DIMITRISG Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 εχω εγκαταστησει το microsoft antispyware εχω επίσης firewall sygate και antivirus avast. Καθαριζω το συστημα με system mechanic Να απεγκαταστήσω το antispyware η όχι Ξέρει κανεις αν ειναι αποτελεσματικό ή μπαρούφες
giannis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 ego tha soy sinistousa na valeis mono to webroots spy sweeper
TSOPK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Το ειχα κανα μηνα αλλα, πολυ ησυχια βρε παιδι μου. Δεν χτυπαγε τιποτα και παραξενευτηκα. Βαζω το AD-AWARE 1.05 PRO και μου βρηκε 3-4 spyware. Ασε που ηταν και πολυ βαρυ (σε 2,4 με 1GB ram). Οταν εκανε scan, σερνοταν το pc. Οταν βγει κανονικη εκδοση, βλεπουμε.
tzoykas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Η τακτική που ακολουθώ είναι να έχω 3-4 εγκατεστημένα, χωρίς real-time scanning. Κάθε 15 μέρες κάνω ένα scan το βράδυ, και το καθένα από αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω βρίσκει και διαφορετικά spyware/adware/malware/πεστοπωςθεςware .... Τίποτα ιδιαίτερα κακόβουλο και τίποτα που να μην αφαιρείται. Να προσθέσω και το Pest patrol. A και να μη ξεχάσω .... δε χρησιμοποιώ explorer .... :grin:
tom31 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δεν ξέρω αν θα πρέπει να το απεγκαταστήσεις. . . αυτο που ξέρω είναι οτι το microsoft antispyware (GIANT) κάνει πολύ καλά την δουλειά του, ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Όλα αυτά βέβαια έχουν σχέση και με την υπόλοιπη προστασία του υπολογιστή antivirus, firewall k.t.l Πληροφοριακά εγω έχω F-Secure Anti-Virus Client Security 5.56 και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Υ.Γ πριν το giant χρησιμοποιούσα ad-aware se και το θυσίασα για χάρη του
nimik Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δεν ξέρω αν θα πρέπει να το απεγκαταστήσεις. . . αυτο που ξέρω είναι οτι το microsoft antispyware (GIANT) κάνει πολύ καλά την δουλειά του' date=' ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Όλα αυτά βέβαια έχουν σχέση και με την υπόλοιπη προστασία του υπολογιστή antivirus, firewall k.t.l Πληροφοριακά εγω έχω F-Secure Anti-Virus Client Security 5.56 και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Υ.Γ πριν το giant χρησιμοποιούσα ad-aware se και το θυσίασα για χάρη του[/quote'] Συμφωνω κι εγω...το Microsoft φαινεται το καλυτερο και πιο πληρες κατα την γνωμη μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.