chronixp Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Agorasa prin ena mina to 5024 kai sindeomoun mesw ISDN kai den ixa apolitos kanena problima. Molis omos kanw sindesi dial-up mesw tou modem tou laptop apo allo simeio ektos spitiou, enw arxika sindeetai kai ola pane mia xara istera apo 3-5 min kanei disconect. Mipws xerei kaneis ti ftaiei? Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 meta apo 3-5 min kanei disconect kai paei na syndethei mipos allou? to leo mipos exeis kana dialer pano kai sou rixnei tin syndesi kalo tha htan na trekseis ena spy programa na deis, kai episeis na deis to option tou idle mporei na einai kai apo ayto. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chronixp Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Oxi den exei problima apo kanena dialer aplos giati to ekana format kai profanws den tha eixe prolabei na kolisei tipota. Den xerw mipws yparxoun tipota alles rithmiseis gia to modem!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 pote den ksereis............... to disconect sto kanei kai otan kaneis browse h katevazeis h otan to afhneis apla syndedemeno??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimakos77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 ακριβώς το ίδιο πρόβλημα κι εγώ.4 format με το σημερινό και εξακολουθεί να κάνει disconnect.έχω μείνει βέβαια μέσα και μια ώρα αλλά κατα μέσο όρο στο τέταρτο με πετάει.εγώ πίστευα ότι φταίει η γραμμή αλλά από ότι βλέπω....είσαι στα ίδια! (μόλις με πέταξε!!!) έψαξα και για drivers αλλά τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Τσεκαρετε τις γραμμες σας.... τα μοντεμ σας κατα 101% ειναι μια χαρα! Εγω βασανιζομουν με disconnections και χαμηλες ταχυτητες επι 9 μηνες... αλλαξα 3 μοντεμς για να ανακαλυψω οτι το προβλημα το προκαλουσε μια αναλογικη τηλεφωνικη συσκευη που ηταν συνδεδεμενη στο σπιτι. Απιθανα πραγματα μιλαμε... αλλα... γι αυτο ψαχτειτε καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimakos77 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 παίζει και αυτό φίλε kirimis (ήδη ζήτησα από οτε να κοιτάξει και να καθαρίσει την γραμμή μου) ,αλλά πολύ φοβάμαι ότι είναι κάποια πατάτα του acer γιατί εδώ που είμαι έχω κι άλλη γραμμή και μια απ'τα ίδια! συσκευή δεν έχω πάνω στη γραμμή οπότε τι άλλο να είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.