Προς το περιεχόμενο

Pioneer vs NEC

spilet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να παρω dvd-r και είμαι μεταξύ του pioneer 109D και του nec3540A. Μηπως έχει κανενας κάποιο απο αυτά να μου πει κανένα θετικό και κανένα αρνητικό? Το θέλω και σαν reader οχι μόνο για να γράφω.

Δημοσ.

file kapou diavaza oti to asus to 1608 foraei ton mixanismo tou pionner ...(to anafero mono kai mono gia na to valeis sto paixnidi .- )

se oti afora ta 2 montela pou zitas ego leo rikse kliro.

agorase to nec giati den dietheta parapano fraga autin tin periodo...oute 4 euro!!!me liga logia pare to pioneer

Δημοσ.

Και εγω υπερ του pioneer,θελω γενικα το DVDR μου να διαβαζει δυσκολα δισκακια.Γιαυτο και λογω τιμης πηρα το LG.Το Pioneer ειναι πολυ καλο σε αυτο τον τομεο και ειναι και ποιοτικο στις εγγραφες του.Μπορει να μην εχει τα overspeeds του ΝΕC αλλα ειναι πολυ καλο drive...

Δημοσ.

Προτείνω ΝΕC ή Liteon -Mε τα βελτιωμένα firmware που κυκλοφορούν στο Ιnternet κάνουν εξαιρετικές εγγραφές (και σε μεγάλη ταχύτητα)

-Να έχεις υπόψη σου ότι κάθε φίρμα drives "συμπαθεί" καλύτερα ορισμένα format δισκάκια -Ετσι τα NEC,Pioneer,LG (που αναφέρθηκαν) γράφουν καλύτερα (και σε φθηνά) δισκάκια DVD-R ,ενώ τα Liteon καλύτερα τα DVD+R (και πιό γρήγορα λόγω format + και φθηνότερα σε κόστος ,με τις τιμές της αγοράς )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...