Προς το περιεχόμενο

Έλεγχος των downloads!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1. Δεν είναι 1G αλλά 1000ΜBb (24Μ λιγόρτερα).

2. Αν την αλλάξεις μην πάρεις ondsl, είναι πανάκριβη! (μια ενδιαφέρουσα ενναλακιτκή είναι η netkey της forthnet που αυτή την εποχή δίνει δυο μήνες στα 256 με 20Ε (σαφώς καλύτερα από 384 με ογκοχρέωση), όσο πληρώνεις και για την ογκοχρέωση τώρα αν δεν κάνω λάθος!

3.Έλεγχε συχνά το πόσα έχεις κατεβάσει γιατί όταν έρθει ο λογαριασμός μπορεί να τραβάς τα μαλλιά σου, να τονίσω εδώ ότι υποτίθεται ότι έχει όριο τα 70Ε το μήνα (που με αυτούς τους ρυθμούς μπορεί να το φτάσεις) αλλά αν δείς τα ψιλά γράμματα θα διαπιστώσεις ότι πρακτικά δεν υπάρχει τέτοια προστασία γιατί τα τζιμάνια του ΟΤΕ αντί να στην κόβουν αν φτάσεις το όριο σε αφήνουν να κατεβάζεις κανονικά και απλά τα υπόλοιπα θα σου έρθουν τον επόμενο μήνα!! Το "όριο" είναι για να μην σου φανούν πολλά στον λογαριασμό!!

p.s. Αν αποφασίσεις να την κόψεις καλή τύχη, εμένα μου χρειάστηκαν 20 μέρες, τρέξιμο και υπομονή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και γιατί ρε παιδιά τα 3 G είναι λίγα?Τι χρειάζεσαι παραπάνω άμα δεν κατεβάζεις ταινίες.Οί νορμάλ άνθρωποι έχουν καί άλλα πράγματα να κάνουν πλήν του να περιτριγυρίζουν ολημερίς άσκοπα στο ιντερνετ.Έχω σύνδεση στο εκόνομυ 3 GB είπα να την κάνω αορίστου καί όμως τον Ιούλιο δεν κατάφερα να φάω ούτε τα 3 G.Μού έμειναν κάπου 700ΜΒ.Καί μη νομίζετε ότι στερήθηκα τίποτα αυτο το μήνα.Έγιναν όλες οι αναβαθμίσεις κατέβασα 40 τραγούδια mp3 (είμαι επιλεκτικός δεν κατεβάζω χύμα ότι κι ότι) πολλά πολλά προγράμματα trial, έκανα αρκετές online αγορές κλπ,κλπ.

Παιχνίδια έπαιξε ο γιός μου στο http://www.miniclip.com μίλαγε στον μεσσεντζερ με ένα φίλο του Αγγλία καί πολλα άλλα.

Πείτε μου ένα λόγο γιατί θα πρέπει να πάω σε αορίστου.Αλήθεια πόσο παραπάνω από τωρα θα πληρώνω?Είμαι στο οτενετ εκονομυ 3000

Έχεις από την άλλη την οτενετ γιά να σε δελεάσει να σου λέει.Κοίτα άμα τελειώσουν τα 3 γιγα μη φοβάσαι σου βάζω ανώτερο ποσό χρέωσης 35,5 ευρό όσα παραπάνω γίγα καί να κάψεις.Αλλά καταλαβαίνω όπως συνήθως συμβαίνει πάντα στην Ελλάδα.Είδαμε φως καί μπήκαμε.Κάθε τι νέο στην Ελλάδα θεωρείται παλιό στο εξωτερικό.Μιλώ γιά το dsl.Θυμάμαι ότι όταν πρωτοάνοιξαν πιτσαρίες στην Ελλάδα δεν προλάβαινε ο κόσμος να εξυπηρετηθεί.Έμπαινε η παρέα μέσα καί έτρωγε μιά ντουζίνα πίτσες καί άκουγες κάτι επιφωνήματα στα Ιταλικά.Νοιώθαμε βλέπετε Ιταλοί έτσι!Τώρα το πράγμα είναι κάλμα.Πού θα πάει θα καταλάβουμε σιγά σιγά καί εδώ τις πραγματικές μας ανάγκες.

Μια βόλτα στα μαγαζιά... :)

otenet economy 3000

Η χρέωση του OTEnet OnDSL ECOnomy 3000 είναι ? 9,90 / μήνα για τους 3 πρώτους μήνες

(μετα ειναι 14,90 / month υποθέτω ???? )

otenet OnDSL HOME 384 FLAT . Αορίστου Χρόνου (Μηνιαία Χρέωση) 26,90

12μηνη 275,90 ( 23/month )

Forthnet ADSL Flat Rate 256

1-ΜΗΝΑΣ αορίστου χρόνου 16,90?

