Προς το περιεχόμενο

Amd 64 3000+ (exo Sovaro Provlima)

leonidasm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PAIDIA KALISPERA SAS PARAKALO POLI OPOIOS GNORIZEI KATI APO AYTO AS ME VOITHISEI..THA TOY EIMAI IPOXREOS....AGORASA KOMATI KOMATI KAI EFTIAKSA ENA NEW PC KAI DEN EXO MEINEI EYXARISTIMENOS PARA POLI VASIKA TO PROVLIMA MOU EINAI OTI TROEI KAPOIA KOLIMATA...OXI KATI TRELO ALLA DEN MPORO NA SAS TA PERIGRAPSO KAI AKRIVOS..ANYWAY EPEKSERGASTI EXEI AMD 64 3000+,MSI 6600 GT,TROFODOTIKO TAGAN 480 WATT,DDR 1024..KAI MITRIKI ASUS AK8 V-DELUXE

KAI PARO OLA AYTA ENO SE ALOUS EXO DEI OTI DOULEYVEI TZAMI SE EMENA VLEPO OTI KATI DEN PAEI KALA..DEN KSERO RE GAMOTO DEN EXO MEINEI EYXARISTIMENOS..ALLA AYTO POU THELO NA ROTISO EINAI TO EKSI ...OTAN IRHTE O TEXNIKOS KAI MOU TO ESTISE ENO EIXA PAREI 2 MNIMES 512 KINGSTON STA 400 MOU EIPE OTI DEN MPOREI NA DOULEPSEI DUAL CHANELL LOGO OTI OI MNIMES DEN ITAN AKRIVOS IDIES...ETSI MOU EIPE...KAI ME LIGA LOGIA DOULEVEI ME SINGLE CHANNEL TORA...EGO ANAROTIEMAI TORA EINAI DINATON NA TROEI AYTA TA MIKRA KOLIMATAKIA EPIDI DEN EINAI DUALL CHANELL OI MNIMES...NA PO KIOLAS OTI TON IPOLOGISTI TON FORTONO ME APISTEYTA PROGRAMATA 3DMAX FLASH MX DREAMWEAVER PINNACLE KAI TA LOIPA ALLA SE AYTA DEN TRORI KOLIMA FORTONEI STO MPAM ALLA EKEI POU MOU KANEI PX ENA KOLIMA EINAI AN PAO NA DIAVASO ENA DIRECTORY ME POLOUS FAKELOUS KAI DIAFORA ARXEIA KAI KANO BACK DEN KANEI KANEI BACK KAI KOLLAEI TO DIRECTORY...EXO KANEI KAI UPDATE STO BIOS KAI OTI KAINOURGIOI DRIVERS SE KARTA GRAFIKON KAI TETOIA...DEN KSERO TI NA PO RE PAIDIA AN MPOREI AS ME VOITHISEI KAPOIOS....TO MAIL MOU EINAI [email protected]

eyxaristo ek ton proteron

leonidas

Δημοσ.

Kαλησπερα Λεωνιδα και καλως ηλθες.Αρχηκα θα προτινα να μην γραφεις με κεφαλαια γιατι ειναι δυσκολο να τα διαβασει ο αλλος και επιπλεον κουραζει ετσι φενεται σαν να φωναζεις.Τωρα στο θεμα μας.Οσον αφορα αυτο που σου ειπε,δεν παιζουν ρολο το αν ειναι dual ή single channel.Δεν υπαρχει εννοια του στυλ...η μνημη αυτη ειναι dual.Αν εχεις 2 ιδιες μνημες(σε ολα ιδιες),και το υποστηριζει η μητρικη σου,τοτε μπορεις να τις βαλεις να δουλεβουν ετσι.Αρχικα κοιταξε τις θερμοκρασιες στο κουτι,σκληρο,επεξεργαστη.Κανε και ενα defragment.Μπορει να ειναι απο πολλους λογους το κολλημα.Επισης μπορει να τυχαινειθ κιολας.Κι εμενα μου εκαν παλια κατι τετοια ο υπολογιστης αλλα μετα τα ξεπερασε μονος του.Αν χρειαστει κανε και ενα format αλλα μετα στεισε πιο προσεκτικα το pc.Ελπιζω να βοηθησα.

Δημοσ.

ean mpeneis internet gia trexe kanena ad-aware se kai kanena antivirus

apo empiria soy leo oti aytoi oi logoi einai oi kyrioteroi gia na kallaei ena mhxanhma

sthn synexeia afoy einai katharos trexe scandisk kai defrag

den nomizo na einai tipota to sobaro :sign:

Δημοσ.

Αν τα έγραφες με ΕΛΛΗΝΙΚΑ και με μικρά γράμματα, τότε ίσως έμπαινα στον κόπο να το διαβάσω. Έλεος ρε παιδιά πια, έλεος.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Τι σκληρό δίσκο έχεις; Πως τον έχεις τοποθετήσει; Είναι IDE ή SATA? Αν είναι IDE, τον έχεις βάλει μόνο του σε ένα κανάλι ή μήπως τον έχεις μαζί με κάποιο οπτικό drive στο ίδιο κανάλι;

Φιλικά

Δημοσ.

Λοιπόν διάβασα ολές τις απαντήσεις σας και θα σας βοηθήσω περισότερο!

