Προς το περιεχόμενο

Divx Player GVG DVX420 45e sto Carrefour!!!!!!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγο έπαιξε διαφήμιση του carrefour νομίζω για αύριο! Γμτ δεν πρόσεχα εκείνη την ώρα και μου φάνηκε οτι είπε JVC αλλά τελικά μαλλον πρόκειται για τον GVG player, 39 ευρώ!

Please confirm όποιος ακούσει κάτι. Απ'οτι διάβασα και στο άλλο φόρουμ, αξίζει.

• Απαντ. 493
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το δοκιμασε κανεις αν παιζει μετα την αναβαθμιση svcd kai vcd?

γιατι κατι λεγανε οτι με την αναβαθμιση μπορει να εχει προβλημα με αυτα

καλημέρα.

Μήπως βρήκες άκρη με τα SVCD και VCD?

please reply sto [email protected]

Thnaks in advance

Δημοσ.

Παιδιά εγω παντως τακτοποιήθηκa με το SilverCrest του Lidl. As ειναι καλα το παιδί που εβαλα το χακαρισμενο firmware. Δουλευει τελεια με τους υποτιτλους ασε που διαβάζει τα παντα. Τα 89 ευρωπουλα τα εβγαλε και με το παραπάνω

Δημοσ.

παιδια το εχω εδω και ενα μηνα και εχω περασει το firmware για τους ελληνικους υποτιτλους και δουλευει αψογα

Δημοσ.

Αλλος ενας ευτυχής κάτοχος του player .Μεχρι και MP3 παίζει.Η εικόνα όντως τρεμοπαίζει λίγο, ιδίως στο αρχικό μενού, αλλα για τα λεφτά του είναι o.k!

Δημοσ.

μηπως πρεπει να ρυθμισετε κατι σχετικα με την προοδευτικη σαρωση ?

εγω δεν εχω δει να τρεμοπαιζει παντως

Δημοσ.

Χα! Το πήρα κι εγώ με 39Ε απο το κατάστημα στο ΟΑΚΑ. Είχε παρα πολλά στο ισόγειο αλλά είδα κάμποσους να φεύγουν μ'αυτό.

Να ρωτήσω κάτι για όσους έχουν βάλει το customized firmware. Oι υπότιτλοι βγαίνουν κεντραρισμένοι στη μέση; Όπως το αγόρασα οι υπότιτλοι βγαίνουν με αριστερή στοίχιση και είναι πολύ μικροι και εκνευριστικοί.

Το νεο firmware έχει μενού στα Αγγλικά και είναι ασφαλές να το εγκαταστήσω;

Επίσης, ποιές είναι οι σωστές ρυθμίσεις (RGB, Progressive κτλ) για κανονική τηλεόραση συνδεδεμένη με scart;

Δημοσ.

To pira ki ego extes, kai opos kai se allous tremopaizei ligaki i eikona. Syndesi me scart exo kanei, prepei na kano kammia rythmisi gia na min tremopaizei sta dvx? Exei allaksei kanenas sas tis rythmiseis?

Chryssa

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...