GaGaS_ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Παιδια καλησπερα ... Αναγκάστικα να αλλάξω nick γιατί έγινε το προηγούμενο BAN χωρις ακομα να καταλαβω τον λογο. !!!!! Στα καλα καθουμενα...εστειλα email στον admin αλλα απαντηση δεν πηρα ποτε. .!!!! Ειχα γραψει στο τελευταιο μου post για που θα βρω την εναρξη των Ολυμπιακων αγωνων σε DVD και μετα οταν ξαναμπηκα το post ειχε σβηστει και εγω ειμουν ΒΑΝ ...ζητω συγγνωμη αν ειπα κατι που δεν επρεπε και ελπιζω να μην γινω ΒΑΝ και με αυτο το nick
billpeppas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 κάτι άλλο που ήταν εκτός κανόνων είχες κάνει. Το είχα πετύχει, αλλά δεν θυμάμαι συγκεκριμένα τι είχες κάνει. Τώρα επίσης παραβιάζεις επίσης τους κανόνες, δημιουργώντας το 2ο account σου.
theo37 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 καλά εχω φάει κι εγω ban για ψύλλου πήδημα!! αυτη είναι η "δημοκρατία" του internet!!
drm Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 ως γνωστών το Foroum αύτο είναι ένα προνόμιο που σας δίνεται και όχι ένα δικαίωμα που έχουμε...
anaxiopistos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 προνομιο ειναι να εχεις pc+προσβαση στο διαδικτυο τα υπολοιπα τα βρισκεις μονος σου,εαν δεν σου αρεσει δεν μπενεις στο insomnia και εαν σου αρεσει μπενεις και δεχεσαι τους κανονες του insomnia.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 1. Δημιουργία 2ου account απαγορεύεται ρητά. 2. Δημιουργία topic διαμαρτυρίας σε κλείδωμα ή ban απαγορεύεται ρητά. 3. Δεν αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα. Ζήτησες παράνομο αντίγραφο DVD και παραπονιέσαι για την ποινή; 4. προνομιο ειναι να εχεις pc+προσβαση στο διαδικτυο τα υπολοιπα τα βρισκεις μονος σου,εαν δεν σου αρεσει δεν μπενεις στο insomnia και εαν σου αρεσει μπενεις και δεχεσαι τους κανονες του insomnia. Για άλλες απορίες, μόνο pm. Παρακαλώ, πριν από τις απορίες, να διαβαστούν οι Όροι Χρήσης του Insomnia forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.