μιλάμε γιά τραγουδιστές, καλλίτερα είναι τα πρωινά κους-κους στην τηλεόραση.Εγώ πρότεινα ελεύθερο θέμα γιά τον Αθλητισμό με προτίμηση στο ποδόσφαιρο όχι γιατί έχει σχέση με τεχνολογία αλλά σαν μιά προσπάθεια να αποφορτιστεί γιά λίγο το μυαλό από τσιπάκια σκληρούς κ.λ.π.Εξ άλλου αυτό ενδιαφέρει όλο σχεδόν τον αντρικό πληθυσμό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...