shox Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 katarxin na xeretiso tous pantes. to laptop mou einai Acer Aspire 1692 (PM1.73, 1024 RAM, ATI Radeon X700 128 mb) exo kai ta 3 programata gia temperatures kai mou lene: (idle) mobmeter: temperature: 53 C , HDD 40 C speedfan: temperature: 33 C , HDD 40 C Pc wizard: temperature: 33 C , HDD 40 C. Na akouso to enstikto mou oti kai ta 3 den xeroun ti lene :-P i kapoio apo afta exei dikio?? BTW, meno Holland opote exei mono krio edo!
Dj_Grego Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Με speedfan... Compaq Presario 1515EA P4 2.4Ghz, Ati Mobility 7500 Cpu 58 Idle, Cpu 72 Max Στο max όμως σβήνει λόγω προστασίας. Οπότε όποιο παιχνίδι και να παίξω στα 5 λεπτά μέσα το Laptop σβήνει.
shox Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 giati den tin apenergopoieis??? ego mexri quake 4 epaixa me 1024 analisi!
nobleman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Ξεθάβω το θέμα για να δείτε αυτό και να πείτε τη γνώμη σας... και εδώ η τιμή του...!!! Λέτε να κάνει δουλειά;;;
nimik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Χτες πηρα α υ τ ο αφου ειχα ακουσει και διαβασει καλα λογια....αισθητικα δεν μ'αρεσει πολυ καθως σηκωνει το λαπτοπ αρκετα ψηλα στο πισω μερος .....τωρα οσον αφορα την αποτελεσματικοτητα του,η θερμοκρασια του δισκου επεσε απο 50-52 στους 39-41,αρκετα καλο ετσι,στην cpu ελαχιστη διαφορα,μια και το ανεμιστηρακι χτυπαει στην μεση του λαπτοπ κι οχι πανω δεξια που βρισκεται ο επεξεργαστης ,αυτο που ομως παρατηρησα ειναι οτι πλεον δεν ανεβαινει ευκολα πανω απο τους 67-70 C,και δουλευει κανονικα γυρω στους 50-53 C.... Συμπερασμα ..? αρκετα καλο για τα λεφτα του (18ευρω),απλα αισθητικα δεν ειναι κι οτι καλυτερο κατα την γνωμη μου...
tom-f Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Ξεθάβω το θέμα για να δείτε αυτό και να πείτε τη γνώμη σας... και εδώ η τιμή του...!!! Λέτε να κάνει δουλειά;;; Αρκετά καλό φαίνεται αυτό που βρήκες και όχι τόσο αντιαισθητικό όπως η βάση απο το πλαίσιο.Καλή και η τιμή.Αν το έχει κάποιος ας μας δώσει πληροφορίες.Αν είναι κάνουμε και καμια ομαδική παραγγελία.
dazzlestef Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Nimik απο θορυβο πως παει? ποσα ντεσιμπελ εχει?
nimik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Nimik απο θορυβο πως παει? ποσα ντεσιμπελ εχει? Δεν ακουγεται καθολου,αισθητικο ειναι το προβλημα..
nobleman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Μια και το θέμα θερμοκρασία πάντα "παίζει" στα laptops, βρήκα αυτό που είναι παλιό αλλά ας το έχουν υπόψιν τους οι επίδοξοι στην κυριολεξία χρήστες φορητών όπως υποδεικνύει και η ερμηνεία της λέξης...
nobleman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Άνοιξα το laptop και διαπίστωσα ότι κάτω από τη δεξιά παλάμη, όπου βρίσκεται η κάρτα γραφικών ATI X700, η θερμοκρασία είναι πιο υψηλή από την αριστερή πλευρά, όπου βρίσκεται ο σκληρός και ο οποίος είναι συνήθως στους 40° C!!! Πώς μπορούμε να ρίξουμε τη θερμοκρασία στην κάρτα γραφικών; Δεν παίζω παιχνίδια και σκέφτομαι μήπως υπάρχει τρόπος να ρίξω τη θερμοκρασία... Έχω εγκαταστήσει το ATI Tray Tool αλλά δεν βρίσκω τίποτα εκεί... Καμιά ιδέα;
peugos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Φίλε nobleman εγώ το ρώτησα αυτό από το κατάστημα που το πήρα και ο υπάλληλος, που υποστήριζε ότι είναι και τεχνικός της fujitsu-siemens, μου είπε να μπω στο bios και από εκεί να ρίξω το 512ΜΒ της μνήμης στα 128ΜΒ που είναι στην πραγματικότητα και θα δω διαφορά. Να σου πω την αλήθεια ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει για να εκφέρω άποψη αλλά αν κάνω κάτι θα σου γράψω εντυπώσεις.
peugos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Η απορία μου εμένα είναι: αν ισχύει αυτό που γράφω στο παραπάνω μήνυμα, τότε γιατί η fujitsu το έχει εργοστασιακά στα 512ΜΒ και όχι στα 128; Τι πρόβλημα μπορεί να βγάλει μετά;
vedbuensende Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 kapoio programmataki gia na toxoume sto desktop na mas enhmerwnei gia cpu 8ermokrasies ktl?
elteo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Στην taskbar το Motherboard Monitor κάνει μια χαρά την δουλειά του. Αυτό έχω στα 2 Toshiba μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.