Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με mp3 στο SE K750

DrLo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος έχει το SE K750 και το έφερε σπίτι να του περάσουμε μερικά .mp3 αρχειάκια για να τα έχει ως ήχους κλήσης. Πετσόκοψα μερικά τραγουδάκια με mix-meister και τα έκανα mp3 (με το nero) σε 96kpbs. Το περίεργο είναι ότι ενώ τα μετέφερα στο κινητό με το Sony Ericsson File Manager και τα βλέπουμε ok από το κινητό δε μπορούμε να τα ορίσουμε ως ήχους κλήσης κλπ αλλά απλά να τα αναπαράγουμε κατ' επιλογή. όταν κάνουμε κλικ στο "χρήση ως" (ή κάπως έτσι - δε θυμάμαι ακριβώς το μενού) η επιλογές είναι γκριζαρισμένες και δεν μπορούν να επιλεχθούν.

Ακόμα πιο περίεργο είναι ότι κάναμε μεταφέραμε από το κινητό κάποιους ήχους (που έπαιζαν οκ -original της SE) στο PC για να τους επεξεργαστούμε αλλά τελικά βαρεθήκαμε και όταν τους ξαναμεταφέραμε στο κινητό παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα και σε αυτά τα αρχεία.

Τι μπορεί να φταίει ?

Δημοσ.

Μάλλον έχει την Vodafone Live έκδοση του SE K750, η οποία όπως σε όλα τα SE δεν σε αφήνει να ορίσεις mp3 σαν ήχους κλήσης, παρά μόνο αν τα κλειδώσεις... (θα δεις και τα εργοστασιακά mp3 που υπάρχουν στο τηλ. ότι έχουν ένα κλειδάκι δίπλα..). Αυτό γίνεται για τα πνευματικά δικαιώματα των mp3...

Η λύση λέγεται SE DRM Packager v1.21, και είναι πρόγραμμα που έβγαλε η ίδια η SE. Πριν περάσεις τα mp3 στο κινητο τους κάνεις μια μετατροπή με το προγραμματάκι αυτό και αποκτούν την κατάληξη .dm αντί του .mp3 ... Το είχε η SE στο site της κάποτε αλλά τώρα το έχει αποσύρει!?!?!

Κάνε ένα search στο δίκτυο και αν δεν το βρεις στειλε μου με pm το mail σου να στο στείλω αύριο μεσημερι...

Δημοσ.

Μάλλον έχει το Vodafone Live ;

Απο την Sony κατέβασε το Sony Ericsson Digital Rights Management (DRM) Packager (679kb) και θα είσαι Ο.Κ.

Aν θέλεις κάποια βοήθεια η δεν το βρίσκεις πες να στο ανεβάσω Pathfinder .

Επισκέπτης
Δημοσ.

εδώ: h**p://home.tiscali.ch/tutorials/drm_packager_1_21.zip

Δημοσ.

Ναι πράγματι, απ' ότι θυμάμαι μάλλον την Vodafone Live έχει (Vodafone ειναι σίγουρα δε ξέρω αν έχει τη Live)

Ευχαριστω για τη βοηθεια παίδες. Θα το πω στο φιλαράκι μου να φέρει το κινητό του μπας και τα καταφέρω και θα αναφέρω κατάσταση. Πάντως άλλος φίλος μου που είχε το k700 δεν είχε τέτοιο πρόβλημα (και εγώ δεν είχα ποτέ Sony Erricson)

Δημοσ.

Egw exw to K700i Vodafone Live kai eixa to idio akribws problhma pou parousiazeis...

kai eixa parei thl sthn SE na rwthsw ti paizei kai mou lene den kseroume ti sumbainei, rwthste sth vodafone, autoi pali legane gia pneumatika dikaiwmata pou prepei na agoraseis gia na paikseis mp3 ws hxous klhseis ktl ktl...

me ligo psaksimo sto net brhka to DRM packager, ena programmataki to opoio eixe bgalei h idia h SE alla h vodafone ths apagorepse thn kukloforia tou gia ton logo oti etsi isws na exane kana fragko...

oi kleftes den paizontai me tpt...einai aparadektoi milame

Δημοσ.

Να γιατί δεν έχω πάρει ποτε Vodafone Live κινητό και ούτε πρόκειται ποτε να πάρω. Εκτός του άθλιου μενού που επιβάλλει με το έτσι θέλω, θέτει και τέτοιου είδους ηλίθιους περιορισμούς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...