Προς το περιεχόμενο

dreamweader help topic

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπων παιδια πολυ καιρο τωρα προσπαθω να καταλαβω μερικα πραγματα απο web desine

εχω αρκετα βιβλια που τα πηρα με πολυ κοπο διοτι καταραμενα λεφτα..

πχ ασχολουμε με php εχω ενα site με cms τωρα μαθαινω να προγραματιζω με php αλλα.. το προβλημα μου ειναι οτι ξεκινησα λαθως με τι μια php anyway δε με χαλαει εξαλου ξερω τα βασικα απο html και οτι χρειαζομαι ρωταω λοιπων επειδη δε εχω ασχολιθει με html editor και επειδη δε εχω τα χρηματα για book και επειδη

δε ξερω τα απταιστα αγγλικα για τετοιου ειδους e books θελω βοηθεια με dreamweader εξάλλου δε πιστευω οτι πρεπει να τα παρατησω διοτι δε ξερω αγγλικά οπως και εγώ θα υπαρχουν πολλοι αλλοι σαν και εμενα οπωτε ας λεμε εδω τις ερωτησεις μας εμεις οι ασχετουλιδες και ας μας απαντανε μερικά τσακαλια..

πρωτο ερωτημα ξεκιναω να κανω ενα template καθετο πχ με (tamble) αλλα βλεπω οτι στο πανω μερος υπαρχει παντα ενα κενο (μισο ποντο περιπου ) πως μπορω να το εξαλειψω? και πως μπορω να βαλω χρωμα μεσα στο table?

><html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7">
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>
<table width="245" border="1">
 <tr>
   <th height="293" scope="row"> </th>
 </tr>
</table>
</body>
</html>

Δημοσ.

1. Πηγαίνεις στο μενού Modify -> Page Properties... και στην κατηγορία Appearance βάζεις 0 pixels στο Left Margin και στο Top Margin.

2. Επιλέγεις το Table που θέλεις να αλλάξεις χρώμα και στο panel Properties που βρίσκεται από κάτω έχει ένα κουτάκι που γράφει BG η BG Color... από έκει μπορείς να αλλάξεις το χρώμα του table κάνοντας κλικ επάνω του...

><html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7">
<title>Untitled Document</title>
<style type="text/css">
<!--
body {
margin-left: 0px;
margin-top: 0px;
}
-->
</style></head>

<body>
<table width="245" border="1">
 <tr>
   <th height="293" bgcolor="#FFCC00" scope="row"> </th>
 </tr>
</table>
</body>
</html>

Δημοσ.

αλλη ερωτηση πως μπορω να μεταφερω ενα table σε ενα ακριβες σημειο με το moyse πηγαινει η αριστερα η τερμα δεξιά υπαρχει κανενας τροπος και για αυτο ?

Δημοσ.

Πηγαίνεις στο μενού Insert -> Layout Objects -> Layer και σου προσθέτει μέσα στην σελίδα ένα καινούργιο Layer. Μετά μπορείς να βάλεις μέσα στο layer ότι πράγμα θέλεις (Tables, Εικόνες, Κείμενο) και απλά μετά θα μετακινήσεις με το mouse το layer σε όποιο σημείο της σελίδας θέλεις μεταφέροντας όλα του τα περιεχόμενα...

Δημοσ.

πω πω ρε αδερφε ... νομιζα οτι με αυτες τις αποριες θα πεθαινα heh! D με βοηθας παρα πολυ να το ξερεις.. tnxx!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να κάνω κι εγώ κανα δυό ερωτήσεις για να μην ανοίγω νέο θέμα μιας και στο βιβλίο ούτε και στο help μπορώ να βρώ άκρη.Λοιπόν στο παράθυρο που δουλεύω κάτω δεξιά μόλις πατήσω βγάζει μία παλέτα με αναλύσεις οθόνης οι οποίες είναι απενεργοποιημένες και δουλεύει μόνο το edit.Tι ρόλο παίζουν;Kαι γιατί όταν πατάω f12 για να τσεκάρω ο explorer μου ανοίγει σε πολύ μικρό παράθυρο;Και μία τελευταία:πως μπορώ να ρυθμίσω σε τι ανάλυση θα σχεδιάσω το x site και σε ποιές αναλύσεις θα μπορεί να παίζει.Sorry αν σας πρίζω αλλά είμαι νέος στο άθλημα και το βιβλίο σε μερικά πράγματα είναι για σφαλιάρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...