Chris2k5 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω ένα πρόγραμμα για να κάνω αντιγραφή DVD σε δισκάκια Dual Layer. Δεν θέλω να κάνω μετατροπή σε Divx.
adams Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Καλως ηρθες. dvddecrypter (κατεβασε το απο το http://www.doom9.org) file-mode-iso read και μετα iso write.
Chris2k5 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Δεν είχα προσέξει ότι έχει αναζήτηση το site. και πάλι ευχαριστώ. :grin:
advantix Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Ίσως να έχει υποθεί και παλαιότερα αλλά θα ήθελε την βοήθειά σας. Έχω 6 βιντεάκια σε mpeg μορφή και θα ήθελα να τα κάνω ένα DVD όπου να παίζει και σε οικιακό DVD player. Στο αρχικό μενού θα ήθελα να έχει 6 διαφορετικά παράθυρα ώστε να επιλέγεις να δεις το καθένα ξεχωριστά που θες και μόλις τελειώσει να επιλέγεις menu και να γυρίζεις στο αρχικό μενού για να επιλέξεις ένα άλλο. Με ποιο πρόγραμμα θα τα μετρατρέψω σε VOB αρχεία και γενικός από εδώ και πέρα ποια είναι η ακριβής διαδικασία και με ποιο πρόγραμμα :?:
jimn Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 kai to dvdstyler kanei poly eykola thn doyleia poy theleis kai einai kai free
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.