Προς το περιεχόμενο

Divx Player GVG DVX420 45e sto Carrefour!!!!!!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 493
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ma einai sovaroi?? giati na skaseis tosa fraga eno perneis ena kanoniko seriako me miso ante 1 euro???? apla prosexeis to pinout...eleos...

apo oti katalaba den kanei to kanoniko seiriako. i moni periptosi na doulepsi ena aplo seiriako einai na ftiakseis kai ena allo kuklomataki

Δημοσ.

Geia sas.Paidia evala mia aggelia http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=120724 sxetika me to parapano montelo.Rixte sas parakalo mia matia...Me endiaferei na agoraso ena "etoimo" Divx Player GVG DVX*** pou na paizei aneta (kai xoris !@#!@#$ arlabounezikous xaraktires) ellinika subs, etsi akrivos opos ta diavazei o Windows Media Player (me xrisi tou vob sub-add on)

Euxaristo poli!

YG.Moderators sas parakalo min to diagrapsete apo edo, kathos exei na kanei kai me to topic pou anaferontai odigies gia ton sigkekrimeno Divx Player , kai me eksipiretisi apo kapoion pou na exei kanei ta problepomena vimata gia na ginei i douleia me ta gr subs.Euxaristo kai pali :D

Δημοσ.
apo oti katalaba den kanei to kanoniko seiriako. i moni periptosi na doulepsi ena aplo seiriako einai na ftiakseis kai ena allo kuklomataki

Sosta.

To Tx kai Rx apo to kalodio tou kinitou bgazei alli tasi apo ayti tou aplou seiriakou..

Δημοσ.
Geia sas.Paidia evala mia aggelia http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=120724 sxetika me to parapano montelo.Rixte sas parakalo mia matia...Me endiaferei na agoraso ena "etoimo" Divx Player GVG DVX*** pou na paizei aneta (kai xoris !@#!@#$ arlabounezikous xaraktires) ellinika subs' date=' etsi akrivos opos ta diavazei o Windows Media Player (me xrisi tou vob sub-add on)

Euxaristo poli!

YG.Moderators sas parakalo min to diagrapsete apo edo, kathos exei na kanei kai me to topic pou anaferontai odigies gia ton sigkekrimeno Divx Player , kai me eksipiretisi apo kapoion pou na exei kanei ta problepomena vimata gia na ginei i douleia me ta gr subs.Euxaristo kai pali :D[/quote']

...και γιατι δεν κανεις μονος σου την αναβαθμιση;;

Η διαδικασια ειναι αρκετα απλη, αν ακολουθησεις τις οδηγιες....

Δημοσ.

ρε παιδια το εχω κανα διμηνο με σπασμνο firmware, αλλα τρεμει αρκετα η εικονα του, παιζει κανα update στο firmware που να το διωρθωνει?

Δημοσ.

Εχει αναφερθει τρεμοπαιγμα των υποτιτλων, απο μερικους χρηστες της εκδοσης με το 1 chip, με τα τελευταια firmware....

Θελω να ξερω αν ειναι γενικο το φαινομενο, προκειμενου να το διορθωσω...

Οσοι εχουν αυτη την εκδοση του player, ας απαντησουν...

...αναφεροροντας και την εκδοση του firmware που εχουν εγκατεστημενη...

Δημοσ.

εγω τεχω το προβλημα, φιλε zavlakas τι μπορεις να κανεις?

ver:05.00.03.06

sub ver:00.00.00.01

8032:05.00.03.06

SERVO:17.05.00.00

RISC:05.00.04.06

DSP:03.03.00.96

τωρα απο firmware ...δεν θυμαμαι πως το βρισκω, παντως εχει το background με την καρδια απο δενδρα αν βοηθαει.......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...