SpectralQ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Πριν λίγο έπαιξε διαφήμιση του carrefour νομίζω για αύριο! Γμτ δεν πρόσεχα εκείνη την ώρα και μου φάνηκε οτι είπε JVC αλλά τελικά μαλλον πρόκειται για τον GVG player, 39 ευρώ! Please confirm όποιος ακούσει κάτι. Απ'οτι διάβασα και στο άλλο φόρουμ, αξίζει.
hpourano Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 το δοκιμασε κανεις αν παιζει μετα την αναβαθμιση svcd kai vcd?γιατι κατι λεγανε οτι με την αναβαθμιση μπορει να εχει προβλημα με αυτα καλημέρα. Μήπως βρήκες άκρη με τα SVCD και VCD? please reply sto [email protected] Thnaks in advance
adi32 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 den to exw peiraksei akoma to diko mou firmware opote den kserw ti ginetai me ayta esy evales to neo kai sou deixnei ypotitlous?
dk Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Παιδιά εγω παντως τακτοποιήθηκa με το SilverCrest του Lidl. As ειναι καλα το παιδί που εβαλα το χακαρισμενο firmware. Δουλευει τελεια με τους υποτιτλους ασε που διαβάζει τα παντα. Τα 89 ευρωπουλα τα εβγαλε και με το παραπάνω
holydiv Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 παιδια το εχω εδω και ενα μηνα και εχω περασει το firmware για τους ελληνικους υποτιτλους και δουλευει αψογα
TonyMontana Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 to agorasa simera apto careffour tou RENTI 39euro kai eixe mia olokliri ntana me toulaxison 100 kommatia. den exw kanei upgrade akoma...
Guerriero4 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Apo poiotita, i eikona den fainetai san na tremei ligaki? Ok, den perimena kai korifaia poiotita me 40 euro mixanima.
dtomgr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Gia ena DVD paliotera poy edine to carfour me o8onh TFT aytokinhtoy sta 300 euro , yparxei kanena upgrade?
agisfere Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Αλλος ενας ευτυχής κάτοχος του player .Μεχρι και MP3 παίζει.Η εικόνα όντως τρεμοπαίζει λίγο, ιδίως στο αρχικό μενού, αλλα για τα λεφτά του είναι o.k!
adi32 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 μηπως πρεπει να ρυθμισετε κατι σχετικα με την προοδευτικη σαρωση ? εγω δεν εχω δει να τρεμοπαιζει παντως
SpectralQ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Χα! Το πήρα κι εγώ με 39Ε απο το κατάστημα στο ΟΑΚΑ. Είχε παρα πολλά στο ισόγειο αλλά είδα κάμποσους να φεύγουν μ'αυτό. Να ρωτήσω κάτι για όσους έχουν βάλει το customized firmware. Oι υπότιτλοι βγαίνουν κεντραρισμένοι στη μέση; Όπως το αγόρασα οι υπότιτλοι βγαίνουν με αριστερή στοίχιση και είναι πολύ μικροι και εκνευριστικοί. Το νεο firmware έχει μενού στα Αγγλικά και είναι ασφαλές να το εγκαταστήσω; Επίσης, ποιές είναι οι σωστές ρυθμίσεις (RGB, Progressive κτλ) για κανονική τηλεόραση συνδεδεμένη με scart;
Japan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 To pira ki ego extes, kai opos kai se allous tremopaizei ligaki i eikona. Syndesi me scart exo kanei, prepei na kano kammia rythmisi gia na min tremopaizei sta dvx? Exei allaksei kanenas sas tis rythmiseis? Chryssa
papazaf Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 isos an to baleis na paizei se rgb mode einai ligo kalytero to tremopegma
ggeront Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Piga kai to pira... einai poli kalo gia 40euro. Paizei ta panta xoris kanena provlima, kai oso gia ipotitlous se DVD kai DivX kanena provlima ola kanonika.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.