Προς το περιεχόμενο

X800Pro, πόσο ανεβαίνει??

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Aν εχεις τη δεύτερη τοτε είναι πολύ καλή' date=' θυμίζει έντονα την Arctic Cooling που θεωρείται κορυφαία λύση για αερα.. Για ήρεμα πράγματα δοκίμασε 480/480 και θα είσαι μια χαρά!

Δεν την έχω δοκιμάσει και πολύ, παρα μόνο σε world of warcraft όπου και δεν μάσαγε μια, σε χώρους που η 9800pro πριν ψιλοσκάλωνε... Εννοειται όλα HIGH.....[/quote']

Δεν θυμίζει την Arctic Cooling polaki, είναι της Arctic Cooling.

Η H.I.S. έχει συνεργασία με την Arctic Cooling, που τις βγάζει αυτή την customized version της Silencer :)

Δημοσ.

File billpeppa gia na mhn anoiksw allo thread na pw oti telika shmera mou stilan email oti vghke out of stock,opote paw gia allh :( .... check ligo aftes k dwse ta fwta sou! epsaxna kai Nvidia alla lew kalutera na parw Ati .... X800XL , X850XT

vlepw oti oi times eksartwntai apto chipset kai apthn speed....h prwth einai h fthnh h defterh tsouzei ligo :) les na ta xwsw mia kai kalh sthn X850XT? h prwth aksizei ta lefta ths? thx!!

P.s h X850XT h sugekrimenh foraei to X800XT chipset giauto einai fthnoterh apo autes me to 850XT chipset...ti kolpeta einai auta gamw!! :D i need more info plz!!!

Δημοσ.

Φίλε tsakonas:

Αφού βλέπω πως στο link δίνεις AGP κάρτες γραφικών, προφανώς έχεις σύστημα με AGP, οπότε η πρότασή μου ( που είχα υπόψιν ) να έπαιρνες μια X850XT PCI-Express με την ευκαιρία κάποτε να την "cross-fireαζες" βγαίνει εκτός κληρωτίδας, θα έλεγα να πάρεις την κάρτα που είναι πιο κοντά στις ανάγκες σου.

Σε τι monitor παίζεις? Τι ανάλυση χρησιμοποιείς @ games ?

Μπορείς να μας πείς και τα system specs σου ( μην τυχόν πάρεις κάτι που να είναι υπερβολικό και να bottleneckάρεται ) ?

Δημοσ.
Φίλε tsakonas:

Αφού βλέπω πως στο link δίνεις AGP κάρτες γραφικών' date=' προφανώς έχεις σύστημα με AGP, οπότε η πρότασή μου ( που είχα υπόψιν ) να έπαιρνες μια X850XT PCI-Express με την ευκαιρία κάποτε να την "cross-fireαζες" βγαίνει εκτός κληρωτίδας, θα έλεγα να πάρεις την κάρτα που είναι πιο κοντά στις ανάγκες σου.

Σε τι monitor παίζεις? Τι ανάλυση χρησιμοποιείς @ games ?

Μπορείς να μας πείς και τα system specs σου ( μην τυχόν πάρεις κάτι που να είναι υπερβολικό και να bottleneckάρεται ) ?[/quote']

Mobo δεν αλλαζω δυστυχως :( no money! καλο το crossfire alla not yet :( εχω Asus P4P800 με P4 @ 2.8 (παει ανετα 3.1 χωρις πολλα πολλα :) ) μνημες

756mb @266 κ οθονη 17" (σε κανα τριμηνο παω για 19 η 21 TFT ) ειναι λιγο παλιος ο υπολογιστακος ,παραπονο δεν εχω, πεταει!!! τα new games ομως διοτι εχω Nvidia ti4600 δεν τρεχουν καλα πλεον!! και τα παιζω ολα παντα στο 1024χ768 χ32 ....

Ααα κ κατι αλλο, να με ανησυχει που η Nvidia εχουν κατι παπ@ρι3ς παραπανω στα shaders k kserw gw! ???? H sta @@ mou k full gia ATI ?

Δημοσ.

Ο υπολογιστής σου είναι μια χαρά, με μόνη ένσταση τις μνήμες. Πιστεύω θα έβλεπες σημαντική διαφορά με 1gb @ 400Μhz γιατί στα 266 νομίζω χάνεις πάρα πολύ!!Είναι τεχνολογία 4+ ετών και σίγουρα φιμώνεις τον επεξεργαστή! :)

Εγώ από 9800pro πήγα σε Χ800pro όπως αναφέρω και στο τοπικ και είδα αρκετές διαφορές, βασικά χωρίς κολλήματα και σπαστή κίνηση σε αναλύσεις 1200Χ1024 που παίζω (native της 19'' TFT).

Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο FPS, αλλά γνωμη μου ειναι αντί να πάρεις το Χ850ΧΤ βασισμένη σε Χ800 core, να πάρεις μία Χ800pro ωστε να γλιτώσεις χρήματα. Ανεβάζεις λίγο πυρήνα και μνήμες και έχεις παρόμοιες επιδόσεις με την άλλη σε λιγότερα χρήματα! ;)

Δημοσ.
Ο υπολογιστής σου είναι μια χαρά' date=' με μόνη ένσταση τις μνήμες. Πιστεύω θα έβλεπες σημαντική διαφορά με 1gb @ 400Μhz γιατί στα 266 νομίζω χάνεις πάρα πολύ!!Είναι τεχνολογία 4+ ετών και σίγουρα φιμώνεις τον επεξεργαστή! :)

Εγώ από 9800pro πήγα σε Χ800pro όπως αναφέρω και στο τοπικ και είδα αρκετές διαφορές, βασικά χωρίς κολλήματα και σπαστή κίνηση σε αναλύσεις 1200Χ1024 που παίζω (native της 19'' TFT).

Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο FPS, αλλά γνωμη μου ειναι αντί να πάρεις το Χ850ΧΤ βασισμένη σε Χ800 core, να πάρεις μία Χ800pro ωστε να γλιτώσεις χρήματα. Ανεβάζεις λίγο πυρήνα και μνήμες και έχεις παρόμοιες επιδόσεις με την άλλη σε λιγότερα χρήματα! ;)[/quote']

Το ξερω φιλε μου αλλα τι να κανω ειναι πανακριβες οι πουτ...... :)

για το παρόν config σου θα έλεγα να πάρεις μια X800XL.

k egw gia ekei paw..... thx mates!!

Δημοσ.
Ααα κ κατι αλλο, να με ανησυχει που η Nvidia εχουν κατι παπ@ρι3ς παραπανω στα shaders k kserw gw! ???? H sta @@ mou k full gia ATI ?

Για μένα ο χρήστης λογικά αναβαθμίζει όταν θεωρεί ότι έχει ανάγκη για αναβάθμιση και ένας από τους βασικούς γνώμονες είναι ο συσχετισμός απόδοσης/τιμής.

Πάραυτα αν όντως σε ανησυχεί το παραπάνω, θα μπορούσες και να περιμένεις 6 βδομάδες ακόμα μέχρι να ανακοινώσει η ΑΤΙ την δική της SM3.0 πρόταση. Οι τιμές όμως θα είναι αρχικά αρκετά τσουχτερές για το μεγάλο μοντέλο και η διαθεσιμότητα σχετικά περιορισμένη. ΄Ασε που θα χρειαστείς ένα αρκετά δυνατό επεξεργαστή για να σου κάνει μια τέτοια κάρτα μεγάλη διαφορά.

Μια χαρά θα σου είναι η X800XL.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...