12ΜΗΝΗ + 4 ΜΗΝΕΣ 190,80? ( 190/16 = 11,925 ) (έως και 31/8/2005 )

Forthnet ADSL VOLUME Based on Data Transfer 3 GB

Μηνιαίο πάγιο 18,90? ( Νέα - 7,0?* Η προσφορά ισχύει για νέες συνδρομές έως και 31/8/2005 )

Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνoυν Φ.Π.Α.

forthnet NetKey 20 Ευρώ (περιλαμβάνoυν Φ.Π.Α.), = flat DSL 256 gia 1 month (+ 1 μηνας δωρο μεχρι 31/8 ,,,)

Teledome 384 3μηνη Προπληρωμένη 50,70 ? (16,9 Μήνα )

12μηνη 190,80 ? (15,9 ? μηνα)

Sparknet http://www.myadsl.gr/prices_only.html

myADSL@LITE 5000 , 2μηνο = 40 ( 20/month, 5 GB/month)

myADSL@HOME FLAT

128/128 3μηνο = 29,40 ( 9,8/month ) 12μηνο =120

256/128 3μηνο = 45 ( 15/month ) 12μηνο+2 mines dwro = 180 (180/14= 12,8 )

Vivodi DSLnet (μονο συνδρομη, οχι γραμμη) 256/128 ? 10,90/μηνα δεν περιλαμβάνoυν Φ.Π.Α.

:) :) :) :) :)

και μην ξεχνάτε σε θαλλασες και ακτές... (doing!!) ογκοχρέωση σημαινει το άθροισμα download+upload, οχι "τι κατεβάζω"

Μια βόλτα στα μαγαζιά... :)

otenet economy 3000

Η χρέωση του OTEnet OnDSL ECOnomy 3000 είναι ? 9' date='90 / μήνα για τους 3 πρώτους μήνες

(μετα ειναι 14,90 / month υποθέτω ???? )[/quote']

Είσαι σίγουρος ότι πρόκειτε για την 3000; Γιατί στις 'πληροφορίες πώλησης' που μου δώσανε στον ΟΤΕ γράφει: ΟnDSL ECOnomy 1000 (9,95/μήνα) και 11,84 με το ΦΠΑ. Βέβαια δεν αναγράφει πουθενά ότι η τιμή αυτή ισχύει για τους 3 πρώτους μήνες.

Μάλιστα ο υπάλληλος μου είχε πει ότι η 3000 έχει διπλάσια τιμή δηλαδή 20 ευρώ το μήνα.

Και ναι! Στην προηγούμενη σελίδα μου έδωσαν και κατάλαβα τι περιλαμβάνει το 1G. Και τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον δεν μου φτάνει! Εν αναμονή του λογαριασμού! :grin:

τι να κανουμε τωρα; παλι τσάρκα στα μαγαζιά; ολες οι τιμες πανω ειναι σκετες συνδρομές, εννοειτε οτι εχεις γραμμη οτε, για να μπορεις να επιλεγεις οποτε θες καρτες, εποχικες προσφορές, μηνιαιες, και 3μηνες.

χωρις γραμμή θα ειμασταν σε αλλο τοπικ. με πακετα, μοντεμ, κλπ.

Δεν σε προτρέπω να αλλαξεις. κατσε με την 3000.

Η επιλογή εχει σχεση με ενα σωρό παράγοντες. αν ειναι 10 για ογκο, και 12 για φλατ, δινω 12, απλα γιατι δε μπορω να ειμαι με το δοσομετρητή, μη σταξει καμια σταγονα παραπάνω.

παντα κοιτάω ποσο εχει η 12μηνη (που μπορει να εχει και δωρο) και διαιρω με 12, και οχι τη μηνιαια αορίστου. Ο αλλος δεν μπορει να δεσμευτεί χρονο, γιατι θα χασει την ανοιξιάτικη προσφορά της Χνετ. Εγω παλι ποτε δεν παιρνω "αοριστου". αυτες οι δεσμευσεις δεν μ αρέσουν.

Αλλοι δεν μπορουν να σκασουν 300 ε για 12μηνο, θελουν να δινουν λιγα, λιγα. Υπαρχουν οι καρτες με ατοκες. εγω τα δινω ντούκου, ετσι κι αλλιως στην τραπεζα εχεις ΜΗΔΕΝ τόκο. επισης εχω ψυχολογικο προβλημα με οτιδηποτε περιεχει τις ακολουθίες 'οτε' και 'ελα'. αλλοι όχι :)

τι ειναι 35? 20 παγιο γραμμης και 15 isp? φπα εχει μεσα?

