Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασίες Notebook (χρήσιμες αναφορές)

theohatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
OK, στο έστειλα...

Σε ευχαριστω φιλε μου,παντως ουτε με αυτο μου δειχνει την θερμοκρασια της cpu μονο του σκληρου δειχνει.

Δημοσ.

ΤURBO-X 17WDT 64 BIT (P4 670, 2GB RAM, 7800GTX)

CPU IDLE: 45C

CPU FULL LOAD: 70C

GPU IDLE: 65C

GPU FULL LOAD: 115C!!! ( Στο δεκάλεπτο οπότε στην ουσία δεν μπορώ να παίξω παιχνίδια)

Δημοσ.
ΤURBO-X 17WDT 64 BIT (P4 670' date=' 2GB RAM, 7800GTX)

CPU IDLE: 45C

CPU FULL LOAD: 70C

GPU IDLE: 65C

GPU FULL LOAD: 115C!!! ( Στο δεκάλεπτο οπότε στην ουσία δεν μπορώ να παίξω παιχνίδια)[/quote']

Φιλε και γω turbo-x εχω και δεν μου δειχνει τη θερμοκρασια της cpu με τα προγραμματα ,μηπως θελει καποια ρυθμιση?

Το mobilemeter γραφει τα εξης στα options στη cpu (mobilemeter can not measure processors temperature on this system.The temperature can be measured only when ACPI is used for the thermal management.Laptop PC often uses ACPI,but Desktop PC seldom uses it.)βγαζει κανεις καμια ακρη?

Δημοσ.
Εγώ χρησιμοποιώ το Everest Ultimate Edition 2006 για να δω τις θερμοκρασίες. Μια Trial Version μπορείς να κατεβάσεις από εδώ

To εχω και αυτο,τιποτα τα ιδια δεν μου βρισκει την cpu.Mono to mobileMeter μου γραφει οτι κατι συμβαινει

(Το mobilemeter γραφει τα εξης στα options στη cpu (mobilemeter can not measure processors temperature on this system.The temperature can be measured only when ACPI is used for the thermal management.Laptop PC often uses ACPI,but Desktop PC seldom uses it.)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Με FSC Amilo M1451G όταν τρέχει στα 2.0GHz έχω:

CPU Idle: 80

CPU Full Load: 96 και βάλε...

HDD Idle: 51

HDD Full Load: 58 και βάλε...

Κοινώς σβήνει για την πλάκα του αν δεν το ρίξω στα 1.20GHz (για να είμαι στους 71 σε Idle)... Μάλλον έχω πρόβλημα, ε;

Δημοσ.

Καλησπερα σας εχω εναν φορητο hp pavilion ze1250 ζεστενεται υπερβολικα μπορει καποιος να μου στειλει το mobile meter στο [email protected] να δω τη γινεται με τις θερμοκρασιες για να δω τη μπορω να κανω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...