magma Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Σε ευχαριστώ πολύ! Μια σκέψη είναι να βάλεις ένα τίτλο του τύπου "naked_chicks" αλλά ας το αφήσουμε (lol) οπότε αν θες βάλε κάτι του τύπου "H_Istoria_tou_Pyrgou_xvid.avi" ή με παύλες κτλ. Με τι ταχύτητες την κατεβάζεις? Γιατί είναι στον σέρβερ του πανεπιστημίου και ελπίζω οτι θα είναι ψιλογρήγορο. @parisb : Δεν είμαι Κρήτη δυστυχώς αλλά έχω δώσει σαφείς εντολές στους υπόλοιπους συντελεστάς αν τον δουν να του τα μεταφέρουν
trustfm Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 thn tainia thn kanw share edw : ed2k://|file|H_Istoria_tou_Pyrgou_xvid.avi|733952000|093F5A942BE35466C239BC2819BC6709|/ 8a meinei gia kairo opote pisteuw na ginei kai share kai etsi 8a meinei monima sto net ... pes to sto site giati ston server tou fusikou zhthma na meinei kana xrono ... An uparxei problhma to bgazw
Dj_kourampies Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Sto trailer anagnwrisa ena filo mou. Mporeis na dwseis xairetismata sto Fwth to Gianniwth? An nai pes xairetismata apo ton Parh.. παίζει ο φώτης σοβαρά μιλάς? magma μπορείς να το επιβεβαιώσεις? αν είναι για τον φώτη να την κατεβάσω τώρα αμέσως!
magma Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δεν ξέρω δυστυχώς όλα τα παιδιά που παίξανε (αφού είναι περίπου 100 και δεν τους επέλεξα εγώ όλους). Αλλά στους ηθοποιούς φαίνονται μόνο 2 Φώτηδες. Ο ένας είναι ο σκηνοθέτης/σεναριογράφος οπότε ο άλλος πιθανόν να είναι ο Γιαννιώτης αλλά δεν ξέρω. Όπως είπα έχω πει σε φίλους στην Κρήτη να του πουν χαιρετίσματα αν τον δουν. trustfm σε ευχαριστώ πολύ. Δεν νομίζω να φύγει (ή τουλάχιστον ελπίζω) από τον server μιας και τα παιδιά τα ξέρουμε. Εκτός βέβαια αν έχουν πρόβλημα χώρου. Το λινκ που έδωσες απλά το βάζω στη σελίδα και είμαστε οκ?
parisb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Dj_kourampies paizei o Fwths, ton phre to mati mou sto trailer.. Pantws ta aderfia Tsilikides den paizoun
panagioths Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Ισως ακουστει χαζο αυτο που θα ρωτησω, αλλα για ποιον Πυργο απ' ολους στην Ελλαδα εχει γυριστει η ταινια αυτη; Κατι αλλο, το http://ftp.physics.uoc.gr/UOC/Movie/pyrgos.avi δεν παιζει
magma Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 ναι έχεις δίκιο ίσως να έχει πέσει ο σέρβερ. Αν μπεις στο σάιτ θα δεις για ποιον πύργο μιλάμε (είναι συμβολικό, δεν είναι πύργος το κτίσμα στο οποίο αναφέρεται η ταινία ). Δυστυχώς δεν έχω κάποιο μίρορ για το σάιτ οπότε ελπίζω αργότερα σήμερα ή αύριο να είναι ον-λάιν πάλι... edit: το σάιτ αποτι βλέπω τώρα είναι ον-λάιν, οπότε μπορείς να διαβάσεις μερικά πράγματα για την ταινία αν θες καθώς και τις τοποθεσίες των γυρισμάτων. όπως θα δεις δεν υπάρχει πύργος κυριολεκτικά Αν δοκιμάσεις το δεύτερο λινκ για το τρείλερ θα μπορέσεις να το κατεβάσεις μάλλον αφού είναι σε εξωτερικό σέρβερ. Δυστυχώς όμως είναι μόνο το τρείλερ. το ftp δεν ξέρω τι παίζει το σάιτ είναι http://pyrgos.no-ip.org (φαίνεται και πιο πάνω)
trustfm Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 nai magma postare to afoba ! to kanw share ! Postare to mias kai epese o main server
magma Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 se torrent pws mporw na to kanw share? kserei kaneis?
trustfm Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 mpes sto http://blue-whitegtforum.com/ ekei sto forum ta paidia 8a sou poun ...
magma Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Λοιπόν στο site μπήκε λινκ για το e-mule και το ftp (εκτός του flashακίου για όποιον βαριέται να περιμένει να φορτώσει) και ο server για το κατέβασμα είναι Online ξανά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.