Προς το περιεχόμενο

Divx Player GVG DVX420 45e sto Carrefour!!!!!!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 493
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επίσης,μεγάλη προσοχή στην αναβάθμιση του f/w.δηλ χρειάζεται να ανοιχτεί πρώτα να δει κάποιος αν είναι με ένα η δύο chipάκια και μετά με τον συνδυασμό των πλήκτρων στο τηλ/ριο να δει τον τύπο και ύστερα να δοκιμάσει να βάλει το αντίστοιχο.

Γιατί το λέω;Σήμερα "σκότωσα" ένα και αύριο πάει για εγγύηση,η οποία αν δεν "εφαρμοστεί",θα πάμε για διαδικασίες με καλώδια κλπ.

Δημοσ.

Λοιπόν σκεύτομαι να πάρω ακόμα ένα DVD για μένα και είμαι μεταξύ του GVC με €39 και ενός LG DZ 9700 με €49.

Απο ότι βλέπω απο πίσω δίνουν τις ίδιες θύρες αλλά δεν ξέρω απο remote control τι λένε.

Είστε ευχαριστημένοι με το GVC, τα διαβάζει όλα ή κολλάει σε τίποτα?

Το remote με ενδιαφέρει να έχει και κάνα remaining time (κάτι που δεν έχει ένα COMET που πήρα πέρσι).

Αν έχετε και καμιά άποψη για το LG, αποδεκτή.

Δημοσ.

loipon autes tis meres to psaxnw ki egw to thema gia dvix player.Enas filos mou exei to gvg kai emeina me to stoma anoixto....einai apisteuto.Exei poly kalo remote kati pou de perimena.To TERASTIO thetiko tou einai oti paizei ta P A N T A ! ! ! ! egrapsa ena dvd to opoio den douleve se kanena dvd player se kanena dvix player kai oute kan se dvd rom ypologisti.Mou ekane tromeri entipwsi oti epaikse me tin prwti kai xwris kolimata otan to evala sto gvg.An den epsaxna na parw dvd rec tha to eperna me kleista matia kai stadar tha eperna kana 2 para panw.O filos mou to exei peripou 6 mines kai pote den tou dimiourgise provlima.Ciao!

Δημοσ.

REGION FREE

=====================

1. Πατησε OPEN (το συρταρακι ανοιγει)

2. Πατησε διαδοχικα 1-3-7-9 στο remote control

3. Πατησε 0 ( Region Free το 0 - εμφανιζεται 0 πανω αριστερα)

4. Πατησε CLOSE (το συρταρακι κλεινει)

δουλευει αυτο?

μου δειχνει τα χ οταν παταω τα νουμερα αλλα 0 δεν βλεπω κ οταν βαζω region1 dvd bgazei wrong region.

στο setup k meta 1-3-7-9 emfanizei katw katw region 2

Δημοσ.

εχω παρει και εγω το συγκεκριμενο player με το 1 τσιπακι, εχω κανει την αναβαθμιση με το τελευταιο firmware rc2.Ολα καλα μεχρι εδω και οι υποτιτλοι και

ο ηχος.Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι γιατι σχεδον σε ολες τις ταινιες οσο και εαν εχω πειραματιστει με το pan 16/9 3/4 η εικονα δεν γεμιζει ολη την οθονη της tv 28 ιντσων που εχω.Α και κατι ακομα αυτο το progressive τι ακριβως ειναι?Ευχαριστω

Δημοσ.

psithika ki egw na to parw, alla se 3 carrefour pou piga to eixane mono gia ''vitrina'' :(

mporw na to vrw kai kapou allou, paidia?

episis m' endiaferei poly na mporw na paiksw R1 diskakia -einai ontws eukolo to region hack?

(patas ena syndyasmo pliktrwn kai teleiwses?)

-thanx-

Δημοσ.
psithika ki egw na to parw' date=' alla se 3 carrefour pou piga to eixane mono gia ''vitrina'' :(

mporw na to vrw kai kapou allou, paidia?

episis m' endiaferei poly na mporw na paiksw R1 diskakia -einai ontws eukolo to region hack?

(patas ena syndyasmo pliktrwn kai teleiwses?)

-thanx-[/quote']

Το region hack λειτουργεί το δοκίμασα στο live shit -metallica και fight club special editon region 1 όλα τα παραπάνω

Τώρα για σημείο πώλησης το ψάχνω και εγώ για τι θέλω να πάρω άλλο ένα κομμάτι αλά δεν βρίσκω πουθενά αμα βρείς σφύρα μου να "τσιμπίσω" ένα ακόμα

Δημοσ.

Σε μηχάνημα που είναι ήδη περασμένο το φιρμγουεαρ, πώς μπορώ να ελέγξω ποια εκδοση εχει ωστε να δω αν χρειαζεται αναβαθμιση; Χρειαζεται ξανα ανοιγμα ή αναφερεται καπου τι τυπος φιρμγουεαρ εχει ηδη εγκατασταθει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...