Προς το περιεχόμενο

Athlon 64 X1 ή X2;

SShodan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους.

Σκέφτομαι να αγοράσω τον Athlon 64 4400+ X2 και έχω 2 αποροίες:

1) Έχω κάνει overclocking σε single core cpu. Σε dual core cpu είναι το ίδιο εύκολο και η διαδικασία σε γενικές γραμμές η ίδια;

2) Ως εναλακτική λύση σκέφτομαι τον Athlon 3700+. Ασχολούμαι με... όλα: games, movies, programs, maya, internet, mousic (θέλω να έχω το winamp με το DFX ανοιχτά σχεδόν συνέχεια και στο παλιό pc που έχω τώρα όποτε τα ανοίγω σέρνονται όλα τα υπόλοιπα οπότε μάλλον αυτός είναι άλλος ένας λόγος για τον οποίο dual core θα μου ήταν χρήσιμος) κ.α. Ωστόσο θέλω σχετικά καλή σχέση τιμής/απόδοσης και απ' την άλλη δεν έχω το περιθώριο να περιμένω πάνω από 1 μήνα :-? Επίσης ξέρετε κάποιο ελληνικό μαγαζί ή site που να έχει τον 3500+ me πυρήνα San Diego;

• Super Moderators
Δημοσ.

nai me ton idio tropo ginetai to overclocking twra an einai to idio eukolo den 3erw...opws kai se single core einai 8ema ti kommati 8a sou pesei...

o 3700+ San Diego einai pragmati kalh enallaktikh lysh kai oxi den exei vgei kan 3500+ San Diego mono Venice...

Δημοσ.

Πλέον υπάρχει και ο μικρότερος Dual Core, 3800+ με πυρήνα Manchester, που πάει επίσης καλά.

Για αυτά που αναφέρεις, προτίμησε την αγορά κάποιου AMD Dual Core processor.

Το overclocking γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως στους single core.

Το ίδιο πράγμα με το single-core overclocking είναι, και πάλι έχουμε και εδώ τους γνωστούς περιορισμούς ( τι κομμάτι μας έκατσε, ψύξη, τάσεις από mobo, κλπ )

Δημοσ.
oso mporei na empisteutei kapoios to Ram...kalytera na psa3ei sto google gia reviews twn Athlon 64x2

Εχεις πολυ μεγαλο δικιο φιλε μου.

Αγοραζα το Ram απο το 1996 καθε μηνα, τωρα πλεον εχω παψει να το παιρνω κανενα χρονο περιπου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...