oblivious Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Καλά ρε παιδιά! Τι γίνεται με αυτή την έκδοση; Είχα την 4.1.3 και όλα ήταν καλά και ωραία. Πριν λίγες μέρες βγήκε η καινούρια έκδοση και είπα να την εγκαταστήσω. Χρησιμοποιεί συνέχεια την CPU κατά 99% με αποτέλεσμα όλο το σύστημα να σέρνεται. Δεν εμφανίζει το tray icon στην Task Bar και δεν μπορείς να επέμβεις καν για να πειράξεις τις ρυθμίσεις. Κάποιος άλλος που την εγκατέστησε μου είπε πως είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Τι γίνεται; Εγκατεστημένα έχω τα Windows XP Pro με SP1. Έχει κανένας καμιά ιδέα;
Ros_Original Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 egw exw tin 4.2 version kai den exei tetoia problima. Tin exw sto laptop pou einai sindedemeno se broadband LAN kai den exw kanena prob an kai to diktio exei sinexws kinisi (downloading ...)
powerthunder Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Κανένα πρόβλημα, πάει μια χαρα. Εμένα είχε κάποια προβλήματα η προηγούμενη. Για δοκίμασε ένα clean install. Βάλε το SP2.
memento out of matrix Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Καλά ρε παιδιά! Τι γίνεται με αυτή την έκδοση; Είχα την 4.1.3 και όλα ήταν καλά και ωραία. Πριν λίγες μέρες βγήκε η καινούρια έκδοση και είπα να την εγκαταστήσω. Χρησιμοποιεί συνέχεια την CPU κατά 99% με αποτέλεσμα όλο το σύστημα να σέρνεται. Δεν εμφανίζει το tray icon στην Task Bar και δεν μπορείς να επέμβεις καν για να πειράξεις τις ρυθμίσεις. Κάποιος άλλος που την εγκατέστησε μου είπε πως είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Τι γίνεται; Εγκατεστημένα έχω τα Windows XP Pro με SP1. Έχει κανένας καμιά ιδέα; file kai ego molis perasa apo epano tin kainouria ekdosi eixa to idio provlima me esena... apla kane to exeis 1on kane export ta settings sou gia na mi sou spaei ta... (logokrisia) meta.. xilose to na mi mini ixnos tou 4.1.3 i 4.2.0 kai xanaperna to 4.2.0.. kaneis import ta settings sou kai eisai kirios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.