Προς το περιεχόμενο

Divx Player GVG DVX420 45e sto Carrefour!!!!!!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από κει που το πήρες έχει επιστροφή χρημάτων μέσα σε μια βδομάδα;Δεν είναι απαραίτητο να το τσαμπουκαλέψεις,το ίδιο θα στο αντικαταστήσουν με καινούργιο,χωρίς καμία επιβάρυνση εκ μέρους σου.Με τον καταναλωτικό σου τσαμπουκά!

Πολεμήστε τους με τα ίδια τους τα όπλα.

Πορεύου και συ και ποίει ομοίως!

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 493
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Loipon auto pou ekana ego kai doulepse: anoiksa to gvg vraxikiklosa to chipaki tou me apotelesma ousistika na nekrose (den anoige kan). To pao sto service kai meta apo 25meres!!! to ftiaksana kai ola OK.:)

ps: Otan to pira akomi exei to firmware tou zavlaka

Δημοσ.

Άλλη μία φορά:

Εκεί που το πήρατε,έχει κανονισμό επιστροφής χρημάτων σε μιά βδομάδα;

Όποιοι δεν μπορούν να το καταλάβουν -απλό είναι!!!- ας μου κάνουν p.m.

Plz,δεν πρόκειται να απαντήσω σε nicks μιας εβδομάδας,για ευνόητους λόγους.

Δημοσ.

ebala thn teleutaia version me 2 chip...prin eixa auth me ~prasino fonto

to kako einai oti oi upotitloi pianoun pleon olo to mhkos ths thleorashs se sugkrish me thn prwhg...k sigoura xanei grammata sto telos 1hs grammhs mporei k oloklhrh 2h grammh se megalous upotitlous....8a to afhsw ligo akomh na dw k me allo divx

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για σας

Εχω και εγω ενα GVG 420 του αλλαξα το firmware για τα divx και επαιζε κανονικα για 5 μήνες

Ξαφνικα 3-4 μερες δεν μου δειχνει εικόνα,(ουτε το desktop)

δοκιμασα με scart + rca και 2 τηλεοράσεις

Παιζει μονο ηχο από DVD ταινια

Ξερει καποιος τι μπορεί να συμβαίνει¨

Ευχαριστώ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

eίναι divx certificated ? δηλαδή μπορεί να παίζει μελοντικές ταινίε που θα έχουν και μενου ?

γιατί με το digitrex δεν κάνω δουλειά το avisub όλο cannot hundle this avi ... βγάζει...

Δημοσ.

Den mporo na katalavo giati treleneste afu kathe 2 me 3 mines olo kai kapios allos tha vgalei ena paromio, i to courefour i to lidl to exun gamisi fernun mia paparia kseftilizun tin timi kai trexume oloi na paroume. Ego eixa pari prin 6 mines ena dvd me divx xvid ktl ktl me 45euro. Opote opios prolave min anxonete kai poli tha ta ksanavaloun.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...