Stathogatos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Καλησπέρα... Θέλω μια βοήθεια για τον πρίγκηπα 2 γιατί έχω κολλήσει εδώ και καιρό σε ένα σημείο.. Βρίσκομαι στην αίθουσα του θρόνου μαζί με την empress (έχοντας συμπληρώσει 5 από τα 7 ή 7 από τα 9-δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή- δαχτυλίδια που είναι στο πάτωμα στο δωμάτιο με την τεράστια κλεψύδρα, ακριβώς πριν από την αίθουσα του θρόνου) και αφού λογομαχούμε και σπάζω τον θρόνο , πηγαίνουμε στην αίθουσα που αλλάζει το παρόν με το μέλλον και αντίστροφα.. Αφού λοιπόν σφραγίζει ο θρόνος με τις κοτρώνες,(άρα δεν υπάρχει δίοδος προς τα πίσω) και σπρώχνω την empress στο μέλλον....από εκεί και πέρα το χάος..! Δηλαδή, ούτε ο πρίγκηπας μπορεί να μεταφερθεί και αυτός στο χρόνο γιατί δεν αλλάζει περιβάλλον όταν πηγαίνω στο σημείο αλλαγής, αλλά και ούτε μπορώ να βρω άλλη διεξοδο για να συνεχίσω το παιχνίδι... Σας παρακαλώ κάποιος που έχει περάσει το σημείο ας μου πει τι μπορώ να κάνω ή τι πιθανόν μου έχει διεφύγει, για να συνεχίσω κανονικά...
estenough Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Στο portal πρέπει να μπεις. για προσπάθησε να το ξαναενεργοποιήσεις, μήπως έχει φάει καμια κομπλα το παιχνίδι. αν δεν βρεις άκρη, πες μου το όνομα που εμφανίζεται στα saves,ακριβώς όπως το λέει, να σου στείλω το επόμενο, αυτό που έχεις περάσει το portal. πες μου και πόσα life upgrades έχεις πάρει, μην σου στείλω λάθος. έχω saves για 7 και 9 life upgrades
dr_psiloulis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Re pedia pos tha kano backup ta save mou?Pou vrisknte den boro na ta vro?
estenough Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Τα saves είναι εδώ: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\POPWWPROFILES
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.