lazaross Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 δεν ξερω τι εγινε, αλλα οταν συνδεομαι στο Internet δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο στην taskbar. γιατι?
giannis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 to icon tis dialup enoeis? dokimases na kaneis ena restart?
Sam235 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Πήγαινε στις ιδιότητες της σύνδεσής σου και βάλε tick στην επιλογή στην επιλογή που λέει να εμφανίζει την σύνδεση στο task bar. Sam.
lazaross Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 ευχαριστω. αλλα τι μπορει να ξετικαρε αυτη την επιλογη; τεσπα.
aetos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 To idio provlima exo kai ego alla se mena ine klikarismeno kai den fenete stin status kai den mporo na aposindetho apo to internet para mono me epanekinisi. Ti sto diaolo ginete? Ftei to sp2? i kapio programma? ine spastiko pos mporo na kano aposindesi?
agent_smith Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 To idio provlima exo kai ego alla se mena ine klikarismeno kai den fenete stin status kai den mporo na aposindetho apo to internet para mono me epanekinisi. Ti sto diaolo ginete? Ftei to sp2? i kapio programma? ine spastiko pos mporo na kano aposindesi? Giati na kaneis epanekinisi an ksana klikareis sto eikonidio tis syndesis sou tha sou emfanisti to status window.
aetos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Isos den egina antiliptos. Den mou emfanizi to ikonidio eno to exo epilexi den emfanizete. Diladi ine epilegmeno kai stin status bar den emfanizete iparxi kati na kano na emfanisti?
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 O agent_smith μαλλον εννοει να πατησεις την συντομευση που ανοιγεις οταν κανεις την συνδεση.Θα σου βγαλει το status και απο κει μπορεις να κανεις disconnect. Επισης για τον ιδιο σκοπο μπορεις να δοκιμασεις απο command prompt με την εντολη ipconfig -realease ,αν θυμαμαι καλα.
aetos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Pedia den xero pou ofilota alla tixea to vrika. Piga ston PINAKA ELEXOY patisa to epiloges tilefonou kai modem. Eki den fenotan to Modem. Mou elege na epilexo topothesia. Pantos naste kala oli i doulia ginotan apo eki sas EFXARISTO
Snow Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Εχω το ίδιο πρόβλημα μόνο που δεν λύνεται με τον παραπάνω τρόπο. Για να εμφανιστεί το εικονίδιο σύνδεσης στο ιντερνετ πρέπει να πάω στο φάκελο "συνδέσεις δικτύου" και να κάνω ανανέωση (refresh). Επίσης όταν κάνω απενεργοποίηση της σύνδεσης, για να εξαφανιστεί το εικονίδιο, πρέπει πάλι να πάω στις "συνδέσεις δικτύου" και να κάνω πάλι αναέωση. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ανανεώνεται αυτόματα ο φάκελος "συνδέσεις δικτύου". Υπάρχει καμμιά ιδέα για να διορθωθεί?
lock Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τον snow και το πιο ενοχλητικό είναι οτι για να ξαναμπώ στο internet εαν έχω βγει πριν, η μόνη λύση είναι να κάνω επανεκκίνηση!
Snow Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τον snow και το πιο ενοχλητικό είναι οτι για να ξαναμπώ στο internet εαν έχω βγει πριν, η μόνη λύση είναι να κάνω επανεκκίνηση! Δεν χρειάζεται να κάνεις επανεκκίνηση... Μετά την αποσύνδεση θα πας στο φάκελο "συνδέσεις δικτύου" και θα κάνεις ανανέωση του φακέλου, οπότε θα εξαφανιστεί το εικονίδιο της σύνδεσης και πατώντας τη συντόμευση θα μπορείς να ξανασυνδεθείς. Το πρόβλημα όπως είπα στο προηγούμενο μήνυμα είναι ότι δεν ανανεώνεται αυτόματα ο φάκελος "συνδέσεις δικτύου" !!! Καμιά ιδέα???
lazaross Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 τι εννοεις οταν λες οτι δεν ανανεωνεται ο φακελος; δεν σου εμφανιζει το εικονιδιο της συνδεσης σου και τα εικονιδια για δημιουργια φακελων καθολου ή στα εμφανιζει απλα δειχνει οτι ειναι ακομα στο internet, ενω εχεις κανει αποσυνδεση;
PlaStiK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δοκιμάστε τη βοήθεια του παρακάτω άρθρου της Microsoft, συνήθως το πρόβλημα λύνεται κάνοντας ένα refresh στα δεδομένα του ADAP. (Start-->Run-->winmgmt /clearadap) http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;825826&Product=winxp Το άρθρο περιέχει λύσεις για ποικίλες περιπτώσεις, προτείνω να το διαβάσετε όλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.