orionas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Σημερα κατεβαινω Αθηνα.Θα το βρω αυριο στα careffour του Ρέντη.Να μην παω αδικα...
Japan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Elpizo na vreis kati giati sta carrefour ston peiraia elege prosfora gia tis 19-20 Avgoustou. An exoun meinei, isos na einai 5-6 euro parapano. Chryssa
dioptra999 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 τα 39,90 που έδωσα για να το πάρω ειναι τόσο λίγα για αυτα που κάνει που εύκολα μπορώ να πώ οτι έχει άριστη σχέση τιμής/απ'οδοσης... Στο ίδιο μαγαζί έχει DVD UNITED που κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα με 80Ε και με μια ποτα λιγότερη! Λοιπόν όλοι καρφουρ για DVD...GVG MAROYSI EXEI POLLA (toulaxiston mexti tin paraskeuh)
ggeront Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Otan to vazeis sto off paramenei i endijei off synexeia anamenei? To kanei se ola i mono sto diko mou?
Sta Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Otan to vazeis sto off paramenei i endijei off synexeia anamenei? To kanei se ola i mono sto diko mou? Το κάνει με το μαμίσιο firmware, αν κάνεις update λύνεται και αυτό το πρόβλημα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Πήγε ένας φίλος μου στο Carrefour του Γέρακα και είχε αρκετά ακόμα. Μόλις πριν 10 λεπτά πήρε τηλέφωνο. Τσίμπησε ένα για μένα. Θα το δω και θα σας πω εντυπώσεις (σήμερα κιόλας).
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Το λοιπόν, πήρα στα χέρια μου αυτό το περίφημο DVD - DiVX player και το συνέδεσα με το σύστημά μου. Να τονίσω κατ'αρχήν ότι θα το χρησιμοποιώ ως 2ο DVD Player και αποκλειστικά για δισκάκια DiVX. Έχω ήδη regionfree DVD player (deck). Πρώτη εντύπωση: συμπαθές. Παίζει DiVX και XviD που του έδωσα να παίξει (όλα κατεβασμένα από το Internet, κανένα παραγωγής μου) με μία εξαίρεση. Δεν ξέρω γιατί το συγκεκριμένο αρχείο 700Μb δεν παίζει σωστά αλλά ο ήχος του είναι καθαρότατος (και 5.1 παρακαλώ) - εικόνα όμως δεν δείχνει. Δεν έχω κάνει αναβάθμιση firmware κι ούτε προβλέπω να κάνω αν δεν υπάρξει σοβαρός λόγος, δεν με πολυαπασχολούν τα ελληνικά στους υπότιτλους. Τέλος πάντων. Θα ακολουθήσει review στο Insomniac's Reviews (ελπίζω).
zavlakas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Μια επισημανση για οποιον θελει να κανει firmware upgrade... Επειδη κυκλοφορουν τουλαχιστον 4 διαφορετικες εκδοσεις του συγκεκριμενου DVD player, πρεπει να γινεται εξακριβωση του ακριβες τυπου, οπως περιγραφεται εδω... http://dvd.stuff.gr/forum/viewtopic.php?t=5057
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 zavlakas, επειδή το κατέχεις το άθλημα (όπως βλέπω από το dvd.stuff.gr) μία ερώτηξις: Το updated firmware τι κάνει ακριβώς; Region free μήπως; (λέω τώρα)
zavlakas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Το custom firmware προσθετει υποστηριξη για greek fonts στους Mpeg4 subs και μεγαλωνει το subtitle window για να χωραει περισσοτερους υποτιτλους σε καθε γραμμη... ...εκτος απο ολες τις υπολοιπες βελτιωσεις που αναφερονται εδω... http://membres.lycos.fr/gvgdvx420/ Για region hack(απο το ιδιο topic).... REGION FREE===================== 1. Patas OPEN (to tray anoigei) 2. Patas 1-3-5-7 (sinexomena ta noumera kai emfanizei asterakia) 3. Patas 0 ( Region Free to 0 - emfanizetai 0 panw aristera) 4. patas CLOSE (to tray kleinei) kai ola ok Smile (mporei na mi xreiazetai to 4o vima alla anyway)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Thank you.
getty Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Ήμουν στο παρά πέντε να ψωνίσω το GVG όταν θυμήθηκα την ιστορία με τα κινέζικα σίδερα... λέτε να είναι επικίνδυνο, δε θα ήθελα να πάω από κινέζικο dvd για 60 ευρώ... και επειδή είμαι λίγο άσχετος από ηλεκτρονικό hardware ρωτάω αυτούς που ξέρουν αν είναι ασφαλές
getty Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Αν με 40 ευρώ είχε και 5.1 θα το είχα πάρει και ας φοβόμουν για ηλεκτροπληξία! Νομίζω δεν έχει
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δεν έχει 5.1 έξοδο - έχει όμως Coaxial για ψηφιακό ήχο (εμένα μου δίνει 5.1), Progressive (Pal & NTSC), δύο εξόδους ήχου, Scart. Όσο για την ασφάλεια, δεν το έχω βάλει σε φούρνο μικροκυμάτων να δω διαφορά :-P ... ... αλλά μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα σε 5 ώρες συνεχούς παιξίματος. Η κατασκευή φαίνεται μια χαρά (όχι Pioneer αλλά μια χαρά παρ' όλα αυτά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.