Pixmaniac Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 se blepw polu enymerwmeno KGP me entiposiazeis exeis pantos apoluta dikio etsi einai ta pramata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_DiMoN_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Πολύ ενδιαφέρον το topic.. Αγόρασα κι εγώ απο το Pixmania 2 ολόκληρους υπολογιστές και πλήρωσα έξοδα αποστολής μόνο 15? (για την ακρίβεια 12,6?)... Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος... Όμως έτυχε μια παό τις 4 μνήμες Corsair που πήρα να είναι χαλασμένη, δεν λειτουργεί. Μήπως τυχαίνει να γνωρίζετε ποιός είναι ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopmaniac Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Πολύ ενδιαφέρον το topic.. Αγόρασα κι εγώ απο το Pixmania 2 ολόκληρους υπολογιστές και πλήρωσα έξοδα αποστολής μόνο 15? (για την ακρίβεια 12' date='6?)... Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος... Όμως έτυχε μια παό τις 4 μνήμες Corsair που πήρα να είναι χαλασμένη, δεν λειτουργεί. Μήπως τυχαίνει να γνωρίζετε ποιός είναι ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα;;[/quote'] Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η εταιρεία Braintrust τηλ. 210-6995825 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_DiMoN_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Τους πήρα τηλέφωνο και μου λένε ότι δεν μπορούνε να καλύψουνε κάτι που δεν το αγόρασα από αυτούς. Βέβαια μου επιβαιβεώσαν ότι είναι οι αντιπρόσωποι της Corsair. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vask Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 "a kalo..." Pixmaniac??! gia pes mas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeminiMAX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η εταιρεία Braintrust τηλ. 210-6995825 Τι θυμηθηκα τωρα... Ειχα πιασει δουλεια εκει καποτε και πανω στο 2ωρο εφυγα. Πολυ μπαχαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopmaniac Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Κοίτα ξέρω προσωπικά τον ιδιοκτήτη της εταιρείας και κάναμε και κουβέντα απο το τηλ. προχθές ( Είναι πελάτης της εταιρείας που δουλεύω- κατασκευαστική καμμία σχέση με κομπιούτερ. ) Πιστεύω πως είναι καλή εταιρεία και δεν καταλαβαίνω γιατί σου έδωσαν τέτοια απάντηση. Ζήτα να μιλήσεις με τον Χρήστο ( είναι ο ιδιοκτήτης ) και ανέφερε του το πρόβλημα σου. Νομίζω θα βρεις άκρη. Φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Να πω κατι κι'εγω . Εκανα μια παραγγελια προχτες απο το eshop ενα σκληρο . Η τιμη ηταν -με φπα κλπ- στα 57 και κατι ψιλα κ το κοστος αποστολης 3 ευρω . Οταν τελειωσε η κοστολογηση κλπ η τιμη εφτασε τα 62.90 . Οταν πηρα να μαθω γιατι αυτη η επιπλεον επιβαρυνση εμαθα κατι που δεν ηξερα . Οτι Αττικη θεωρειται ΜΟΝΟ η Αθηνα . Αν εχεις την ατυχια να μενεις Βορεια -Ανατολικη- Δυτικη -Νοτια Αττικη θεωρεισαι υπολοιπη Ελλαδα και πληρωνεις 5.5 ευρω . Υ.γ. Αν και δεν εχω λαπτοπ αλλα επιτραπεζιο , το εγραψα εδω μιας και ειναι ''καπως'' γενικο το θεμα . Αν δεν κολλαει ,θα γινει μια διορθωση πανω του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.