ZELDA Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 παιδια μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να κανω ξασκρισμα σε photoshop υπαρχει κανενας τροπος γιατι με το λασσο δε τα καταφερνω παντα μηπως υπαρχει κανενα προγραματακι που να το κανει αυτοματα με καλα αποτελεσματα?
Jikail Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Χωρίς να καταλαβαίνω απόλυτα την λέξη 'ξάσκρισμα' δοκίμασε μήπως σε βοηθάει το 'extract'...
ThundeR_21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 xrisimopoihse thn magnhtikh "pena". Dhmiourgei "monopati" (paths) kai meta poly eukola mporeis na kaneis select-invert to antikeimeno sou kai na kaneis delete to background. Elpizw na boithisa
nautilus7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Αν εννοείς ξάκρισμα, δηλαδη να αφαιρέσεις το "γύρω γύρω" μιας φωτογραφίας, πρέπει να επιλέξεις το εργαλείο "Rectangular marquee tool" για να μαρκάρεις το κομμάτι που θες και μετά να επιλέξεις την εντολή "crop" ή πιο απλά μια δεύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο "crop tool".
ZELDA Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 poio einai ayto to tool ? to lasso ennoeis ????
nautilus7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Οχι! Θα το βρεις μαζί ακριβώς από πάνω, κάνοντας δεξί κλικ!
panospc Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Με την απλή γόμα εάν το σβήσεις προσεκτικά νομίζω πως έχεις το καλύτερο και πιο γρήγορο αποτελέσμα. Εγώ μόνο έτσι πετυχαίνω καλό και αξιοπρεπές αποτέλεσμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.