greeneye Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 thelo ena programma pou na trabao ti foto tou allou xoris na kanei kati aytos.ayti sto display enoo. an to xerei kanis as dosei link plz epishs kai programma gia na grafo oti steleni o allos me tin camera thxxxxxxxxx
migel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Καλησπέρα . Το πρόγραμμα που θέλεις ονομάζεται CEDP-Stealer. Y.Σ. Στην παραπάνω διεύθυνση θα βρείς οτι θέλεις σχετικά με το MSN , επίσης εδώ θα βρείς καινούριους Installer για Winks , emoticons και content.
androu Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Μολις το κατέβασα μου έβγαλε μήνυμα για trojan για ξαναρίξτετου μια ματιά..
migel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δεν το δουλεύω πλέον , μπορεί στην καινούρια βερσιόν να βάλανε κανα αλογάκι στην παλιά δεν είχε .
Adavis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Εγώ χρησιμοποιώ ένα που βρήκα στο mess.be Δεν θυμάμε το όνομα ακριβώς γιατί το έχω στο άλλο PC
greeneye Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 ontos exei spyware prosoxh! den to egkatesthsa. kanena allo katharo ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.