Προς το περιεχόμενο

about program gia fotos

SLDRIVILAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xaireto ta paidia tou insomnia.thelo mia bohthia se ena zhthma poy me apasxolei.psaxno gia ena pro gia foto poy prin akoma anoikseis thn foto na soy deixnei to esoteriko tou(opos to programma ton windows millenium)alla synxronos na exei tis idiothtes tou ACDsee pou me ena koympi na pigeneis sthn epomenh foto.zhtao polla to ksero alla an kapoios gnorizei kanena pro kai kanena link gia na to katebaso parakalo peite mou.thanks se aytous pou tha asxolhthou.<p>www.spyros.50megs.com

Δημοσ.

An katalaba kala thelis na dixni tin foto se thumbnail ? (mikrografia) an nai to ACDSee to kanei afto

An oxi gine ligo pio safis<p>to "na soy deixnei to esoteriko tou" toulaxiston s'emena den leei tipota smile.gif" border="0

Δημοσ.

Έτυχε στο τελευταίο τέυχος του φωτογράφου να έχει στο ένθετο "photo digital" ένα αφιερωματάκι σε image viewers.και τα καλύτερα είναι:

1)Acdsee Ver. 4.0 - Acd Systems

2)Cumulus (Ver. 5.0.9 - Canto)

3)Fotostation Pto Ver. 4.5 - Fotoware

4)Smart Pix Manager (Ver. 5.2 - Xequte Software)

5)ThumbsPlus (Ver 4.5 - Cerious Software)<p>Ίσως κάποιο απο αυτά να κάνει αυτό που θέλεις.

Δημοσ.

thanks gia thn bohtheia alla thelo ena syggekrimeno programma poy pes p.x. exeis mia foto jpeg.prin akoma thn anoikseis blepeis oti apo ekso grafei jpeg,den deixnei katholou thn fotografia pos einai mesa.ayto zhtao na deixnei se mikrografia to esoteriko ths xoris na thn exo anoiksei.katalabate?an exete kati sto nou sas peite moy.thanks.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το βασικότερο όλων που ξέχασες να μας πεις είναι το λειτουργικό: Τι Windows έχεις; Kι αν έχεις Windows 95 (!!!), τι έκδοση Internet Explorer έχεις;<p>Υπάρχουν κολπάκια αλλά το κάθε λειτουργικό συμπεριφέρεται διαφορετικά.<p>Αν έχεις ας πούμε Windows 98 ή 98 Second Edition ή Millenium ή έεεεστω Windows 95 αλλά με εγκατεστημένο τον Internet Explorer 4 ή ανώτερο, μπορείς να κάνεις το ακόλουθο απλούστατο:<p>1.- Πηγαίνεις στο My Computer/Ο Υπολογιστής μου

2.- Στο μενού View/Προβολή διαλέγεις την τελευταία επιλογή Folder Options/Επιλογές Φακέλων

3.- Στην πρώτη καρτέλλα (General/Γενικά) διαλέγεις την τρίτη επιλογή: Customized/Προσαρμοσμένο και πατάς το κουμπί Settings/Ρυθμίσεις.

4. Στο παράθυρο που θα σου βγάλει, στην υπο-ενότητα Show Web content in folders/Eμφάνιση περιεχομένου Web σε φακέλους διαλέγεις την πρώτη επιλογή "For all folders with Web content/Για όλους τους φακέλους με περιεχόμενο Web"

5.- Πατάς ΟΚ και ξανά ΟΚ.

6.- Όπως είσαι στο My Computer/Ο Υπολογιστής μου, διαλέγεις πάλι από το μενού View/Προβολή, την δεύτερη (ή τρίτη) επιλογή που λέει as Web page/ως ιστιοσελίδα.<p>Αν όλα πήγαν καλά, στο αριστερό μέρος κάθε παραθύρου που ανοίγεις στο My Computer/Ο υπολογιστής μου θα βλέπεις μια μικρή προεπισκόπηση του κάθε αρχείου φωτογραφίας! smile.gif" border="0 <p>Δεν ξέρω αν στα Windows 2000 παίζει το ίδιο, έχω την εντύπωση όμως ότι λειτουργεί το "κολπάκι".<p>Στα Windows XP, απλά διαλέγεις από το View την επιλογή Thumbnails και καθάρισες... smile.gif" border="0 <p>@ adams: Α ρε adams, έγραψες δυό κουβέντες και με πρόλαβες!!! frown.gif" border="0 frown.gif" border="0<p>[ 25-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: paredwse ]</p>

Δημοσ.

Βρες οποιαδηποτε version του Picaview.Eιναι αυτο που θελεις.Μονο οταν το εγκαταστησεις να πας στα

options και να απενεργοποιησεις την εντολη preview για wave files.Επισης το συγκεκριμενο προγραμμα σου μετατρεπει τις φωτογραφιες σε οτι

μορφη θελεις.Αν δεν το βρεις στειλε μου e-mail να σου το στειλω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...