tempo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 λόγω διακοπών αναγκάστηκα να μπαίνω στο site του ΑΣΕΠ http://www.asep.gr για να δω κάτι αποτελέσματα. Στο site μπήκα χρησιμοποιώντας τον browser του Κ700i. To πρόβλημα είναι ότι αντι για ελληνικούς χαρακτήρες έβλεπα κάτι τετραγωνάκια και μερικά ακόμη ακαταλαβήστικα σύμβολα. Τι μπορεί να γίνει με αυτό το θέμα? Πρέπει να ρυθμίσω κάτι? ακόμη μήπως γνωρίζει κανείς να μου πει για την χρέωση αυτής της υπηρεσίας? Είμαι στο Vodafone 120 και δεν γνωρίζω αν η χρέωση γίνεται με τον όγκο των δεδομένων ή με την χρονική διάρκεια της σύνδεσης WAP
firewalker Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Η χρέωση είναι 0,35 ευρό κάθε φορά που συνδέεσαι χωρίς καμία άλλη χρέωση. Μόνο για το vLife. Για κάθε τι άλλο υπάρχει ογκοχρέωση 0.01 ή 0.001 (δεν θυμάμαι καλά) ευρό το kbyte. Μου είχε έρθει μήνυμα από την vodafone. Τα τετραγωνάκια τα έβλεπες γιατί το τηλ. δεν αναγνώριζε την γραμματοσειρά. Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνει κάτι.
tempo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 δηλαδή χρησιμοποιώντας τις λεγόμενες "Υπηρεσίες WAP" χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και το VodafoneLive? και χρεώνεσαι κάθε φορά 0,35ευρω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.