Προς το περιεχόμενο

[DC++] Προβλημα με uploads

JohnL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και λίγο καιρό κάθε φορά που κάποιος κατεβάζει από εμένα κάτι (ακόμα και τη filelist), η ταχύτητα download μου πέφτει σταδιακα και κατακόρυφα σε υπερβολικό βαθμό όμως... Δηλαδή μετά από λίγα δευτερόλεπτα φτάνει κυριολεκτικά το 0B/s. Ακόμα και να κλείσω το DC++, συνεχίζει να μη μπαίνει σε καμιά σελίδα και να μη μπορεί να συνδεθεί π.χ. το msn...

Τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

και σε εμενα αυτο γινεται.. για αυτο και σταματησα να κατεβασω απο το DC++. δοκιμασε το limewire..

* η επιλογη για Low send buffer δεν κανει τιποτα. *

Δημοσ.

Eiparxei analogo topic gia na linode apories tou DC++, des edw :)

Parolafta vohthise mas ligo, pes mas ti ISP exeis giati profanos to provlima den einai tou DC++ alla ti sindesis sou.

Akoma egw tha eperna to OTE na tous pw na mou kanoun ena restart ti grammi.

Δημοσ.

οχι ρε παιδια! το Dc++ απλα ειναι μονο για dsl,cable. στο kazaa κατεβαζουν απο εμενα αλλοι 5 και με isdn 64 κατεβαζω με 7,5

Δημοσ.
* η επιλογη για Low send buffer δεν κανει τιποτα. *

Ακριβως...

Eiparxei analogo topic gia na linode apories tou DC++' date=' des edw :)

Parolafta vohthise mas ligo, pes mas ti ISP exeis giati profanos to provlima den einai tou DC++ alla ti sindesis sou.

Akoma egw tha eperna to OTE na tous pw na mou kanoun ena restart ti grammi.

α) Το έχω προσέξει, απλά νομίζω ότι κάποιος περιμενε απαντήσεις οπότε θα γινόταν χαμός με τις ερωτήσεις.... :? Έτσι νομίζω τουλάχιστον... :razz:

β) Με Forthnet μπαίνω αλλά αυτό συμβαίνει μόνο στο DC++. Ο ΟΤΕ τι μπορεί να κάνει; (Η γραμμή δεν ειναι DSL, αλλά ISDN.)

Δημοσ.
οχι ρε παιδια! το Dc++ απλα ειναι μονο για dsl,cable. στο kazaa κατεβαζουν απο εμενα αλλοι 5 και με isdn 64 κατεβαζω με 7,5

KaZaA δε χρησιμοποιώ εδώ και κάτι χρόνια και ούτε πρόκειται... Ήταν το μόνο μερος που κολλούσα ιούς. Επίσης υπήρχαν και πολλά αρχεία κατεστραμμένα...

Στο DC++ πριν αρχισει αυτό το πρόβλημα κατεβαζα άνετα με 7,5, όσοι και να έπαιρναν από εμένα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...