Προς το περιεχόμενο

Divx Player GVG DVX420 45e sto Carrefour!!!!!!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η καινουργια εκδοση περιεχει ενα λαθος στην τοποθετηση του subtitle window, αλλα μονο σε NTSC mode...

Σε PAL mode, οι υποτιτλοι θα εμφανιζονται ψηλοτερα, αλλα οχι τοσο πολυ...

Οσοι εχουν αυτο το προβλημα, ας δοκιμασουν να πειραματιστουν με διαφορετικες ρυθμισεις(mode 16:9)...

• Απαντ. 493
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς αν παίζουν multisession δισκάκια; Αν κάψω ένα dvd με μερικα divx τώρα, θα μπορώ να προσθέσω αργότερα τους αντιστοιχους υπότιτλους στο ίδιο dvd και να τα αναγνωρίσει το player;

Επισης, παίζουν υποτιτλοι της μορφής name.EN.sub, name.GR.sub με δυνατότητα επιλογής γλώσσας απο το remote control?

Δημοσ.
Έχει δοκιμάσει κανείς αν παίζουν multisession δισκάκια; Αν κάψω ένα dvd με μερικα divx τώρα' date=' θα μπορώ να προσθέσω αργότερα τους αντιστοιχους υπότιτλους στο ίδιο dvd και να τα αναγνωρίσει το player;

Επισης, παίζουν υποτιτλοι της μορφής name.EN.sub, name.GR.sub με δυνατότητα επιλογής γλώσσας απο το remote control?[/quote']

Για το πρώτο δεν ξέρω.

Για τους υποτιτλους έπαιξε με το καινούριο firmware. Κατά τύχη σε ένα δισκάκι παλιό που έβαλα για να δοκιμάσω αν παίζουν τα .sub.

Ήταν της μορφής name.sub ο ελληνικός και name.EN.srt ο αγγλικός και μάλιστα η ταινία ξεκίνησε να παίζει τον αγγλικό και το άλλαξα με το κουμπί subtitle στο remote.

Δημοσ.

Εγώ δεν χρειάζομαι divX μιάς και δεν έχω υλικό τέτοιο αλλά ένα φθηνό dvd player για δεύτερο να δέσει με μια lcd lg 20" που την έχω στον τοίχο στο υπνοδωμάτιο. Θέλω να είναι μαζεμένο σε διαστάσεις και έψαχνα μάλιστα μήπωε έβρισκα κάτι που να δουλεύει και αν πάει όρθιο στον τοίχο...

Ελεγα και για το φορητό emtex που έχει το multirama 129 ευρώ αλλά φοβάμαι μήπως κολλάει και επίσης έχει μόνο composite έξοδο.

Ψάχνοντας για φθηνό και καλό και διαβάζοντας αρκετά έχω βρει:

1) GVG 420 45€

2) BLUESKY 35€

3) LG9700 49€

4) SCHAUB LORENZ DV 3210 SLIM 40€

5) Gowell dvx470 39€

A) ποιό λέτε καλύτερα απο αυτά;

B) Προβλήματα με υπότιτλους και γραμματοσειρές (μέγεθος κλπ) έχει το GVG 420(αν έχει) μόνο όσον αφορά DivX ή παντού;;

Γ) Τα scart καλώδια αν έχουν 21πιν σημαίνει οπωσδήποτε ότι μπορούν να δουλέψουν σε RGB mode;;

Δημοσ.

Παλι κατι ενδιαφερον στα Lidl (για τα λεφτα του βεβαια)

εχει ιδεα κανεις τι παιζει? οτι firmware εχει τροποπηειθει για το 6507 (αν θυμαμε καλα το τυπο) θα δουλευει και σε αυτο?

δεν εχω ιδεα τι chip εχει.. οποιος εχει τα φωτα ας φωτισει

http://www.mysilvercrest.de/en/artikel.php?a=45&av=2

40ε τελικη

Δημοσ.
Παλι κατι ενδιαφερον στα Lidl (για τα λεφτα του βεβαια)

εχει ιδεα κανεις τι παιζει? οτι firmware εχει τροποπηειθει για το 6507 (αν θυμαμε καλα το τυπο) θα δουλευει και σε αυτο?

δεν εχω ιδεα τι chip εχει.. οποιος εχει τα φωτα ας φωτισει

http://www.mysilvercrest.de/en/artikel.php?a=45&av=2

40ε τελικη

Που το είδες;

Στο site lidl δεν το βρήκα...

Απο πότε θα το έχει;

Δημοσ.

Απο της 19 το εχει.Εγω το τσιμπισα αλλα για DVD player προς το παρων.Divx παιζει κυριλε αλλα κλασικα προβλημα με subs. θα δειξει...

Δημοσ.
poia einai h kalyterh syndesh me tv apo oles aytes tis connections?

Component

RGB (μέσω scart)

s-video

composite

απο την καλύτερη προς την χειρότερη...

Δημοσ.

thx fonzi

Exw mia lcd hdready samsung 27" kai exw sydesei to sony ns52 mesw scart.An to syndesw me component 8a dw shmantikh diafora?

Epishs to sony yposthrizei kai progressive scan.Xreiazetai gia ayto syndesh me component h kai me scart den yparxei prob ?

Δημοσ.

progressive scan νομίζω γίνεται μόνο με component σύνδεση.

Τώρα πόσο καλύτερη εικόνα θα πάρεις δεν ξέρω, αλλά δοκιμάζοντας μεταξύ composite και RGB με scart βλέπω αισθητή διαφορά τόσο σε λεπτομέρεια και οξύτητα όσο και σε εμφάνιση ή μη τρεμοπαίγματος σε σημεία που αλλάζει απότομα η εικόνα. πχ στην κορυφογραμμή ενός βουνού εκεί που ενώνεται με το γαλάζιο φόντο του ουρανού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...