magma Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Εδώ μάλλον είναι το καταλληλότερο υποφόρουμ για να κάνω ποστ Γυρίσαμε πριν από 1 χρόνο με κάτι παιδιά μια ταινία. Μη φανταστείτε τίποτα σπουδαίο. Παρόλαυτα βγήκε 1 ώρα και 20 λεπτά περίπου. Τώρα είμαστε στη φάση των τελειωμάτων (επεξεργασία ήχου - ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ) και φτιάξιμο του DVD. Ανέβασα ένα site στο http://pyrgos.no-ip.org έχει και ένα trailer που φτιάξαμε (η ταινία το αδικεί ) αλλά είναι mpeg 40MB οπότε αν θέλετε να πάρετε μια γεύση μπορείτε να κατεβάσετε το flash exe που είναι το ίδιο σε χαμηλότερη ποιότητα. http://pyrgos.no-ip.org/trailer.exe Όταν είναι έτοιμη θα την ανεβάσω κάπου (αν βρώ τρόπο να την κάνω xvid) ώστε όποιος θέλει, να τη δεί και μετά να με κράξει Αυτάααα... EDIT: Η ταινία είναι έτοιμη, δείτε το τελευταίο ποστ
magma Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 ευχαριστώ (αν και ακόμα και εγώ του δίνω μια θέση στις κουραστικότερες ταινίες όλων των εποχών!)
paschalia Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Ειδα το τρειλερ . Αν και στην αρχη ηταν πολυ ασυντονιστο - δεν καταλαβαινεις τπτ για την υποθεση - απο την μεση και μετα καπου πιανεις το γενικο νοημα . Μου αρεσε και ελπιζω να βγει ωραιο το παντρεμα του χθες και του σημερα .
magma Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 όπως είπα, το τρέιλερ δεν λέει σχεδόν τίποτα για την ταινία. Οι ρυθμοί είναι πιο αργοί, πολύ πιο αργοί! Παρόλαυτα 1 ώρα πριν φύγω από Κρήτη φτι'αξαμε αυτό το τρέιλερ έτσι για να έχουμε κάτι να δείχνουμε. Το πάντρεμα του χθές και του σήμερα, θέλει να δείξει οτι οι κουρσάροι δεν έχουν τα μέσα σε αντίθεση με το πανεπιστήμιο. Ουσιαστικά έιναι σαν οι ήρωες της ταινίας να εμφανίστηκαν στο σήμερα, από μια παλιότερη εποχή. Η αλήθεια είναι οτι δεν είχαμε τη δυνατότητα να καλύψουμε τα πάντα (μπρίζες,διακόπτες,αυτοκίνητα) με σκηνικά ώστε να φαίνονται παλιά! οπότε επινοήσαμε αυτή την ψαγμένη δικαιολογία
magma Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Ανανεώθηκε το site με την υπόθεση,τους συντελεστές,τα μέρη όπου γυρίστηκε η ταινία καθώς και τις προβολές Το site εδώ Το trailer εδώ
Akujin Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 eida to trailer. den katalava polla gia tin ypothesi alla mpravo giati katalavainw ton kopo pou xreiazontai gia na vgoun ta lepta pou les! wish for the best
magma Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 epitides den leei polla to trailer. 1on einai apla ena teaser gia tis eikones pou 8a dei kaneis (kai ta prosopa) se mia erasitexniki tainia. 2on oi ypoloipoi "syntelestai" tis tainias mou eixan balei to maxairi sto laimo gia na min apokalyf8ei i istoria sto trailer Toulaxiston katalabes apo tin ypo8esi kai to trailer sti synexeia poioi einai poioi stin tainia?
paschalia Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Αλλαξατε τις σκηνες που υπηρχαν στο πρωτο τρειλερ ή ιδεα μου ? Αν θυμαμαι καλα , το πρωτο τρειλερ ηταν πιο σαφες απο οτι το δευτερο , σωστα ?
magma Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Λοιπόν επιτέλους η ταινία έχει πρεμιέρα! Όποιος είναι Ηράκλειο Κρήτης και ενδιαφέρεται έχει πρεμιέρα σήμερα (30/9) στις 20:30 στην κατάληψη ευαγγελισμού (Θεοτοκοπούλου 18 ) όπου και θα ακολουθήσει πάρτυ. Φυσικά η είσοδος είναι δωρεάν και θα υπάρχουν κάποιες κόπιες για όποιον λατρέψει τόσο την ταινία που θέλει να την κρατήσει για την ταινιοθήκη του Για όσους δεν νιώθουν άνετα να πάνε στην κατάληψη (αν και δεν βλέπω το λόγο), θα γίνει την άλλη βδομάδα προβολή στα κτίρια του Φυσικού (στην Κρήτη πάντα). Επίσης υπάρχει επιτέλους link στο site για κατέβασμα της ταινίας σε xvid encoding :) το site (για τελευταία φορά, δεν σας πρήζω άλλο) είναι http://pyrgos.no-ip.org και είναι σε πανεπιστημιακό σέρβερ πλέον (όπως και η ταινία) οπότε οι ταχύτητες σας θα είναι καλύτερες ελπίζω!
Edgar Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 aaaaaaaaaaa nice nice :):):):):):) molis tin ebala gia katebasma :):):):):) ante kai sta oscar
magma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Ελπίζω να μην χαραμίσουμε το bandwidth σου. Παρεπιπτόντως περίπου με τι ταχύτητα κατεβαίνει (για να πάρω μια ιδέα); ** Πριν λίγο με ενημέρωσαν για την πρεμιέρα (μιας και δεν μπορούσα να είμαι). Έγινε χαμός! 2 αίθουσες γεμάτες (για την ακρίβεια μια εσωτερική και μια εξωτερική), και κόσμος πολύς και μάλιστα άσχετος με την ταινία (αρχικά πιστεύαμε οτι θα ερχόντουσαν μόνο όσοι παίξανε και οι φίλοι τους ) που αποτι έμαθα στους περισσότερους άρεσε η ταινία Αρχικά ένιωθα χαρούμενος που καταφέραμε και την τελειώσαμε, τώρα είμαι 10 φορές πιο χαρούμενος που άρεσε και σε άλλους ** Πάντως αν δεν έχετε DSL μην την κατεβάσετε, δεν είμαι τόσο σίγουρος οτι δεν θα σας κουράσει..! Μη σας πάρω στο λαιμό μου
parisb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Sto trailer anagnwrisa ena filo mou. Mporeis na dwseis xairetismata sto Fwth to Gianniwth? An nai pes xairetismata apo ton Parh..
trustfm Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 twra thn kaebazw mporw an 8elete na thn kanw share sto emule ! Apla peite mou ti titlo na baloume giati pyrgos.avi einai polu flou ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.