Γενικά και απο όσα μπορώ να καταλάβω οι θερμοκρασίες του PC ειναι OK!Οι θερμοκρασίες μου κοιμαινονται στους 36 με ανοιχτο το aircondition και όταν δουλέυω κανω render se κανα dvd μεχρι 44 45 το πολύ.....σε normal λειτουργία δηλαδη 40 με 42 ....παει αυτο!! Ο σκληρός είναι καινούργιος.. τον εχω χωρίσει σε 2 particion σε 100 και 90 ..εχω κανει format και defragment..και εχω και ολα τα προστατευτικά,, Ad-aware,Norton και τα λοιπα..Γενικα να σας δωσω να καταλαβετε ασχετα με αυτο το κολλημα που σας ειπα στο προηγουμενο μυνημα μου..βλεπω οτι το pc ειναι λιγο αργο ..και ιδιαιτερα σε διαφορες εφαρμογες που δουλεύω..οπως 3d max ,Flash και οτι εχει σχέση με γραφιστικα προγραμματα 3d animation,και ήχου!!!!Η ερώτηση μου ειναι η εξης για να μην σας κουράζω..Υπάρχει περιπτώση γενικα να ειναι λάθος συναρμολογημενο το μηχανημα και να τρώει διάφορα κολληματα???Ειμαι άσχετος απο hardware,,αλλα ασχολουμαι χρόνια με υπολογιστές και περισσοτερο με προγραμματισμο και multimedia,,Ειχα εναν Pentium ιιι 1000 MHZ και δουλευα πιο ικανοποιητικα σε ορισμενα πραγματα,,Βλεπω διαφορες γενικα αλλα δεν μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος απο AMD 64 3000+

Εδωσα παρα πολλα χρήματα για αυτο το pc και μεχρισ στιγμης δεν εχω μεινει ικανοποιημένος,,,,!!!Εσεις τι μου προτείνετε να κάνω???

Ωπως και πιο πανω σας είπα απο θερμοκρασιες,,και γενικα οτι εχει να κανει με σκληρο ειναι ολα οκ...Περιεργους Θορυβους δεν ακουω...δεν ξερω τι να πω...

Δημοσ.

Εγω θα πρροτινα να παρεις back up οτι χρειαζεσαι και να κανεις ενα format.Μετα ολα σιγα σιγα και με σειρα.sp1,sp2,drivers motherboard,drivers vga,κτλ.Νομιζω οτι αν κανεις αυτο,και αργο να ειναι παλι θα εχουμε δοκιμασει κατι οποτε δεν θα μενουν και πολλα για να το βρουμε,οποτε....θα το βρουμε:)

Δημοσ.

Αφού λες οτί είναι όλα ΟΚ τότε μένει μόνο να βάλεις τις μνήμες να δουλέψουνε σε Dual. Εγώ είδα αρκετή διαφορά όταν το έκανα.

Βέβαια υπάρχει πάντα η περίπτωση να μην έχουν "κάτσει" καλά τα Windows και να σου ρετάρουν λιγάκι...

Φιλικά

Δημοσ.

Εγω παλι νομιζω οτι εχει να κανει με το λειτουργικο σου.Εσυ εκανες το φορματ?Ποια windows περασες? Ισως να μην "καθησαν" καλα,ισως κατι να σκαλωσε μετα απο λιγο.Αδυνατω να πιστεψω την φραση - κλειδι ...μεταπηδησες απο P3 1000 σε AMD64 και δεν βλεπεις διαφορα...προτεινω να κανεις ενα καλο φορματ με cd winxp με το SP2 slipstreamed γιατι πεζει πολυ μεγαλο ρολο!!! επισης χρειαζονται 5-10 registry tweaks και 2-3 appz οπως το Xp-antispy κλπ.Αν τπτ απο αυτα τοτε καποια πατατα εκανε ο τεχνικος,δεν εξηγηται αλλιως ,το μηχανακι σου πρεπει να πεταει.

Δημοσ.

manosone, δεν χρειάζεται να περάσει το Service Pack 1. Μπορεί να περάσει κατευθείαν το Service Pack 2 (που περιλαμβάνει και τις διορθώσεις του SP1). Ή ακόμα καλύτερα να κάνει την εγκατάσταση από CD με windowsXP που να έχουν ενσωματωμένο το Service Pack 2 (αυτό σημαίνει το "slipstreamed" που σωστά αναφέρει ο tsakonas).

Οπότε, η σωστή σειρά είναι:

1. Εγκατάσταση WindowsXP.

2. Service Pack 2 (αν δεν είναι ήδη ενσωματωμένο στο CD των WindowsXP)

3. AMD CPU Driver

4. Chipset Driver (στην περίπτωση μας τον Via Hyperion 4-in-1)

5. VGA Driver (στην περίπτωση μας τον nVidia ForceWare Driver)

6. Υπόλοιποι drivers (κάρτα ήχου κλπ)

Δημοσ.

Eμμ...καπως ετσι το εννοουσα αλλα δεν εγινα σαφης.Αυτο που λεει O georgeadams ηθελα να πω αλλα το ειπε εκεινος καλυτερα.Νομιζω η καλυτερη λυση ειναι αυτη με αργα και σταθερα βηματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...