Vangogh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Πρόσφατα έκανα σύνδεση ADSL,αλλά ο explorer δεν μου εμφανίζει τις σελίδες.Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να λύσω το πρόβλημα;Έχω τον Norton internet security 2005.Ευχαριστώ :smile:
geovard Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Πήγαινε personal firewall -configure-programs καί τσέκαρε στη λίστα των προγραμμάτων την αυτόματη επιλογή η το permit γιά το δικαίωμα στον ΙΕ.Mε κάθε επιφύλαξη γιατί μπορεί καί νάχεις ρυθμίσει λάθος την σύνδεσή σου καί να μην φταίει τελικά ο Νόρτον.
stehellas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 sth xhroterh apegkatasthse ton norton kai epanegkatestise exalou ta update gininete eukola twra me dsl
Vangogh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Πήγαινε personal firewall -configure-programs καί τσέκαρε στη λίστα των προγραμμάτων την αυτόματη επιλογή η το permit γιά το δικαίωμα στον ΙΕ.Mε κάθε επιφύλαξη γιατί μπορεί καί νάχεις ρυθμίσει λάθος την σύνδεσή σου καί να μην φταίει τελικά ο Νόρτον. Άλλαξα τον ΙΕ απο automatic σε permit all αλλά πάλι δεν τις εμφανίζει.
Vangogh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 sth xhroterh apegkatasthse ton norton kai epanegkatestise exalou ta update gininete eukola twra me dsl Έκανα απεγκατάσταση τον Norton και μετά τον εγκατέστησα πάλι και μου βγάζει κανονικά τις σελίδες ;-) Ευχαριστώ παιδιά νάστε καλά :smile:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.