AlienHack Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Κοιταξτε , για τις θερμοκρασιες της X700 που λετε. Ειναι γνωστο οτι τα Fujitsu-Siemens δεν εχουν και την καλυτερη σιαρυθμηση εσωτερικα αποτε ζεστενονται λιγο παραπανω. Παντος μια λυση υποθετω οτι ειναι (αν δεν παιζεισ παιχνιδια και δεν χρειαζεσαι την καρτα γραφικων να τρεχει στο 100% των επιδωσεων της) να κατεβασεις το προγραματακι Atitool . Με αυτο πολυ ευκολα μπορεις να "παιζεις" με την ταχυτηατ της καρτας γραφικων σε πυρινα και μνημη. Βασικα χρησιμοποιειτε για overclocking αλλα το ιδιο ευκολα κανει και underclock οποτε και λογικα πεφτει και η θερμοκρασια της καρτας..
nobleman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Κοιταξτε , για τις θερμοκρασιες της X700 που λετε. Ειναι γνωστο οτι τα Fujitsu-Siemens δεν εχουν και την καλυτερη σιαρυθμηση εσωτερικα αποτε ζεστενονται λιγο παραπανω. Παντος μια λυση υποθετω οτι ειναι (αν δεν παιζεισ παιχνιδια και δεν χρειαζεσαι την καρτα γραφικων να τρεχει στο 100% των επιδωσεων της) να κατεβασεις το προγραματακι Atitool . Με αυτο πολυ ευκολα μπορεις να "παιζεις" με την ταχυτηατ της καρτας γραφικων σε πυρινα και μνημη. Βασικα χρησιμοποιειτε για overclocking αλλα το ιδιο ευκολα κανει και underclock οποτε και λογικα πεφτει και η θερμοκρασια της καρτας.. Ευχαριστώ για την απάντηση... το έχω βέβαια ήδη κάνει αλλά δεν είδα διαφορά... μήπως με τα win64?
hazopoulis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 multirama smg 180-400 h kati tetoio pentium mobile 1.86 ati radeon x700 256mb(351gpu/662mem) thermokrasia paizei metaksi 40-60 kai otan trexoun paixnidia stathera guro stous 52-53 akoma kai me overclocking.sorry gia thn lakonikothta, proth fora grafo se foroum
nkmosch Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 sony vaio fe11s56C cpu 35C HDD file mou se parakalw mporeis na mou dwseis tis prwtes entypwseis sou gi'auto to teras? eimai ena vhma prin na to parw kai skeftomai mono oti exoun ta mediacenter kai thelw na valw ta pro, mporw???episis apo autonomia pws pane? euxaristw
thief7710 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 file mou tha sou po tis entiposeis mou.1o einai panemorfo.2ota media center kai ego ta fobomoun.alla an den kaneis esy click gia na arxisoun den prokitai na katalabeis oti ta exeis.xp pro sp2 einai auto pou blepeis kai douleueis.an kai ena problimataki pou mou emfanise (des sto Topic "maurizei i othoni") mallon apo ta media center itan giati ta skalisa.tora lithike.tromera grigoro den einai.einai antistixo enos pentium m sta 1,8-2,0GH.apla mporei na kanei polla pragmata mazi aneta.px exeis mp3 na paizei.oti kai na anoikseis parallila to mp3 den tha kopei oute gia ena deyterolepto.to wifi kai bluetooth douleuoun apsoga.i othoni...skizei apla.sta paixnidi tora half life 2 teleia,doom 3 sto high epipedo detail kala,wost wanted teleia me ola foul.FEAR 640*480 medium kirios gia na paei kala.auta eixa na sou po.an kollas sta media center min to skeftesai katholou.parto sbise tis sintomeuseis apo to start kai se mia bdomada tha eisai sigouros oti exeis xp pro.
RaNd Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Acer Aspire 1553LM AMD Mobile 2400+ Battery 1: charging, 97%, 00:40:00 until charged Thermal 1: ok, 43.0 degrees C Σε normal χρηση και max 70 οπου τα 2 fans δουλευουν full PS. Ειναι moded και το μεγαλο φαν της CPU δουλευει μαζι με το μικρο στις ιδιες στροφες. (2400 min- 5400 max) Συντομα κ με ΑΤΙ 9700, εκει να δουμε τι θα κανει . . .
gboy Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Βρε παιδια οποιο προγραμμα και αν εβαλα κανενα δεν μου δειχνει την θερμοκρασια της cpu μονο του δισκου δειχνει γιατι?
elteo Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 δοκίμασες το Speedfan? εμένα μου δείχνει σε toshiba 4 ετών ακόμα και του hdd την θερμοκρασία...
gboy Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δεν εχω toshiba ειναι turbo-x P4 M1.7 δοκιμασα ολα τα παραπανω προγραμματα και το speedfan ,εκτος απο το mobilemeter γιατι δεν μπορω να το κατεβασω απο τα links αυτα ,και ολα μου δειχνουν μονο του δισκου την θερμοκρασια.
kavatzoulas Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 ειμαι ευτυχισμενος κατοχος ενος fujitsu siemens amilo m 1451g centrino 760 2gb ram kai 80gb hard disk ati x300 ,για τις δουλειες που κανω με το laptop ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη ποιοτητα και τις επιδοσεις του.στο θεμα θερμοκρασιες στην αρχη με ειχε πιασει ενα πανικος αφου πιστευα οτι οι centrino δεν σηκωναν μεγαλες θερμοκρασιες ετσι σημερα μετα απο 8 μηνες συμβιωσης τα αποτελεσματα των μετρησεων με διαφορα προγραμματα εχω τις εξης μετρησεις cpu idle στα 800 37c hard disk στους 25c cpu max sta 2000 61-70c αλλα σε ripping εχει φτασει και τους 82c hard disk στους 43c οταν τελειωσει η εγγυηση θα του αλλαξω τη θερμικη παστα με arctic silver εχω διαβασει σε πολλα forum οτι κατεβαζει τη θερμοκρασια 3c
madboy Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Fujitsu Siemens 1437G idle 800 Mhz cpu temp 38oC hdd temp 31oC. Τώρα σε max δεν εχω μετρήσει θερμοκρασίες αλλά εχω δει να φτάνει και 60+.
gboy Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Μπορει να μου στειλει καποιος το mobilemeter να δοκιμασω και αυτο μπας και μου δειχνει θερμοκρασια cpu? [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.