Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασίες Notebook (χρήσιμες αναφορές)

theohatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Me το Mobile Meter (Mάλλον εδώ φαίνονται σωστά) :

Temperature1 : 59 c

temperature2: 64 c

hd: 41 c

Πάντως απο κάτω το μηχάνημα τσουρουφλάει ... ισχύουν οι ίδιες θερμοκρασίες δωματίου.

Παιδιά αν θέλει κάποιος κανα μπιφτεκάκι (όχι της ώρας) του Λεπτού , μου λέεί το ετοιμάζω κ έρχεται κ το πέρνει :P (χρεώνουμε παραπάνω το γεμιστό)

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Me το Mobile Meter (Mάλλον εδώ φαίνονται σωστά) :

Temperature1 : 61 c

temperature2: 64 c

hd: 41 c

Λοιπόν μία από τις 2 πρώτες θερμοκρασίες αφορούν CPU.... Η άλλη όμως τι να ναι ? Να χεις κάνα σένσορα και να δείχνει θερμοκρασία μητρικής ?? :???:

Αυτές οι τιμές είναι σε full load??? Αν ναι, μια χαρά σε βρίσκω....Αλήθεια τι CPU φοράει εσένα, AMD ή Intel ?

Δημοσ.

Processor: Intel® Pentium® 4 CPU 2.60GHz

Memory: 510MB RAM

Που να ξέρω αν ειναι σε full load , και τι μια χαρά... τσουρουφλάει το μηχάνημα, θα μου κάωει κανά χέρι ... χεχε !!

Τι να σου πώ η δεύτερη τεμπερατούρ ντέν ξέρω τι έιναι ...

Δημοσ.

HP Pavilion zd8179ea

p4 640 @ 3.2 ghz

IDLE

pc wizard : | speed fan

|

cpu : 58 c | cpu : 55 c

hdd : 47 c | Hdd : 46 c

------------------------------------------------------------

FULL LOAD

pc wizard: | speed fan

|

cpu : 63 c | cpu : 60

hdd : 51 c | hdd : 50

Δημοσ.
Λοιπόν μία από τις 2 πρώτες θερμοκρασίες αφορούν CPU.... Η άλλη όμως τι να ναι ? Να χεις κάνα σένσορα και να δείχνει θερμοκρασία μητρικής ?? :???:

Αυτές οι τιμές είναι σε full load??? Αν ναι' date=' μια χαρά σε βρίσκω....Αλήθεια τι CPU φοράει εσένα, AMD ή Intel ?[/quote']

Η πρωτη ειναι θερμοκρασι συστηματος (μητρικης) και η δευτερη της CPU. Αυτο συμπεραινω απο την αποτομη αυξηση της δευτερης θερμοκρασιας μολις ανεβει το CPU Load.

Δημοσ.

Amilo D P4 2.66

48-50 idle

60-64 full load

Metrimena me to motherboard monitor 5.

Paratirisa oti ola ta metritika progs den doulevoun to idio se oles tis mitrikes.(sooopa)

To sigouro pantos einai oti akoma kai se AMD XP 3000+ kai P4 3200, pano apo 70 C

einai aparadektes 8ermokrasies.Kati ftaiei me to metritiko prog i to anemistiraki den

mporei na dio3ei sosta to 8ermo aera apo ti CPU.

Δημοσ.

Σήμερα το μεσημέρι σε HP Pavilion είχα 48-52c σε full load δεν δοκίμασα αλλά φαντάζομαι θα τα χτυπάει τα 60άρια.Με το cpucool μου έδειχνε 5c λιγότερους.Ποιός να λέει την αλήθεια.Ισως να μην μάθουμε ποτέ...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια ενα προγραμμα για να ρυθμιζω το throtling υπαρχει??switchxp λεγεται η κανω λαθος??στο google δεν μου βγαζει κατι με αυτο το ονομα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...