zavlakas Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Ισως εκει ειναι το προβλημα... Η πρωτη αναβαθμιση γινεται κανονικα... Μετα ομως αλλαζουν τα στοιχεια του player, λογω του αλλαγμενου firmware... ....και δεν υπαρχει απολυτη συμβατοτητα με το hardware... Yπαρχει μια περιπτωση, η δευτερη αναβαθμιση να πρεπει να γινει με το v.5 firmware... ...αλλα αυτο ειναι μονο μια εκτιμηση... Ας δοκιμασει καποιος.... Δεν εχει να χασει τιποτα... Εdit: @take5 Εισαι σιγουρος οτι το servo version ηταν 17??
TAKE5 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Ναι κατά 99,9%. Ειχα φάει ένα απογευμα για να διαβάσω τα στοιχεία και στα 2 φορουμ το έλεγξα πολλές φορές. Εμένα υπάρχει περίπτωση να μου διαβάσει οτιδήποτε άλλο εκτος video-DVD?
zavlakas Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 @take5 Δοκιμασε να αναβαθμισεις με την GVG_2Chip_Servo17(v05)_zav1.1... Πιστευω οτι ειναι σχετικα ακινδυνο και ισως λυσει το προβλημα σου...
TAKE5 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 ΤΙΠΟΤΑ. Ουτε mp3 ουτε τα cd-rw της αναβάθμισης. Δοκίμασα αυτό με το οποίο έκανα προχτές την αναβαθμιση σε 1.1 ούτε αυτό.
zavlakas Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Τοτε, μονο με σειριακο καλωδιο μπορεις να το επαναφερεις... Κοιτα εδω... http://mtz.softpedia.com/index.php?option=com_content&task=view&id=20&Itemid=2 Εχεις και την επιλογη να το επιστρεψεις στο καταστημα και να ζητησεις αλλαγη...
TAKE5 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δεν νομίζω ότι μπορώ. Θα δοκιμάσω να το επιστρέψω. Ευχαριστώ για την προσπάθεια. Καλή συνέχεια
aledjo Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 zavlakas θυμασε? ακριβως τα ιδια ειχα παθει και γω με το RC4d.... οποτε κατι τρεχει με την εκδοση 4....
Sebu Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Osoi agorasane apo Carefour Renti h stin Athinwn-Kavalas kseroun na poun an itan me ta 2 chip h me to 1????Giati tha fernoun eite ti mia partida eite tin alli. Den pisteuw oti mesa sto idio magazi tha uparxoun tautoxrona me to idio onoma,sto idio kouti kai me tin idia timi oi 2 diaforetikes ekdoseis.Opote einai kapws san endeiksi gia na kseroume tin einai ta enapomeinanta!!!
nontasg Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι??Το firmware γιατί το περνάμε??Ποια η χρησιμότητά του??Δηλ.αν δεν το περάσουμε σε τι θα μειονεκτεί το GVG???
zavlakas Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Βελτιωσεις συγκριτικα με το εργοστασιακο firmware... 1)Υποστηριξη της ελληνικης γραμματοσειρας σε υποτιτλους κειμενου 2)Yποστηριξη της ελληνικης γραμματοσειρας στα file names 3)Υποστηριξη packed bitstream σε αρχεια .avi 4)Υποστηριξη πολλων διαφορετικων format υποτιτλων 5)Φορτωση αρχειων υποτιτλων με διαφορετικο ονομα απο το avi με filenames εως 128 χαρακτηρες 6)Full width file browser 7)Τρεις γραμμες στους υποτιτλους κειμενου 8 )Διαφορες αλλες μικρο-βελτιωσεις και bugfixes
nontasg Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Βελτιωσεις συγκριτικα με το εργοστασιακο firmware...1)Υποστηριξη της ελληνικης γραμματοσειρας σε υποτιτλους κειμενου 2)Yποστηριξη της ελληνικης γραμματοσειρας στα file names 3)Υποστηριξη packed bitstream σε αρχεια .avi 4)Υποστηριξη πολλων διαφορετικων format υποτιτλων 5)Φορτωση αρχειων υποτιτλων με διαφορετικο ονομα απο το avi με filenames εως 128 χαρακτηρες 6)Full width file browser 7)Τρεις γραμμες στους υποτιτλους κειμενου 8 )Διαφορες αλλες μικρο-βελτιωσεις και bugfixes Όντως πάρα πολύ σημαντικές βελτιώσεις... Άν το αγοράσω και θέλω το firmware που θατο βρω???
nontasg Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 [url']http://dvd.stuff.gr/forum/viewtopic.php?t=5282[/url] Οκ φίλε.Θα το έχω υπόψη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.