Προς το περιεχόμενο

Divx Player GVG DVX420 45e sto Carrefour!!!!!!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 493
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έβαλα το τελευταίο f/w (απο την πρώτη σελίδα) σε ένα servo17, single-chip και με τις πρώτες δοκιμές όλα φαίνονται ΟΚ. Καλή κίνηση να μεγαλώσεις τη γραμματοσειρά στους υπότιτλους. Thanks !

Δημοσ.

ειχε πριν λιγο καιρο στο carrefour της κηφισιας με την αλεξανδρας.τωρα ποσα μεινανε αγνωστο.39 ευρω η εκδοση 17.05 1chip

Δημοσ.

thnx ghostrip, θα κοιτάξω ελπίζω να βρώ αύριο...

EDIT: To βρήκα στο Carrefour Κηφησίας-Αλεξάνδρας, Τα παίζει όλα και συμφέρει! :D

Δημοσ.

To πήρα και εγώ σήμερα (45?)... με το firmware της μάνας του δεν παίζει καλά τα xvid. Συγκεκριμένα σαν να ζορίζεται στην οριζόντια κίνηση της εικόνας.. κάνει σπασίματα...δεν έχω δοκιμάσει ακόμη DivX, αλλά στα Xvid δεν πάει καλά...

έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο; Βελτιώνεται μήπως η κατάσταση με το πειραγμένο firmware

Δημοσ.

Aν το .avi που προσπαθεις να αναπαραγεις εχει packed bitstream ή GMC, τοτε ειναι λογικο να σου δημιουργει προβληματα...

Το custom firmware υποστηριζει packed bitstream και custom matrices...

Στην περιπτωση που εχεις καποιο αρχειο Xvid+GMC, θα πρεπει να το επανακωδικοποιησεις, γιατι δεν υποστηριζεται...

Δημοσ.
Aν το .avi που προσπαθεις να αναπαραγεις εχει packed bitstream ή GMC' date=' τοτε ειναι λογικο να σου δημιουργει προβληματα...

Το custom firmware υποστηριζει packed bitstream και custom matrices...

Στην περιπτωση που εχεις καποιο αρχειο Xvid+GMC, θα πρεπει να το επανακωδικοποιησεις, γιατι δεν υποστηριζεται...[/quote']

Μόλις έβαλα τo fw.. τώρα παίζει τζάμι και τα xvid παίζουν πολύ καλύτερα τώρα...είσαι 1ος!!

Μια ερώτηση: στις επιλογές του setup (ενώ φαίνονται ελληνικα τα OSD) δεν υπάρχουν πια επιλόγές για ελληνικη γλώσσα στο audio και subtitles. Βέβαια στα DVD τελικά τα παίζει κανονικά...

Δημοσ.

To firmware βασιζεται σε αντιστοιχο γαλλικο mod....

...για αυτο τον λογο, λειπουν ορισμενες localized επιλογες του original...

Κατα τα αλλα, η λειτουργικοτητα και οι δυνατοτητες του ειναι πολυ βελτιωμενες...

Δημοσ.

Παιδιά εμένα δεν με ενδιαφέρει το divX (δεν έχω αρχεία divx) αλλά θέλω το player να μπορεί να αναπαράγει πολύ καλά mpg αρχεία ποιότητας dvd (720x576, 9716 kbps). Το GVG θα με καλύψει;;

Επίσης θα με ενδιέφερε να έχει chapter viewer (το sony 585 που έχω έχει και με εξυπηρετεί αρκετά). Έχει;

Δημοσ.
Ερώτηση....

Όταν κάνεις zoom πως μπορεί να εξαφανιστεί το εικονίδιο που βγαίνει στην

οθόνη;;;

Στην αναπαραγωγη DVD ή DivX?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...