Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ DIVX ΑΡΧΕΙΑ ΕΝΕΚΑ ADSL ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ' date=' ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ....ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ PC DIVX PLAYER ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ) ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, π.χ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΟ .AVI ARXEIO ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ FORMAT ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ...π.χ .sub, srt......κ.λ.π... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ............[/quote'] agapite caps lock, ston idio fakelo ipotitlous kai tainia mazi (h xoris fakelo an einai xima) arkei na exoun to idio onoma, px: DjMixalakis.avi kai DjMixalakis.srt srt kalitera oi ipotitloi auta
aronisg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Ευχαριστώ για την απάντηση, με συγχωρείς για τα κεφαλαία, δεν το ξανακάνω.....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 paredwse flashares kai to 2o player? An oxi kai psaxnesai ligo, tha mporouses na kaneis extract to original firmware? (ellinika menou etc). Ego kataskeyasa to kalodio gia backup alla viastika...(gmt)... Δεν έχω flash-άρει κανένα από τα 2 DVD Players μου. Θα δω τι firmware-version φοράει το 2ο player και βλέπουμε.
tech25 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 An einai opoiosdipote apo tous 2 SERVO:17.05.00.00 me 2 chip einai ok.
zavlakas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Υπάρχει περίπτωση να διαβάσει DVD MP3 με ελληνικούς χαρακτήρες με κανένα καινούργιο firmware; δοκιμασε την τελευταια εκδοση...(beta5 για 1chip, beta7 για 2chip)
georgeadams Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Πήρα κι εγώ ένα σήμερα για να το κάνω δώρο και είπα να του αναβαθμίσω και το firmware πριν το δώσω Αυτό που πήρα είναι με τα 2 chip και στοιχεία: > VERSION: 04.03.06.00 SUB-VER: 00.00.00.01 8032 : 05.00.03.06 SERVO : 17.05.00.00 RISC : 05.00.03.06 DSP : 03.03.00.96 Με το firmware GVG_2Puce_Servo17(v05)_V1.5.1_CP1253_beta7 παίζει μεν ελληνικά ΑΛΛΑ στην αναλογική έξοδο αντί για τον κανονικό ήχο της ταινίας ακούγεται ένα ενοχλητικό φύσιμα. Στην ψηφιακή ο ήχος παίζει κανονικά, εκεί όμως που θα το δωρίσω δεν έχουν ενισχυτή Dolby. Κατάλαβα καλά και το δικό μου ήθελε άλλο firmware (Servo17(v04)) ή φταίει κάτι άλλο? Και αν όντως θέλει firmware Servo17(v04), που θα βρούμε με ελληνικά?
ionikaras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Φίλε zavlakas ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου δοκίμασα και τα δύο εκδόσεις αλλά τίποτα. Δεν πειράζει με 45 ευρώ μην τα θέλουμε και όλα δικά μας
accipio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Πριν από λίγες μέρες πήρε αυτό το player ο αδερφός μου... και με έβαλε σε μπελάδες. Αμέσως θέλησα να δω πώς παίζει MPEG4 ταινίες. Του έβαλα λοιπόν μερικά dvd με XviD που έφτιαξα ο ίδιος. Σχεδόν σε όλες τις ταινίες κάνει παύσεις στον ήχο, διάρκειας 1 δευτερολέπτου καθεμιά, ανά 4 περίπου δευτερόλεπτα. Πολλές φορές κάνει παύσεις και η εικόνα μαζί με τον ήχο, όχι πάντα όμως. Αυτό συμβαίνει με τις 4 στις 5 ταινίες, ανεξάρτητα από τον ήχο τους (ac3 - mp3) και βέβαια ήταν μεγάλη απογοήτευση, αφού είναι αδύνατον να δω ταινία με τέτοια προβλήματα. Το περίεργο είναι ότι ακόμη και ανάμεσα σε ταινίες με ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά (ελεγμένες με το GSpot) σε οι πιο πολλές παίζουν με πρόβλημα, ενώ ελάχιστες αναπαράγονται κανονικά. Πληροφοριακά να αναφέρω ότι άλλες είναι φτιαγμένες με QPel+BVop, ενώ άλλες μόνο με BVop (καμία με GMC και Packed Bitstream), άρα μάλλον είναι εντός προδιαγραφών. Γι' αυτό το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος, αν ξέρει κανείς ας το πει. Τα δισκάκια είναι Taiyo Yuden, γραμμένα με Plextor 716A και ελεγμένα με το KProbe, με άριστη ποιότητα εγγραφής, επομένως δεν ευθύνονται. Το firmware δεν το έχω πειράξει, είναι το αυθεντικό. Φυσικά αντί για ελληνικούς υπότιτλους βλέπω αλαμπουρνέζικα. Αυτό όμως είναι το λιγότερο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Επίσης όταν το κλείνω από το τηλεχειριστήριο, η οθόνη δεν σβήνει, αλλά εμφανίζει την ένδειξη ΟFF. Μήπως είναι ελαττωματικό; Επίσης να αναφέρω ότι είναι έκδοση Servo 17 και ότι ανοίγοντας το καπάκι είδα ότι είναι αυτό με το ένα τσιπάκι μνήμης, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Τι προτείνετε; Τι μπορεί να φταίει; Είχε κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα;
zavlakas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Οι επισημες προδιαγραφες λενε οτι για να υποστηριζεται ενα .avi, πρεπει να εχει δημιουργηθει με το HT profile του DivX... Αυτο σημαινει, ουτε Qpel, ουτε GMC, ουτε packed bitstream, ουτε custom matrices... Φυσικα υπαρχουν players, που υποστηριζουν και αυτα, αλλα ειναι τα πιο ακριβα μοντελα με το MT1389EE chip... To GVG 420 εχει το ΜΤ1389DE, το οποιο ειναι χαμηλοτερων δυνατοτητων και πιο οικονομικο... Επισης, η εκδοση με το 1 chip μνημης ειναι κατωτερο(για ευνοητους λογους)... Οποτε μην εχεις πολλες απαιτησεις... Για να εξακριβωσεις τα ακριβη χαρακτηριστικα των αρχειων .avi μπορεις να χρησιμοποιησεις το Mpeg4 Modifier... Για να διορθωσεις αυτα τα αρχεια, χρειαζεται επανασυμπιεση... Ενα καλο προγραμμα για αυτη την δουλεια, ειναι το AviRecomp...
accipio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 zavlakas σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα κάνω μια δοκιμή συμπιέζοντας μια ταινία με τον DivX codec ακολουθώντας το σχετικό profile για να δω τι θα γίνει.
zavlakas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν ειναι θεμα codec... Το ΗΤ profile μπορει να χρησιμοποιηθει και με τον Xvid...
accipio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Packed bitstream: No QPel: No GMC: No Interlaced: No Aspect ratio: Square pixels Quant type: H.263 I-VOPs: 1793 (1,03%) P-VOPs: 65060 (37,45%) B-VOPs: 106874 (61,52%) S-VOPs: 0 (0,00%) N-VOPs: 1 (0,00%) Max consecutive B-VOPs: 2 1 consec: 21,95% 2 consec: 78,05% Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά μιας ταινίας (XviD) που παίζει σπαστά, όπως τα έβγαλε το MPEG4 Modifier. Είναι κάτι που δεν πάει καλά; Ξέρει κανείς;
tech25 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Yparxei kapoios apo thessaloniki pou na to exei parei me mono tsipaki apo ta Carrefour?
ibari Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Πήραμε με ένα φίλο 2 κομμάτια από το carrefour στον περιφεριακό Θεσ/νίκης, και τα 2 ήταν με 2 τσιπάκια και v5. Αν πάντως ενδιαφέρει κάποιον, είχε πάρα πολλά κομμάτια ακόμα.
gefst2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Πηρα ενα κι εγω , πολλα κοματια ακομα εχει στο carrefour στη Ν.ΙΩΝΙΑ και τιμη....... .................μόνο 39 ε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.