Προς το περιεχόμενο

Divx Player GVG DVX420 45e sto Carrefour!!!!!!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia epatha plaka,pouthena den anaferei oti paizei mpeg,wmv,m2v ktlp emeina ekplhktos.Kai mono meta to firmware update ta paizei teleia ola xwris diakopes..

Opoios parei to mhxanhma twra apo ta carrefour hrakleiou einai to servo 17 me 1 chip!!!

• Απαντ. 493
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο μελλον, μπορει να υποστηριζει .ogm, Nero Digital ASP, xsubs, κλπ...

...αλλα συγκεκριμενο χρονοδιαγραμμα για αυτα δεν υπαρχει ακομα...

Δημοσ.

Φιλε zav ποιο chip απο αυτα τhς Mediatek ειναι το καλυτερο κ θα ηθελα να μου πεις αν ξερεις τα chipset ESS,SIGMA ειναι καλυτερα απο το κορυφαιο της MEDIATEK?

Δημοσ.

@gagarin

To chip με τα περισσοτερα χαρακτηριστικα ειναι το MT1389EE...

Τα chip της Mediatek, εκτος ολων των αλλων, ειναι τοσο δημοφιλη γιατι ειναι τα πιο παραμετροποιησιμα απο αποψης firmware....

Ουτε για τα ESS, ουτε για τα Sigma υπαρχει επαρκες documentation και προγραμματα που να επιτρεπουν την βελτιωση του firmware αυτων...

@gherudos

Μην περιμενεις να γινει και αυριο το πρωι....

Απλα, απο αποψης hardware υπαρχει και αυτη η δυνατοτητα...

Δημοσ.

Μια ερώτηση:μπορείς με το GVG να ορίζεις καθυστέρηση ή επιτάχυνση υποτίτλων όπως πχ με το bs player στο pc??Απλά λέω μήπως γίνεται....:-?

Δημοσ.
@nontasg

Mαλλον οχι...

Το περίμενα,αλλά δεν έχει και τόση σημασία.Συγχρονίζεις τους υπότιτλους με το subtitle workshop και μετά τους γράφεις μαζί με την ταινία σου σε DVD.Σωστός??:mrgreen: :mrgreen:

Αλήθεια DVD-9 παίζει αυτό το GVG??:???:

Δημοσ.
Εννοεις DL δισκακια?

Aν ειναι γραμμενα σωστα' date=' δεν υπαρχει λογος να μην τα αναγνωριζει...[/quote']

Ναι,αυτά εννοώ...Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου αν θα μπορεί να τα παίζει...Έχεις δοκιμάσει εσύ η κάποιος άλλος για να μας πει??:|

Δημοσ.
Σου ειπα...

Αν τα γραψεις σωστα(bitsetting' date=' layer break), λογικα δεν θα εχεις προβλημα...[/quote']

ΟΚ,μάλλον έχεις δίκιο ;-)

Δημοσ.
Σου ειπα...

Αν τα γραψεις σωστα(bitsetting' date=' layer break), λογικα δεν θα εχεις προβλημα...[/quote']

Αυτες τις επιλογες πως τις κανεις;Με το NERO;

Δεν εχω καψει ποτε DUAL DVD k ειμαι ΑΣΧΕΤΟΣ:-|

Δημοσ.

Δεν κανει το nero για DL burning...

Aν θες απλως να κανεις 1-1 back-up ενος DVD-9, προτιμησε την επιλογη DVD Decrypter/ImgBurn, για rip και εγγραφη ISO...

Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση, ακολουθησε την διαδικασια που περιγραφεται εδω...

http://www.videohelp.com/~r0lZ/pgcedit/third_party/blutach/dl_burning_with_pgcedit.htm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...