XGamerX Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Sony Vaio AR VGN-AR51SU σε idle χωρίς την βάση 72-75 και σε full load (έπαιζα games) τράβαγε restart κάποιες φορες αλλα συνήθως κυμαινόταν από 87-94....με βάση σε idle 68-74 και σε full load (games και πάλι) 79-87 στην gpu χωρίς την βάση σε idle είχα 72-74 περίπου και σε full load (games) όπως προανέφερα μου έκανε restart κάποιες φορες και ο λόγος ήταν η gpu δηλαδή βάραγε 120 βαθμούς....και με την βάση σε idle 69-74 και σε full load 78-89 ο ανεμιστήρας δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου....δηλαδή δεν καταλαβαίνεις ότι λειτουργεί ο ανεμιστήρας....αλλα όταν παίζω games γίνετε αντιληπτός αρκετά αλλα ποτε οι στροφές του δεν είναι σταθερές συνεχεια της ανεβοκατεβάζει και δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό αυτό θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν έχει και αυτός από την σειρά AR αν κάνει ο ανεμιστήρας αυτό το ανεβοκατέβασμα σαν το δικό μου? Επειδή ρώτησε ένα παιδί πρόγραμμα για θερμοκρασίες ένα πολύ καλο και αξιόπιστο είναι το PC WIZARD 2008....προσωπικά από εκεί βλέπω τις θερμοκρασίες....αλλα χρησιμοποιώ και αλλα p.x Coretemp,Fanspeed
skiabox Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Αυτη εδω η βαση κανει θαυματα αλλα και θορυβο.Την εχω και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Για να καταλαβετε ποσο θορυβο κανει απο τις 3 σκαλες το εχω το ανεμιστηρακι στη μικροτερη. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806609
XGamerX Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 <<Off Topic>> Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στην ερώτηση που έκανα στο παραπάνω post μου? γιατί ανησυχώ αν είναι πρόβλημα η όχι ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.