σορρυ, παγιο οτε ειναι 23,681/μηνα. αρα 12 οτενετ?

Είσαι σίγουρος ότι πρόκειτε για την 3000; Γιατί στις 'πληροφορίες πώλησης' που μου δώσανε στον ΟΤΕ γράφει: ΟnDSL ECOnomy 1000 (9,95/μήνα) και 11,84 με το ΦΠΑ

να εχουν λαθος στο σαιτ?

http://corporate.otenet.gr/corporate/portal/media-type/html/user/anon/page/default.psml/js_pane/P-100bc6ff949-1002d

[ΚΟΤΑ]Δοκιμάστε μία σύνδεση OTEnet OnDSL ECOnomy από ? 4,90 για τους πρώτους 3 μήνες! (και ισχύει για πωλήσεις από 10/05/2005 έως 31/08/2005. )[/ΚΟΤΑ]

9,95 ειναι η κανονικη τιμη (που χρεωνουν απο τον 4ο μηνα), αλλα ισχυει μονο για "νεους" :grin: :smile: :smile: :smile: :smile:

οποτε, κοψε τη συνδρομη σου, και ξαναγίνε "νέα" την επομενη :grin:

9,90 λεει η 3000, με 14,90 διαγραμμένο (απο εκει υποθετω οτι το 14 ειναι η κανονικη τιμη - αν δεν κανουν καμια ανατίμηση πριν σου ερθει ο 4ος. :? :? :? )

Δύο είναι τα ενδεχόμενα ή ο υπάλληλος ήταν 'τρία πουλάκια κάθονται' και δεν μου μίλησε για την προσφορά ή τελικά ο ΟΤΕ άλλα γράφει κι άλλα δίνει!

Θέλω να πιστεύω το 2ο, γιατί δεν είχε κανέναν λόγο να μην μου πει για την προσφορά ο υπάλληλος. Εδώ κάθισε και μου ανέλυσε τις χρεώσεις για όλες τις συνδέσεις OnDSL, γιατί να μην μου πει και για την προσφορά; Εκτός αν ο λογαριασμός που θα μου έρθει θα γράφει άλλα. Πάντως αυτό που σημείωσα με το κόστος το μηνιαίο της 1000, ισχύει. Βαριέμαι να σκανάρω το χαρτί του ΟΤΕ να το δεις κι εσύ! :neutral:

Άλλη μια απορία για να γνωρίζω πως 'μετράει' το 'δίνω'-'πέρνω' της σύνδεσης: η πρώτη μέρα που μπήκα με dsl ήταν 21 Ιουλίου. Ο πρώτος μήνας της σύνδεσης (που έχει να κάνει και με τον λογαριασμό) είναι 21 Ιουλίου - 21 Αυγούστου ή 21 Ιουλίου μέχρι τέλους του κι ο Αύγουστος μετρά σαν δεύτερος μήνας; Δεν νομίζω να σας μπέρδεψα... :neutral:

random μέσα στο σύνολο των 35 εβρό είναι μαζί καί το φπα.

MariaTs η οτενετ υπολογίζει ως μήνες τούς κανονικούς(φυσικούς) μήνες,

δηλαδή από πρώτη μέχρι πρώτη τού άλλου.Αυτό μου το εξήγησαν όταν επικοινώνησα μέσα απο την υπηρεσία NEXT2U της οτενετ.Τώρα εσύ ξεκίνησες στις 21 Ιουλίου τότε αυτές τις 10 μέρες τις θεωρούν κάτι σαν υπόλοιπο.

MariaTs η οτενετ υπολογίζει ως μήνες τούς κανονικούς(φυσικούς) μήνες' date='

δηλαδή από πρώτη μέχρι πρώτη τού άλλου.Αυτό μου το εξήγησαν όταν επικοινώνησα μέσα απο την υπηρεσία NEXT2U της οτενετ.Τώρα εσύ ξεκίνησες στις 21 Ιουλίου τότε αυτές τις 10 μέρες τις θεωρούν κάτι σαν υπόλοιπο.[/quote']

Αν είναι έτσι είναι πολύ πιθανό να της πούνε ότι τα 1000 δωρεάν ΜΒ είναι για όλο το μήνα για τις 10 ημέρες δικαιούσαι 1000*10/31=322,58ΜΒ. Τα υπόλοιπα τα πληρώνεις.

Ακριβώς έτσι είναι και ελπίζω να μην τα ξεπέρασες κατά πολύ.

Ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα γιά την μέτρηση της κίνησης είναι το DU meter. Μπορείς αν πάσα στιγμή να δεις το ημερήσιο, εβδομαδιαίο ή μηνιαίο traffic γιά να ξέρεις πότε να σταματάς τα downloads.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...