kage Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 vision service-κολοκοτρωνη 35 βυρωνας-2107659369. απο τον καρεα εχει ταμπελα μετα την μεγαλη ανηφορα 2ο φαναρι αριστερα...κ μετα απο κανα κμ βλεπεις μια καφετερια μεγαλη δεξια σου,κ παιρνεις ευθεια τον δρομο μεχρι μια ανηφορα π κοβεις στο τελειωμα της δεξια κ στο τελειωμα του δρομου το βρισκεις ..σιγουρα υπαρχει πιο συντομος δρομος αλλα επειδει ειναι περιεργη η κολοκοτρωνη εγω ετσι το βρηκα.
Stergios_-.gr- Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Ψάχνω GVG DVX420, το οποίο να μην λειτουργεί λόγω firmware, όποιος έχει καταχωνιασμένο κάποιο στην ντουλάπα του, το δέχομαι ευχαρίστως! Μένω Aθήνα, Ζωγράφου.. email: [email protected] Ευχαριστώ!
a89fm Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μια βοηθεια παιδια http://www.insomnia.gr/forum/local_l...catid=3&id=157 Ηεγγραφη αυτοu του αρχειου γινετε σε sd η dvd κανονικα με το nero ως data και στη συνεχεια το κανω play στο dvd και αυτο ειναι ολο?
zavlakas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Χρησιμοποιησε αυτες τις ρυθμισεις στο Nero... http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/zavlakas/23667/441937 http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/zavlakas/23667/441938 http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/zavlakas/23667/441951 Χρησιμοποιησε ενα επωνυμο CD-RW δισκακι, σε χαμηλη ταχυτητα εγγραφης... Βαλε το δισκακι στον player να το διαβασει και μολις ανοιξει το πορτακι, βγαλε το δισκακι και ασε το ανοιχτο(το πορτακι).... Σε 2-3 λεπτα θα εχει ολοκληρωθει η αναβαθμιση...
a89fm Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση Η εγγραφη εγινε κιολας Και αυριο η τελικη δοκιμη οπου θα τα ξαναπουμε -----Προστέθηκε 20/1/2009 στις 03 : 46 : 14----- Λοιπον το δοκιμασα ..αλλα αγνωστος δισκος εγραψε η οθονη Τι κανω τωρα?
a89fm Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Τωρα το εκανα σωστα Μου εγραψε εαν θελω αναβαθμιση Πατησα το play ..... μετα εγραψε hello και ..κολλυσε τι κανω φιλε μου zavlaka?
zavlakas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Για ποση ωρα κολλησε? Τωρα σε τι κατασταση ειναι?
a89fm Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 οταν το βαζεις στη μπριζα ανοιγει μονο του γραφει στη οθονη του hello και τιποτα αλλο ουτε το πορτακι δεν ανοιγει αλλα ουτε σβηνει απο το power το βγαζεις απο την μπριζα
o_magazatoras Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Προφανώς πέτυχες με δύο chipάκια και το f/w ήταν για ένα.Η και αντίστροφα.Αν έχεις εγγύηση,κατέβασε τη φουστίτσα κάτω απ΄το γόνατο και πήγαινέ το εκεί που το πήρες για service.
a89fm Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Εαν το παω στη αντ/πεια καπου ...στο Καρεα λες να δω φως.. χωρις βεβαια να κατεβασω την φουστιτσα
o_magazatoras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Εαν το παω στη αντ/πεια καπου ...στο Καρεα λες να δω φως.. χωρις βεβαια να κατεβασω την φουστιτσα Υπάρχει η δυνατότητα να ξανα-flashάρεις το f/w,αλλά δεν στη συστήνω γιατί δεν πρόκειται να δεις χαΐρ,αλλά και την εγγύηση θα χάσεις γιατί απαιτεί κολήσεις και θα φανούν. Στην αντιπροσωπεία,εφ' όσον υπάρχει εγγύηση "εν ισχύει",θα δεις φως.Σε κανα κοσαήμερο/μήνα-περίπου.Όταν λέω "για τη φουστίτσα κάτω απ' το γόνατο",εννοώ "σεμνά-και-ταπεινά" και όχι "μου χάλασε το f/w την ώρα που το φλασάριζα"..Είναι μιά σλαγκ έκφραση που επ' ουδενί λόγω δεν έχει να κάνει με ειρωνία/μείωση του συνδιαλλεγόμενου,sorry αν σου έδωσα αυτή την εντύπωση. Τέλος,υπάρχει ένα κολπάκι μέσα στα νόμιμα πλαίσια,που μας δίνει το δικαίωμα να αντικαταστήσουμε άμεσα το προϊόν που αγοράσαμε,χωρίς να μπλέξουμε σε χρονοβόρες διαδικασίες.Απαραίτητη προϋπόθεση να πουλιέται ακόμη το ίδιο. Αυτά.
a89fm Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστω πολυ για την εξηγηση που μου εδωσες Ξερεις τις πιο πολλες φορες πιανομαστε απο το οικονομικο παρα απο το 'σεμνο' Η αντιπροσωπια βρισκετε εκει που πρωτο ανεφερα ? -----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 09 : 15 : 33----- Τέλος,υπάρχει ένα κολπάκι μέσα στα νόμιμα πλαίσια,που μας δίνει το δικαίωμα να αντικαταστήσουμε άμεσα το προϊόν που αγοράσαμε,χωρίς να μπλέξουμε σε χρονοβόρες διαδικασίες.Απαραίτητη προϋπόθεση να πουλιέται ακόμη το ίδιο. Αυτο ισχυει και για μενα ? ΓΝωριζεις εαν το dvd πωλειτε ακομα ?
o_magazatoras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστω πολυ για την εξηγηση που μου εδωσες Ξερεις τις πιο πολλες φορες πιανομαστε απο το οικονομικο παρα απο το 'σεμνο' Η αντιπροσωπια βρισκετε εκει που πρωτο ανεφερα ? Αυτο ισχυει και για μενα ? ΓΝωριζεις εαν το dvd πωλειτε ακομα ? Υποθέτω ότι το πήρες απ' το καρφουρ.Κοιτάς αν υπάρχει διαθέσιμο ακόμη.Μετά μου κάνεις ένα p.m. να σου εξηγήσω το αυτονόητο,πως δηλαδή θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις σαν καταναλωτικό εφαλτήριο την διαδικασία τους. Επίσης η Astra έχει διαπιστετεί για την υποστήριξη όλων των τριτοκοσμικών εισαγωγών.Για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στη ζήτηση της εφαρμογής εγγύησης,έχει φτιάξει αρκετά καταστήματα στην Αθήνα,πιθανώς να υπάρχει και εκεί που λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.