nk_surfer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Θα ακολουθήσει review στο Insomniac's Reviews (ελπίζω). Και γω το ελπίζω....Άντε ρε παιδιά κάντε το και ένα review να δούμε αν το πάρουμε και όσοι έχουμε μείνει......
denexo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Να κάνω και εγώ μία ερώτηση : τις ταινείες τις φτιάχνω με ogm container (δηλαδή ένα αρχείο με κατάληξη .ogm που περιέχει το video και audio stream καθώς και τους subs σε μορφή srt). Υπάρχει περίπτωση να παίζει τέτοια αρχεία;
zavlakas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Να κάνω και εγώ μία ερώτηση : τις ταινείες τις φτιάχνω με ogm container (δηλαδή ένα αρχείο με κατάληξη .ogm που περιέχει το video και audio stream καθώς και τους subs σε μορφή srt). Υπάρχει περίπτωση να παίζει τέτοια αρχεία; Oχι... ...δεν νομιζω οτι υποστηριζεται το .ogm container...
denexo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Άρα αναγκαστικά μιλάμε για HTPC ε; Κρίμα γιατί αν και είναι εύκολο να γίνει η μετατροπή από ogm σε avi δεν αξίζει και πολύ. Κατά τα άλλα αν δεν τα είχα σε ogm θα το χτύπαγα σίγουρα.
orionas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Για τα λεφτα του ειναι κορυφη.Μια αναβαθμιση στο firmware και πεταει...
nk_surfer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Τελικά όντως τρεμοπαίζει η εικόνα όπως είπαν 2-3 άτομα ? 'Η είναι θέμα ρύθμισης ? Αλήθεια από τα 39 ευρώ το πήγαν 45 ? Γιατί μας ρίξανε σήμερα ένα διαφημιστικό του Καρφούρ και έλεγε 45...
greekparot Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Παιδια να ξερετε οτι πωλειται και στα σουπερ μαρκετ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ (του ιδιου ομιλου) και οχι μονο στα Carrefour. Οποιος δηλαδη στην Πολη του δεν εχει Carrefour πηγαινει στο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Παιδια να ξερετε οτι πωλειται και στα σουπερ μαρκετ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ (του ιδιου ομιλου) και οχι μονο στα Carrefour. Οποιος δηλαδη στην Πολη του δεν εχει Carrefour πηγαινει στο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ. Θα το τσεκάρω για σιγουριά αύριο και θα ενημερώσω - η Ραφήνα έχει Μαρινόπουλο αλλά όχι Carrefour.
greekparot Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Θα το εχει σιγουρα γιατι και εγω πηγα προχθες για τα "ψωνια του μηνα" στο Μαρινοπουλο και το ειχαν ΦΑΤΣΑ_ΚΑΡΤΑ στα μπροστινα ραφια.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Θα το εχει σιγουρα γιατι και εγω πηγα προχθες για τα "ψωνια του μηνα" στο Μαρινοπουλο και το ειχαν ΦΑΤΣΑ_ΚΑΡΤΑ στα μπροστινα ραφια. Το εύχομαι, θέλω να πάρω άλλο ένα. Αλλιώς θα'ρθω να πάρω το δικό σου... :-P
Icecut Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Pragmatika na pw kai egw oti to dvd player me mia anava8mish firmware h opoia einai para poly eukolh,me ka8odhghsh apo to mod tou dvdstuff,fysaei kyriolektika!Gia ta lefta tou einai koryfaia agora!Gia opoious den exoune trelles apaithseis gia optical out 5.1 hxo klp einai must agora.
dim_b Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Αλήθεια από τα 39 ευρώ το πήγαν 45 ? Γιατί μας ρίξανε σήμερα ένα διαφημιστικό του Καρφούρ και έλεγε 45... Σήμερα το απόγευμα που πήγα στο Carrefour του Ρέντη το είχε 39? και είχε πολλά κομμάτια.
Peavy Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Ρε παιδιά τελικά το firmware για να παίζει ελληνικούς υπότιτλους έχει πρόβλημα αναπαραγωγής με vcd και svcd?
Angeldust Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Στη Θεσσαλονίκη έχει διαθέσιμα κομμάτια? Εχει πάει κανείς? Αν ναι, σε ποιο Carrefour? Είμαι σχετικά μακριά, μη τρέχω τζάμπα...
tech25 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Στη Θεσσαλονίκη έχει διαθέσιμα κομμάτια? Εχει πάει κανείς? Αν ναι, σε ποιο Carrefour? Είμαι σχετικά μακριά, μη τρέχω τζάμπα... To pira prin apo kamia 15 meres apo to City Gate, kai exei arketa kommatia. Tora mi se paro sto laimo mou..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.